Bloggdesignnörd? Jag?

Ja... det är jag... jag är även en smula besatt över hur många px till höger,vänster, upp, ner osv osv ser bäst ut.

Idag när vi var hos mamma och tittade genom hennes lilla bildskärm så insåg jag att hon måste scrolla till vänster för att se min blogg korrekt. Det låter kanske löjligt men som jag sa, jag är besatt... och gillar inte när något ser "fel" ut.

Så jag måste få fråga vad Ni tycker... Hur Ni ser bloggen... annars kan jag inte sova!
(helt anonymt, jag kan INTE se vem som säger vad)

Kommentarer

Måste säga att jag är grymt impad av dina designer. You ROCK! ;-)Och oj - va länge sen jag kodade... men... funderar... exemplet längst ned - är det satt som x pixlar space från vänster? Kan det bli så om man satt designen som centrerad???...jag tänker att om du använder "center" så anpassas väl rutan beroende på hur stor skärm användaren har...?Fast det kan se konstigt ut åxå - om någon sitter med jättestor skärm. Det svarta till vänster kan bli hur stort som helst. Inte snyggt. Snyggast är att ha center, men max typ 2 cm från vänster. Vet inte om det finns någon sån kod.../A

2011-03-25 @ 18:19:09

Det här är första gången jag använder en 2kolums design i blogg.se och hur jag än vrider och vänder på "centrerad" så hoppar bloggjäveln ut till vänster (halva försvinner alltså ur bild) och jag har inte klurat ut koden ännu (jag kanske borde gå en kurs) så den ligger på x antal px från vänster utan centrering och då hamnar halva utanför till höger i små skärmar... jag blir KNÄPP!!!!are ;)

2011-03-25 @ 20:37:25
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

vänta lite... kommer ni upp snart eller ;) ;) ;) ;)

2011-03-25 @ 20:38:57
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Jag ser hela bloggen, men allting ligger en aning till vänster. Men inget man tänker på. Och den hoppar inte och far och laddar och har sig som andra bloggar gör.

Bloggen ligger till vänster men det är massa svart på höger sida. Det ser ut som om något har ramlat bort..;-)Kör på centrerad..=)Kraaam

2011-03-27 @ 13:22:35
URL: http://flimmerochflummer.blogspot.com

En "hacker lösning" är att lägga hela härligheten som vänstercentrerad, men göra en kolumn till... längst till vänster - som är helt svart.Har du hittat www.htmlhelp.com? Om inte - kolla om du kan få lite tips under Cascading Style Sheets guide.Vi kommer så snart det blir lite varmare! Är ni där nåt?

2011-03-27 @ 14:41:15

Tack, den ska jag kolla in.Vänsterställd med sv kolumn vette tusan för jag vill ha en annan bakgrund än svart.. men kanske om jag kan göra den transparent.. ska kikaJag har inte varit där nåt i vinter... men jag kommer när ni kommer :)

2011-03-27 @ 16:43:33
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

:-D

2011-03-27 @ 20:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback