öhm... godmorgon?

Eller snart godeftermiddag kanske jag skulle säga. Vi har haft strömavbrott... men även om vi hade haft ström hade jag nog inte kunnat skriva förens nu... jag vknade av att Malcom slängde sig över mej imorse, (jag svär att jag fick en blåtira... jag har inte hunnit tittat mej i spegeln ännu.) Jag tittar sömnigt upp på Malcom och ser att ungen är full med blod!!! Som tur är bara näsblod mn fy vad skraj jag blev! Efter han blivit ren så kurar han ner sig bredvid mej och somnar om så jag ligger kvar. 5 minuter senare känner jag något varmt emot benet... då läcker hans blöja.

Upp och byta på ungen och i sängen! Vi trevar oss ner och upptäcker att det är svinkallt så jag går upp för att hämta det lilla elementet, och ramlar självklart på blixten McQueen i trappan, på väg upp som tur är. Jag morrar lite och kryper upp den sista biten men trött som jag är så tänker jag inte på att flytta på Blixten så självfallet kliver jag på den jä-eln på väg ner också. Med ett blytungt element i famnen. Det ni skulle ni ha sett, jag kände mej lika graciös som en flodhäst men på något sätt lyckades jag komma ner dom sista sex trappstegen med livet i behåll och ett helt element... jä-la Blixten!!! Han är inte så oskyldig som han ser ut!

Mmmm, Jag går in i köket för att fixa frukost... där ligger malcoms Blixten McQueen bok på golvet så jag glider in i köket som ett riktigt surfaress! På med kaffe, fram med Malcoms frukost och mjölk, vänder mej om och ser fyra katter... som står på rad... alla stirrar dom på mej och rör inte en fena... läskigt... jag går långsamt förbi dom och dom vänder sig i takt med att jag smyger förbi... dom vägrar släppa mej med blicken... det är något fel på dom idag!!! Dom skrämmer mej!

Nu ska jag försöka fixa lite lunch... om ni inte hör något mer ifrån mej nu... så är det katterna... eller Blixten!

Kommentarer

Hahaha, ingen sovmorgon då i alla fall !!

Katter ä ena märkliga djur, de gäller att se upp !!

O du vågar ha 4, hujedamej =O

2008-09-16 @ 12:11:39
URL: http://lisenj.blogg.se/

Mohahaha! Jag skulle faktiskt vilja se detta.

Han du inte få fram kameran?

;)

2008-09-16 @ 19:26:30
URL: http://pansky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback