Fick en utmaning

... av Smulan, tackar tackar

Man ska fota där man brukar sitta när man sitter vid sin dator och sedan skicka den vidare. Min tid smiter ifrån mig idag så jag skickar den till alla som tycker den verkar rolig :)... (meddela mig gärna om ni antar den så jag får snoka lite hur det ser ut hos er)

 

Datorn står i sovrummet just nu och där är det en relativt sunkig grön färg -ska fixas inom kort... Jag plockade givetvis bort allt skräp och alla gamla kaffekoppar innan jag fotade, men i allmänhet så ser det ut ungefär så här... och Nej, jag har fortfarande inte fått upp några tavlor trots att vi bott här sedan september och Ja, jag har ljusstakar under min dator... annars kraschar den... behöver en kylplatta... någon som vill sponsra?


Kommentarer

Låter som en härlig utmaning, men om jag skulle fota så skulle det bli helt tomt kring mig, har alldeles för mycket konstig kring mig som skulle uppfattas helt fel! (ler) Min mineralsamling, min Mammutsamling, min samling av olika plasfigurer att jag sitter med en sjuhelvetes server brevid mig så jag har koll på alla bloggare och vad de har för sig så jag så småning om kan skriva en avhandlingen i ämnet "bloggandet vara eller icke vara"...ja, du ser inte skulle jag bli populär inte, fast å andra sidan, jag jobbar ju inte direkt på att bli populrä efter mitt senaste inlägg så förlorade jag två skenheliga inredningsbloggare....kanske har jag två nya på gång? (ler)

Förlåt för missen av din följarbild, nu har jag "koll" igen...har varit lite "låg" ett tag nu!

kanske blir det bättring!

Blir jag rik någongång så skickar jag en kylplatta till dig, ser djäkligt knökigt ut med ljushållarna, sitter du inte konstigt på det viset?

Ha en fin Helg och Kram ifrån Oumberlige Peter!

2011-01-22 @ 13:57:55
URL: http://oumberligating.blogspot.com

Kylplattor med fläktar finns billigt på Claes Ohlsson kan jag tipsa om :)

2011-01-22 @ 14:47:50
URL: http://www.lilith.se

Här är jag vid min arbetsplats... Huu, så stökigt det ser ut på bild!

I´m on! Så in å snoka nu!!!

2011-01-24 @ 18:06:16
URL: http://tovessida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback