Jomentjena!

Idag har jag haft internet-trubbel... det råkade visst snöa och då ville inte mitt internet fungera. Men det var nog lika bra det för Malcom har varit riktig sjövild idag... det började med ett mormorsbesök och det innebär "godis istället för lunch"... varför gör morföräldrar så?

Jag tvivlar på att jag fick godis istället för lunch när jag var liten så hur kommer det sig att morföräldrar tycker det är ok att ge barnbarnen en hink socker?... Jag antar för att de har chansen att lämna byggnaden innan sockerchoken kommer.

...mutter mutter mutter...

Nåja, nu blir det förhoppningsvis lite lugnt här ett tag. Jag är nämligen från och med nu gräsänka i fyra hela dagar! Sambon tog sina bröder och drog mot fjällen för att bryta armar och ben i snöbackarna... personligen så kan jag komma på 100 roligare sätt att dö på så vi följde inte med!


Men jag måste bara berätta att min sambo verkligen... verkligen... måste älska mig! Jag har kännt denna "man" i snart 10 år och inte en enda gång har jag någonsin sett honom köpa en tändare. Inte en enda gång.

Varje gång vi är på en affär och mina ögon drar sig mot de hutlöst dyra tändarna avbryter sambon och påstår att han "har minsann tändare så det behöver vi inte köpa"... han snor dom sedan av sina vänner!

Men nu... hör och häpna... så fick jag en ny tändare av honom innan han åkte!!!

Eller nja, jag tror den var ny i alla fall, jag fick inte se kvittot, men han påstår att han köpt den alldeles själv.


Kommentarer

Hahaha, förstår att du inte lät dem ta med Malcom till Sälen :)

Go'natt på dig!

2011-01-12 @ 23:23:48
URL: http://lisenj.blogspot.com

extremt bra blogg! :)

2011-01-12 @ 23:35:55
URL: http://sossomarkskog.blogg.se/

Ja jag kan också tänka mig bättre sätt att dö :)Nice av honom att köpa en tändare till dig!

2011-01-12 @ 23:51:25
URL: http://tokmorsangbg.devote.se/

hmm jag tycks minnas en viss dam som minsann ville ha raider & coca cola varje dag som jag snabbt annamade när jag var hos dig men till ditt försvar var vi då lite äldre än malcom när den perioden startades :P

2011-01-13 @ 02:27:50
URL: http://babybooom.blogg.se/

Först vill jag bara säga att vi har samma dilemma här vad det gäller mor och far föräldrar......Varför alltid detta godis!!! Spelar ingen roll omdet är tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Före måltid eller efter måltid. Nej den där godispåsen kan slängas fram var som helst, när som helst.Sen förstår ja dej vad det gäller ömhetsbevisen efter X antal år tillsamman är man glad för det lilla. Vi har ju levt ihop extremt länge ( sen 1990) så blomstadiet är passerat för typ 100 år sen ;)

HA en bra torsdag !

Kram

2011-01-13 @ 07:36:38
URL: http://mammsen74.blogspot.com

Hahahha sådär gör min sambo också med tändare! Och ibland snor han riktigt gulliga sådana som jag sedan snor av honom ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback