Det var visst inte bara jag...

tänkte jag när jag såg denna rubrik på CNN: Websites to Google: 'You're killing our business!' men det handlade ju inte om något så "obetydligt" som design på Blogspot utan om att de ändrat i sina sökgrunkor... -Men där har vi kanske förklaringen till att Blogspot bråkade.
(men det kunde ha varit pga av designen, i alla fall i min värld, för det var ett par tusen andra bloggdesigners från hela jordklotet som skrek på deras "frågesida")

....Men gäsp vad tråkig jag är! Snälla någon, slå mig i skallen!

Det känns som hela min värld består av design just nu... och det är ju inte bra! För att inte tala om att det inte är bra för min glömskhet...

Jag glömer äta lunch och frukost. Det är ju förmiddagarna då Malcom är på dagis som jag har mest tid att fixa så de senaste två veckorna har jag råkat äta dessa, och enbart dessa:

och det börjar märkas. -Men nej, jag börjar inte bli en michelingubbe jag är fortfarande i samma storlek som en smurf, men jag känner mig klen.

Man kan inte leva på Digestivebars
... det har jag bevisat nu.Kommentarer

Ät ordentligt och sköt om dig ;) Det är viktigt att äta lite då och då men visst jag vet också att det är såå lätt att försvinna in i datorns värld. Tiden flyger!!

Jag ska fundera på om jag vill byta design eller är nöjd med den som den är nu... Har inte riktigt tiden just nu bara...

ha en skön söndag!

2011-02-27 @ 09:21:21
URL: http://www.mammafia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback