Min Vecka

Här kommer min nya fotoutmaning. -Tanken är att vi med ett eller fler foton ska visa upp hur vår vecka har varit eller om vi gjort något speciellt. Självklart går det att vara med hela veckan men tanken är att det först och främst ska bli en endags utmaning och det här inlägget kommer att ligga längst upp i bloggen under hela Lördagen. (åtminstone till kvällen)

Min vecka: Lek... och lite kärlek


Min vecka har bestått av en massa massa bus som började med Valborgsfirande med "grannarna" och deras 2 busfrön och slutade med en underbar dag med Petra och Saga.

Vad har Ni gjort den här veckan? Lämna länken till ditt inlägg i Mr Linky:Glöm inte att kika in till de andra deltagarna och lämna en liten kommentar, det blir roligare då

Länka tillbaka i ditt inlägg med denna länk:
http://whatthefuckdotcom.blogg.se/2011/may/min-vecka.html
Helst inte till min startsida eftersom detta inte enbart är en fotoblogg så kan det bli svårt för de som vill hitta utmaningen att följa länken om den inte går direkt till inlägget. Tack


Kommentarer

Vilken rolig tävling. Verkligen uppfinningsrik!

Kram Monica/handbruten

2011-05-07 @ 19:12:46
URL: http://handbrutensblogg.blogspot.com

Var bara tvungen att bidra med just det foto som jag lade upp igår. Dottern som argbigga och sonen som förundrad... Så har det varit hela veckan...suck.

2011-05-08 @ 10:28:33
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback