Frånvarande...

Igår vaknade jag och kände mig relativt utvilad för en gångs skull... Malcom sov fortfarande så jag tassade upp för att inte väcka honom. Jag kom ut i köket, gäspade lite och tittade till på klockan... Hon var elva... ELVA!!!?


Då blev det ju lite panik för jag hade en del planerat (Jag skulle åka några mil åt ett håll och hitta några presenter till några typer i England, sedan några mil åt andra hållet -vidare till mamma för att posta dom och sedan mot syster Maria)

 

Väl hos syster så tog jag det lite lugnt men när man vaknat klockan elva så har man inte så bra tidsuppfattning så vid halv 10 tittade jag till på klockan och insåg att det var söndag... och dagis idag! så vi packade ihop oss och åkte hemåt...

men det gick väldigt sakta. Det var sådan fruktansvärd dimma så man såg knappt två meter framför bilen och det slutade med att Jag och Malcom kom hem nästan halv elva. (normalt tar resan mellan syster och oss ca 10-15 minuter)

 

Behöver jag säga att han var väldigt trött idag.

 


Kommentarer

Skönt med en sovmorgon eller hur :))Det var en hemsk dimma här i går med. Man såg inte mycket ska jag säga...Men idag ser det bättre ut. Man ser ut :))Hoppas Malcom vaknade snällt i morse nu då.

Kramen :))

2011-04-04 @ 11:12:17
URL: http://nabolandet.blogspot.com

ELVA?!? Hur fick du sonen att sova så länge?

Ha! ja elva hör ju inte till vanligheterna men jag tror det är en nalkande förkylning som gjorde honom "lite" trött ;)

2011-04-04 @ 11:55:13
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback