Att vara tonårsförälder är ju lätt som en plätt!

Ja, alltså att vara förälder till tonåringar... men, Ja ja ja, jag misstänker att det kanske var en engångsföreteelse men allt har gått så bra... en av tonåringarna gick och la sig utan att jag behövde säga ett ord (kanske för att jag var såååå tråkig) men hon gick även upp själv!... och DET är chokerande tycker jag.

Jag hade ställt klockan på kvart i 7 för att gå och väcka henne, jag hade hinken med vatten och sirenen redo... men det fanns ingen tonåring i sängen, hon satt redan vid köksbordet och flinade åt mig när jag yrvaken snubblade in... hon gick även iväg till skolan utan att jag var tvungen att stå och tjata att "hon skulle komma försent"... man kan lugnt påstå att min mamma inte hade det så ;)

Den andra tonåringen, som var i Uppsala igår när jag kom hit, kom hem runt 22 och de trodde jag aaaaaldrig! Han var dessutom tyst som en mus. Jag såg på Facebook att han var "inne" för fyra timmar sedan så han var uppe väääldigt sent... men i sitt rum och tyst :)

Det här går ju braaaaaa :)
Att vara "tonårsförälder" är ju lätt som en plätt! ;)

Malcom däremot skrämde livet ur mig! Busungen höll sig vaken till över 22 för att sedan slockna knall och fall i mosters säng... men när jag skulle krypa ner i sängen själv så gav jag ifrån mig ett litet ofrivilligt *whoooo*... Han hade nämligen satt på sig mosters tofflor när jag inte såg och jag trodde faan att det var en hund i sängen!


Kommentarer

Ha ha ha .....det där va ju en lätt match ;)

2011-05-06 @ 08:14:35
URL: http://mammsen74.blogspot.com

Det var nog bara en engångsföreteelse, ja... ;-)

2011-05-06 @ 09:18:30
URL: http://vastragotaland.blogspot.com

Du har väl ändå övat en hel del på en annan tonåring...

Men att de skötte sig så bra är ju bevis på att du var en strålande tonåringsvakt =)

2011-05-06 @ 11:49:34
URL: http://pz2-pz2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback