"Världens bästa serie har förlorat sin stjärna"

BHAHUMBUGH! -Är det bara jag som är redo att spy snart?

Slog upp Facebook imorse och möttes av att ett flertal av mina vänner gått med i en grupp som heter: I will NOT watch Two and a half men without Charlie Sheen... Ja, man kan troligen inte kan ersätta Charlie Sheen med någon annan, jag tvivlar på att det fungerar, men vem bryr sig?

Är Two and a half men verkligen sååå bra? Och är det Sheen som gör den bra? -Visst, jag har tittat, jag har skrattat... men händer det någonsin någonting nytt? Han dricker och *******... that´s it. Har man sett ett avsnitt så har man ju sett alla? I alla fall när det kommer till Charlie Sheens så kallade skådespelarinsats.

Charlie Sheen är och förblir en av de sämsta skådisar någonsin... Har han gjort någon bra film? Och säg inte "Young guns" för var det någon som förstörde den filmen så var det Mr Sheens urusla sätt att harkla fram sina repliker.

Kan mannen agera? Nej... anledningen till att det har gått så bra för honom i Two and a half men är ju för att han inte behöver agera, han spelar sig själv i ett nötskal och alla runt omkring får honom att verka rolig. Han läser innantill och har ETT ansiktsuttryck där han alltid ser en aning förstoppad ut. Den enda anledningen till att detta aber ens får synas i tvrutan är pga sin kända pappa och bror...


Serien i sig är bra men en apa med en halv hjärna kan göra ett bättre skådespelarjobb än Sheen och Om de byter ut honom och fortsätter serien med någon annan (riktig) skådespelare så tänker jag faan inte missa ett enda avsnitt... bara för att!

Ok, nu kan ni skjuta mig... men jag hatar Charlie-waste-of-space-Sheen!


Kommentarer

Well, I like him! Men bryr mig icke nämnvärt om 2 1/2 Men läggs ned. Roligt är det, men det berör inte mitt liv speciellt mycket om det slutar sändas.Bra film? Hot Shots var väldigt rolig på sin tid och Platoon för bövelen! I Platoon är Charlie Sheen helt jädrans suverän. Så det så!xxx

2011-03-11 @ 11:31:06
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Hot Shots är... ja... nej... den är/var så värdelös att jag inte ens finner ord... och Platoon har jag inte sett... och du kan inte tvinga mig! ;)

2011-03-11 @ 11:34:20
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Och inte är han speciellt fager heller!

2011-03-11 @ 11:42:24
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommer inte på vad han heter nu men han som spelar brodern är för min del den som lyfter den serien. Och hushållerskan är ju underbar. Men just Caharlie nä kan kvitta!Ja du förstår då kanske att jag instämmer med dig!

2011-03-11 @ 11:45:21
URL: http://tokmorsangbg.blogspot.com

Jag håller med dig. De enda jag skulle sakna i serien är hushållerskan och sonen. Men Charlie Sheen är nog Hollywoods mest överskattade skådis. Skulle tippa på att enda anledningen att han blev känd är hans pappa.

2011-03-11 @ 12:20:49
URL: http://www.lilith.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback