Hoppas den aldrig går att få loss igen!

Kondomen som hindrar våldtäkt

Den är ännu inte ute på marknaden- men snart ska sydafrikanska kvinnor kunna köpa " Rapex" som är en kondom som skyddar mot våldtäkt. Den sätts in som en tampong och har små hullingar som hakar fast i en eventuell våldtäksmans penis.

Expressen
ETC.se

Ur Expressen; Rapex har dock fått kritik från flera håll. Ett argument emot är att Rapex skulle kunna leda till utökat våld mot kvinnor som använder den, då våldtäktsmannens aggression kan bli större av smärtan. Andra kritiska röster menar att Rapex tar kvinnan tillbaka till medeltiden och påminner om ett kyskhetsbälte.

Hmmm, det måste ha varit inskränkta män som sa så...
att kalla Rapex medeltida? Vad är då själva våldtäkten? Jag håller med om att det påminner lite om ett kyskhetsbälte men om det är det som krävs för att slippa bli våldtagen så är jag helt för det! Man kan tycka att i dessa tider så ska inte kvinnan behöva ta till sådana här antika medel, jag hör ofta folk som säger; En tjej ska kunna springa omkring naken om hon vill, utan att bli våldtagen. Jag håller med, men så är inte världen, och så kommer den aldrig att bli! Tyvär!

Och om våldtäktsmannens aggressioner blir värre av smärtan så ok! Det ger mej bara ännu större chans att försvara mej, det är nog svårt för våldtäktsmannen att ta ut sina aggressioner på mej med hajtänder kring sitt käraste organ ;)


Kommentarer

Huva- Det låter smärtsamt (och bra är väl det!) För resten förstår jag inte hur de kan jämföra detta med ett kyskhetsbälte- En sådan här grej kan man faktiskt sätta i och ta ut själv!!!!! Kyskhetsbälten hade ju kvinnan inget val själv i eftersom det var någon annan jävel som hade nyckeln!!!!xxx

2008-09-30 @ 16:42:11
URL: http://bellasweb.blogg.se/

borde vara så dom fick en stöt i den där uppe så dom svimma och aldrig fick upp den igen!!

det vore nått

2008-09-30 @ 17:06:10
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/

Aj...aj...aj... Bara att se den där prylen gör ju ont!! Jag tror inte en våldtäktsman kommer kunna vara mer våldsam efter att den där grejen satt tänderna i hans lille apparat! Smärtan paralyserar nog! Så under tiden hinner kvinnan ge snubben en rejäl pungspark oxå....sen vill han nog inte se en kvinna igen! :)

2008-09-30 @ 18:39:47
URL: http://enarmad.blogspot.com

Låter ju jättebra o sen kastrering som straff, haha !! Tråkigt att det ska behöva va så här över huvud taget, fy f-n =(

2008-09-30 @ 19:55:00
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback