Idag är en mörk dag

Förra året sa dom att vargen måste dö för att de var inavlade. Det blev bevisat att det var falskt, inte en enda av de dödade vargarna hade dåliga gener.

I år slaktas dom för andra anledningar:

"Älgar på jaktmarkerna bli uppätna", säger Peter-Lorentz Johnsson

"– Ett vargpar kan utan problem döda 120 älgar per år. Så får man varg på marken kan det bli renskrapat", säger Gunnar Glöersen jaktvårdskonsulent i Jägareförbundet Örebro och Värmland.

 

Vargen är inte farlig för människan, de slaktas för att människan inte ska ha konkurrens i skogen, så vår "mänskliga rätt" att skjuta älg och rådjur inte ska minska. De slaktas för människans egoism, ingenting annat.

Carlgren har själv sagt att slakten genomförs för att "öka toleransen för varg" vilket skulle vara skrattretande om det inte vore så förbannat fruktansvärt.

Sveriges politiker lyssnar inte på majoriteten av de svenska folket.
De vi valt in för att representera oss i detta land struntar i våra protester. Enligt lag, regeringsformen 8 kap. 4 §, så ska en folkomröstning genomföras om 5% av befolkningen så önskar men så har inte skett i någon kommun.

SKRIK!!!

Aft, ft, aft, aft,aft fta aft aft

Kommentarer

Om en lista med ca 450000 namnunderskrifter kommer till regeringen så måste de besluta om en folkomröstning i hela Sverige. Så fortsätt samla röster till Rovdjursföreningen!

2011-01-15 @ 12:55:02

Va? Skulle rovdjur äta andra djur (t.ex. älg). Vilken upptäckt?! :-O (Idioter...)

2011-01-15 @ 17:33:06
URL: http://vastragotaland.blogspot.com

Helt sjukt. Jag kan inte hitta en enda vettig anledning att detta tillåts. Har redan skrivit under annars hade jag gjort det nu!

2011-01-15 @ 19:31:07
URL: http://tokmorsangbg.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback