Jag är döden

....... .....

Hörde ni? Det där var jag som tog ett halsbloss... och nu kommer ni alla att få cancer och döden dö!

Jag står fyra meter ifrån dig ute i "friska luften" och en vindpust blåser en mardrömsliknande odör åt ditt håll, du flackar med blicken, vad ska du göra, du råkar andas... å nej, du röker passivt!

Du fick i dig ett andetag av 0.1% rök och 99.9% luft och nu är din lunga svart för all framtid, du kommer att dö!

....... .....

Vi avskrap och amöbor på Sveriges fimpfyllda gator är inte bara mördare, vi kostar samhället pengar också, mycket pengar. Ca 26 miljarder per år av skattebetalarnas pengar går till oss parasiter så självklart ska vi förbjudas, bannlysas och hatas. Regeringen har problem med att genomföra en lag som förbjuder sex med djur, men att införa lagar om vad människor får och inte får göra på sina kafferaster det är lätt som en plätt.

Rökare är helt ensamma om att försämra Sverige, vi suger ut skattebetalarnas pengar, era pengar, för rökare betalar ingen skatt.

Får jag fråga hur många av er som är nykterister? Upp med handen.. ingen? Varför jag frågar? -26 miljarder kostar rökningen - 150 miljarder kostar alkoholen.

....... .....

Men vi luktar ju illa. Vi stinker jämt och vem vill stå bakom en rökare i ICAkassan, hemska tanke! Vem vet om inte röklukten drar sig mot dina kläder och suger sig in i fibrerna på din jacka om du står inom 1 meter. Du kan ju börja lukta du med och då kan ju folk tro att Du röker och spotta på dig.

Vi luktar jätteilla... Det gör tanten med Chanel no5 också.

....... .....

Men vi är livsfarliga, vi är döden och kommer ni i närheten av oss så går ni en säker död till mötes... Jag kommer ihåg en gång en vän till mig hade fått barn, jag hade rökt innan jag gick in för att hälsa och hennes syster var där. Hon slängde sig över mig som en utsvulten varg och fräste: Du tvättade väl händerna!

Jag har aldrig hört henne fråga om jag tvättat händerna efter jag varit på toaletten. Bajspartiklar kanske är ok, men inte röklukt?

....... .....

Ska vi snacka balkong? Det mest avskyvärda som finns: En rökande granne! En sådan där som sitter på sin balkong 24 timmar om dygnet så du aldrig kan öppna din egen dörr och definitivt aldrig hänga ut en matta för vädring. Skulle det komma en rökpust på den så är den förstörd för all framtid.

Det spelar ingen roll om mattan hänger i två timmar, har det kommit rök på den i en sekund så luktar den förevigt, för röklukt går aldrig bort.

... min granne kokade fiskbullar igår och han hade sin balkongdörr öppen, jag hade min öppen, lukten spred sig i min lägenhet, så nu måste jag kasta allt jag äger och har.

Jag
betalar dyr hyra, ska jag behöva bo bredvid en fiskbullskokande idiot? Livet är så orättvist! Fiskbullsmannen betalar säkert ingen hyra alls och borde inte ha några som helst rättigheter att göra vad han vill i sin egen lägenhet!

....... .....

Under tiden ni läst detta så har jag tagit sex halsbloss... och ni kommer alla att dö pga det.

men borde vi egentligen inte redan vara döda? Hur mångas mammor och pappor rökte inomhus när ni var små? Hur många föräldrar satt vid köksbordet och blossade, hur många rökte i bilen med uppvevade rutor? Hur många gick förbi farbrorn på parkbänken med sin pipa utan att ens reagera?

Nu spottar ni och fräser när ni ser någon som röker på tio meters avstånd... vi är roten till allt ont... det är vårt fel att bensinpriset stiger, det är vårt fel att fel låt vann i Melodifestivalen och det är vårt fel att katten rev dig igår... Ja, det är vårt fel alltihop. Det är vi... och alla dessa Talibaner som gömmer sig lite här och där.

Life's a bitch


Kommentarer

Ha ha ha...Ibuprofen gumman....;) Allt känns bättre med ibuprofen. Älskar dig tokunge. xxx

2011-04-18 @ 11:08:06
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Ha!... är det så tydligt att jag har PMS och mensvärk? ;)

2011-04-18 @ 11:11:49
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Haha underbart skrivet!!

Så klockrent!

2011-04-18 @ 11:16:22
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Jag dricker inte alkohol, har aldrig varit full ens, får jag någon bonus då?Cigarettrök och hästlukt retar alltid någon ;-) Själv tål jag inte de första, så mamma gav upp och slutade röka när jag var liten. Jag brukar inte klaga, men när grannen i lägenheten under oss (för många år sedan) tjuvrökte under spisfläkten var vi tvungna att säga ifrån, då röken kom in till oss...Det finns alltid något att reta sig på när man bor så tätt inpå varandra... det är en av grunderna till att jag väljer ett skruttigt hus på landet framför en lägenhet i stan :-DKramar från mig <3<3<3

2011-04-18 @ 12:35:44
URL: http://pennelina.blogspot.com/

Hahaha jupps STOR bonus ;)och jättebra att ni sa till, de flesta sitter bara och snackar skit i stället. Jag hoppas er granne tog det till sig och slutade röka under fläkten. Jag skulle absolut inte bli arg om någon sa åt mig (på ett hövligt sätt naturligtvis) Skulle någon klaga på mitt balkongrökande så får jag väl ta mig ner för trapporna och gå ut, värre än så är det ju inte. Jag försöker gå så långt bort från folk som möjligt och går det inte så väntar jag med att röka. Man måste respektera sin omgivning. Det försöker jag göra och vill endast att folk ska acceptera mina val.Det som gör mig så arg är denna häxjakt... vi är inte värst, det finns värre saker att hetsa upp sig över och att skylla på att vi kostar skattebetalarna pengar är så hycklande när alkohol är så accepterat fast det kostar mycket mycket mer... och att säga att vi luktar illa... Ja, det tycker jag att många andra gör också. :D

2011-04-18 @ 12:44:23
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Jaså du e rökare du.... Då kan jag ju inte läsa din blogg mer, jag slutade ju röka för en månad sedan ;) Kram

2011-04-18 @ 13:17:21
URL: http://smulan-bornundersaturn.blogspot.com

Hade vi gått till hyresvärden hade hon blivit vräkt, eftersom vi hyrde av ett hälsohem - dit folk bland annat kom för att sluta röka... vi fick inte grilla ute heller, då de hade gäster inbokade ;-)Jag gillar aldrig häxjakter.Kramar från mig <3<3<3

2011-04-18 @ 13:26:46
URL: http://pennelina.blogspot.com/

Ha! Jag visste att jag skulle tappa några läsare.. det försvinner alltid 10-15 st efter jag skrivit om rökning ;)... men inte Dig Smulan!!!! Jag ska köpa nikotintuggummi idag, jag loooovar! ;)

2011-04-18 @ 13:36:17
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Mäh. Fiskbulledoft? En plåga? När en harkel annnan grannes barn BAJSADE på ert golv, typ vid fyra olika tillfällen förra sommaren märktes inte ett dugg av denna frustration.... Haha - trodde du var härdad från grannterror för alltid efter dessa upplevelser!? ;-)

2011-04-18 @ 13:43:29

Vad skönt att veta att jag inte är ensam om att förpesta Sverige. Rökare är ju tydligen värre än krisen i mellanöstern. Nu ska jag gå och hämta sonen och ta några bloss på vägen.

2011-04-18 @ 14:23:52
URL: http://www.lilith.se

Men Ann-Britt då... bajs är inte farligt på någe vis... det har min väns syster bevisat jue ;) Rök och fiskbullar däremot = livsfarligt!

2011-04-18 @ 14:33:31
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Underbart skrivet!!!

Tror jag ska fira ditt manifest med en cigg!!!

2011-04-22 @ 00:41:35
URL: http://tovesfoton.blogspot.com

Riktig bra skrivet. Jag sitter här och ler fast jag aldrig har rökt så kan jag förstå frustrationen som rökare upplever. Alla måste få göra sina val ju. Jag har själv bott i en lägenhet under en kedjerökande turk och mitt sovrum stank av rök eftersom ventilationen kom ifrån hans lägenhet. Han rökte dessutom i trappuppgången och jaa…. hmm jag flyttade helt enkelt. När jag bodde i Athen för många år sedan så rökte alla banktjänstemän på banken. Det var som att gå in i en underjordisk dimma på banken. ha ha… men jag lever än. Konstigt nog :)På senare år har jag väl blivit mer anti-rökning än förut, men inte för att jag har fått rök på mig som icke-rökare, utan snarare för att jag har jobbat på lungklinik med många före detta rökare som patienter. Håll nu vad du lovar och köp lite nikotintuggummin - för din egen skull :)2011-04-22 @ 06:01:14
URL: http://bahamasblogg.com

Nja, det är väl inte bara den passiva rökningen. Nog för att det är lite jobbigt när hon i grannbutiken vid jobbet blossar precis under mitt friskluftsintag så mina patienter undrar om jag smygröker under undersökningen. Men jag har en vän som ständigt har sin portabla syrgasanordning med sig. Hon är 59 år och väntar på en lungtransplantation. Men passerar hon 60 år så får hon bara en. Om hon nu får någon. Om hon nu överlever en transplantation. Kol. Hennes yngsta grabb är 17 år.

2011-04-22 @ 12:22:53
URL: http://kaxibraxi.wordpress.com

Sant Kaxi. Jag förspråkar verkligen inte rökning MEN det är upp till var och en... det drabbar inte Dig om Jag röker och det finns mycket värre saker man kan göra.

2011-04-22 @ 14:17:12
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

och säg åt den som röker under din fläkt... det är lätt att gå 5 meter bort, bara man säger till.

2011-04-22 @ 14:18:20
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback