Lite bok panik...

Råkade erkänna för Monica att jag bara läst 4 böker i hela mitt liv.... och att en av dom "en världomsegling under havet" av Jules Verne.... som jag läst 159 gånger, ja det är sant, jag har gjort ett litet streck i den varje gång jag läst den sedan 1992 ;) ... jag har iövrigt Aldrig påstått att jag är frisk ;) Men när jag förbrilt såg igenom min bokhylla upptäckte jag till min glädje att jag faktiskt ljugit för kära Monica... jag har läst minst sex böcker ;)

¤En världsomsegling under havet - Jules Verne /Klassiker! 159 gånger ;)

¤Förvandlingen - Franz Kafka (28 gånger) som jag enbart läste första gången för att min idiot till svenska lärare sa att jag inte skulle klara av den, bara för att jag inte var intresserad av hennes jä-la Odyssén! Jag fick MVG på min recension... IN YOUR FACE SVENSKALÄRAR-KÄ-ING!  Läste den tillochmed på engelska en gång!

¤Änglar och Demoner - Brown... bara en gång hittills ;)

¤Nån bok av Koontz.. Bella hjälp, den med hunden och monstret!!! Väktaren?
¤Midnatt - Koontz ... på engelska, började jag när jag var med barn... jag har ca 100 sidor kvar ;)

¤The collector - John Fowles, på engelska ca 6 gånger. Väldans bra... jag vill ha en uppföljning!!!

Sen så har jag ju läst sådana där små böcker som "Hound of the Baskervilles" av Sir Arthur Conan Doyle och "The picture of Dorian Gray" av Oscar Wilde...

så Helt boklös är jag inte
, jag är bara kass på svenska och dålig på att få tag i engelska böcker jag gillar ;) (Jag är svensk... jag kan bara på något underligt sätt koncentrera mej bättre på engelskskrivna böcker???) ... som jag sa tidigare.. jag har Aldrig påstått att jag är frisk ;)
Vi får inte glömma boken jag kikar i nästan varje dag...även den på engelska...  den fick jag av Bella när jag var 14-15 år ;)

Kommentarer

Hahahaha, 159 gånger! Har aldrig läst den själv, men nu måste jag nog göra det för om någon kan läsa en bok 159 gånger så måste den ha något väldigt speciellt. Må så gott!

2008-09-18 @ 19:05:26
URL: http://lakritsfantomen.blogspot.com

Hahaha,jag tror du har läst fler böcker än mig !!

Ja i skolan var man ju tvungen att skumma igenom några böcker o skriva recentioner men hemma frivilligt har det inte blivit många.

Gummitarzan har jag nog läst 10 ggr, en skitrolig barnbok =) Blev överlycklig när Jenny kom hem med den från skolan förra året då läste jag t.o.m. högt för henne på kvällarna =O

2008-09-18 @ 20:11:59
URL: http://lisenj.blogg.se/

oj ser man på bra tjejen, men du borde önska dig en bok i julklapp;)

2008-09-18 @ 21:59:13
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha.....Förlåt Gumman...!Jo Väktare hette den ja.....Och vad är det för tjafs- "Svårt att få tag på engelska böcker du gillar"? Vilka ursäkter! Jag har några jag kan skicka över- i lådvis!!!!!!Hmmm...Och vad är det för bok du fick av mig? Fick du den när du var över hit eller?God Natt stumpan!

Love You!xxx

2008-09-18 @ 22:19:11
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback