Gamal, gamlare... gamlast?

Jupp, det är jag det!

I lördags snodde jag sambons öl ur kylen och tog bussen, (som hade bälte som jag som ansvarig vuxen självklart använde) och åkte till min syster på fest... -efter att jag hade hoppat i två par långkalsonger, raggsockor och eskimåmössa.

(Hur kommer det sig att man aldrig frös när man var "ung"?)

Jag började med att förfesta i diskhon genom att diska lite sedan drog vi vidare till vänner där vi pratade om "bra skor", pevaryl, termobyxor och barn... Är det fest så är det!

Vid nio... den tid jag normalt funderar på att gå och lägga mig, så drog vi mot puben. Träffade trevliga människor och dansade så jag, som normalt sätt bara rör mig om jag blir jagad av ilskna hundar, kommer att ha träningsvärk i en vecka.

Jag är ju även en gnutta klen så jag var relativt självömkande hela dagen igår, världen ville inte sluta snurra. Idag är det bättre men fortfarande inte helt ok... Nu kan man förståss tro att jag drack upp hela baren men så är det inte (bara halva, ehe?)... jag är bara så förbannat klen när det kommer till alkohol... men så är det kanske när man bara kommer ut på grönbete tre gånger om året...


Jag fick dock en glad nyhet igår mitt i baksmällan... Syster Bella med tillhörande Dan kommer ÄNTLIGEN hem och hälsar på! och lagom till julafton också...

Hmmm, jag undrar om de tänkt igenom detta... spendera julafton här liksom... med 140 personer som har saknat dom och sliter och drar åt olika håll: Kom hit, var här, när ska ni komma hit, men jag dåååå?... Harkel, ja... nu ska vi väl inte vara pessimistiska men... Ta med öronproppar så ni slipper höra allt tjat... för tjat kommer det att bli... Ni har varit EXTREMT saknade :)

Kommentarer

Oh jo man frös nog när man var ung också, men då var det viktigare att se snygg ut. Nu för tiden skiter jag i hur jag ser ut så länge jag är varm med termobyxor och hela köret :)

2010-11-22 @ 11:25:38
URL: http://www.lilith.se

Visst är det roligt att komma ut nå'n gång ibland, man uppskattar de lugna hemmakvällarna ett bra tag efteråt :)

Hoppas partypinglan mår bra nu !!

Kram

2010-11-22 @ 23:44:58
URL: http://lisenj.blogspot.com

öronproppar står överst på listan! Men neeeej då! Det blir nog bra ska du se! :) xxx

2010-11-23 @ 11:46:45
URL: http://bellasweb.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback