Trött på att hålla käften!

Det är en kvinna, låt oss kalla henne X, som bor här i byn. Hon arbetade samtidigt som mig i en affär som ägdes av en man, låt oss kalla honom Y... Det försvann busskort från affären och X sa till Y att hon misstänkte mig... för 6 månader tidigare hade jag minsann arbetat på en annan affär och "där hade det försvunnit en massa saker".

(Det var platschefen för den affären som försökte få mig att sluta, och lyckades tyvärr, genom att anklaga mig för div saker. Varför? För att jag hittade honom med en annan medarbetare på kontoret... båda var gifta, men inte med varandra... Intriger på högsta nivå!

Platschefen blev senare polisanmäld och dömd för att han hade förskingrat en massa saker... men det är klart att det var Jag som var boven, ehe?)

I alla fall... det kom tillslut fram att det faktiskt var hon, X, som tagit busskorten från affären... men hon fick ändå jobba kvar... men skitsnacket på byn var igång... Klart att det var Jag som tagit dom!

Jag ser denna kvinna till och från här i byn men jag brukar vända bort blicken och ignorera henne... nu är det så att hon arbetar inom hemtjänsten eller nåt och går var och varannan dag in här i porten bredvid... Idag tittade hon upp på balkongen och såg mig... och hojjtade: Nämen Heeeej, bor Du här! Hur är det med dig då?

Jag exploderade!... och svarade:

Varför pratar du med mig?... Efter allt jävla skit du sagt om mig?

Hon såg chockad ut och försökte stamma fram något men jag fortsatte:

Du vet lika väl som jag vem som tog busskorten i ******, det var Du och den enda jävla anledningen till att du inte blev polisanmäld är för att Y är en pervers jävla snuskgubbe! Vad gjorde du för att slippa undan?... Vet hans fru om det?...
Nej vänta jag vill inte veta!


Sedan gick jag in.... med skakande ben.

Jag blev lite chockerad av mig själv faktiskt, jag brukar inte öppna munnen in real life... jag är lite konflikträdd... men jag kokade visst över... åsså är det ju den tiden i månaden också, PMS är inte att leka med!

Nu kommer det säkert att börja nå nytt skitsnack här i byn om mig... X är nämligen den största skvallerkärringen häromkring och tyvärr så verkar alla tro henne... (kan ha att göra med att hon även är byns "tant-madrass"-vem som hellst får ligga).... men det känns som det faan var värt det!

Det är såååå underbart att bo i en liten by...
Där alla vet allt om alla men ingen verkar veta sanningen om någon!

Kommentarer

Nej fy sånt där är så jävligt. Bra gjort att du stod på dig tycker jag :)

2010-11-02 @ 13:34:12
URL: http://www.linda.mustica.se/

Som i alla byar då :) Samma syndrom men gumman det va en vän ( en riktig vän) som sa till mej en gång. Så länge folk snackar om en är man en intressant människa . Håll huvudet högt nu för vet du vad jag tror ALLA vet att hon är en skitsnackare och för att inte hamna i hennes skvaller så håller dom henne bakom ryggen.

Fega eländen!!!

Du gjorde helt rätt som konfronterade henne !!!!!

Ge henne fingret nästa gång ;)

Kram Kram !!!

2010-11-02 @ 13:56:46
URL: http://mammsen74.blogspot.com

Det där känner jag igen och det är inte alls roligt. Bra att du stod upp för dig själv och bet ifrån. Även om det skulle börja spridas mer skit så kan det ha varit värt det.

Ha det!

2010-11-02 @ 16:26:38
URL: http://www.kerstinsfoto.se

Sicket fölk det finns :O

Bra gjort av dig :)

2010-11-02 @ 23:41:39
URL: http://lisenj.blogspot.com

Morrn."Alla känner apan, apan känner ingen"Det verkar som du har hamnat i en jobbig situation...

Ha de bra.Hasse A

2010-11-03 @ 13:40:30
URL: http://08-i-exil.blogspot.com/

Jag hade nog gjort som du. Lika gott åt henne!

2010-11-03 @ 19:24:27
URL: http://www.sjubarnsmamma.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback