Påskägg... påskägg är viktigt!

Jag hittade den här statusen på Facebook hos min systerson och hos min systerdotter:

om du har världens bästa mamma sätt detta på din status! om hon inte kommenterar detta inom 5min är hon tvungen att köpa chips, 1,5Liter cola och ett påskägg till dej :)

Jag kopierade naturligtvis, sedan kom jag på att min mamma har ju inte Facebook så hur ska jag få mitt påskägg? Men jag fick en snilleblixt och gjorde om den lite:

Om du har världens bästa barn så sätt detta på din status! Om han/hon inte kommenterar detta inom 1 nanosekund är han/hon tvungen att köpa en diskmaskin, en hushållerska, en helg på spa OCH ett stort jävla påskägg till dej! ;)

men jag gjorde en miss igen... Malcom är ju knappt 5 så jag borde ha inkluderat "världens bästa syskonbarn".. så hade mina påskäggschanser ökat -men då kom det till mig... som ett ljus från ovan fick jag min bästa idé hittills:


Om du har världens bästa sambo/man så sätt detta på din status! Om han inte kommenterar detta inom ½ nanosekund är han tvungen att göra det män borde göra jämt: Hålla käften, se söt ut, diska, städa, tvätta, gå med soporna, dyrka marken du går på, följa dina befallningar utan att fråga "varför" ...eller köpa ett stort jävla påskägg till dej!

Nu MÅSTE jag ju få minst ett påskägg! ;)


Kommentarer

Menar du att det är dags för det redan???? Känns som man ligger hopplöst efter hihi....

2011-03-29 @ 22:19:52
URL: http://nabolandet.blogspot.com

Hahahha, ja fan vore om du inte fick något!

Hahaha, underbart :)

Ska nog hitta på en egen status som innehåller lite staket kanske ;)

2011-03-30 @ 01:29:57
URL: http://lisenj.blogspot.com

Jag tänkte sätta statusen som innehåller mamma idag när hon är på jobbet, de har blockerat FB där så då kan hon inte protestera :)

2011-03-30 @ 06:57:18
URL: http://www.lilith.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback