Jotjena

..hur det kan gå...

Min design fungerar inte!.. och nu är det dags att hämta Malcom från dagis... helvetes blogg.se från helvete!!!!

Kommentarer

En av dom allra största anledningarna att jag övergett allt vad gratisbloggande heter. Jag vill kunna fixa och trixa med design som jag vill utan problem. Är så sjukt nöjd med att jag övergått till Wordpress i egen regi igen :) Kommer ALDRIG mer blogga på nån gratis sida någonsin.

2011-03-28 @ 15:18:13

Jag skrev nog lite tokigt i inlägget... detta strul hade inget med blogg.se att göra och jag ser inga problem i att designa i gratismallar. Jag har jobbat med båda delarna och jag tycker att det är fler valmöjlighet i de som är gratis, i de man betalar för finns mest sånt man ska ladda hem och de går inte att göra "till sina egna"

2011-03-28 @ 15:26:01

Jag kan så pass vad det gäller koder att jag kan göra om vilken mall som helst efter mina egna behov i Wordpress. Nu tänke jag inte enbart på design utan på hela grejen med gratis sidorna. Alltid nåt som strular har jag märkt. Jag är nöjd nu när jag kör helt eget. Dock blev jag sur idag när jag fixade en design jag verkligen gillade så fuckade det upp sig i kommenterarna! Sånt gör mig knas. Så jag bytte men skall kika i koderna när jag orkar :)

2011-03-28 @ 19:05:25
URL: http://baralinda.se/wordpress/

Jo men jag menade widgetsarne. Alla sorters mallar går ju att göra sina egna, men jag tycker inte om wp widgetsarna, (de som alla verkar laddar ner)... alla är copyrightade och lika dana (tycker jag)

2011-03-28 @ 21:47:07
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback