Förkylningsviruset biter tag i min sambo!

Hur kommer det sig att karlar blir så patetiska när dom blir lite förkylda... eller nu ska jag kanske inte dra alla över en kam men Min karl blir som en liten barnunge... han har krypit ner i soffan med täcke och kudde och snörvlar. Men han är inte ens varm? Så fort jag lämnar rummet sträcker han ut armen och kvider; Vart ska duuuu? Ungefär som "snälla du lämna mej inte här, då döööör jag"? Han är lite glansig på ögonen så mycket kan jag gå med på men han är inte snorig och han är inte speciellt varm... nu ligger han i soffan med täcket upp till ögonen och ropar, kan du hämta kaffe, kan du ge mej en macka... bla bla bla. Han är väl inte döende? Karlar, som ska vara så tuffa och macho? Tänk att ett litet förkylningsvirus kan få dem att bli 5 år?

Nu säger inte jag att min man normalt är en manlig man... ganska så tvärtom egentligen, ni skulle ha varit med en gång när vi var på väg hem från puben. Det prasslade till i buskarna och min sambo galloperade iväg med händerna fladdrandes uppe vid öronen och hojtade whiiiiiii! .... det var en igelkott!

Han försökte dock släta över det med att han trodde att det var en grävling... men det ursäktade inte det faktum att han fjollade iväg och lämnade mej med "grävlingen"

... lika när han ser en orm, det är Jag som får ta ut den om missarna släpat in den. En gång när jag bar ut en orm... som jag trodde var död, så gick jag fram till sambon och höll upp ormen i svanstippen och sa "titta, dom är ju fina"... just i samma ögonblick så reser ormen på huvudet, jag hann inte ens se att min sambo sprang, det blev bara ett streck och jag hörde ett "swosh" som i en tecknadfilm.

Hmmm, jag ska kanske inte bli så förvånad över att ett litet förkylningsvirus får honom att bli 5 år... stackars lilla bubben! ;)

Kommentarer

pssst... inte bärde... bar heter det ;)

2008-09-07 @ 12:42:06
URL: http://dagenseko.blogg.se/

ååå dutta om han lite nu var inte så hård ta fram en kall handduk sitt och håll handen, så ska du se att han snart vill ha dig derifrån hahaha ;)

2008-09-07 @ 12:50:33
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/

fniss

Ja, vad säger man??? Hoppas han överlever dagen ;-)

2008-09-07 @ 12:58:37
URL: http://fruwee.blogg.se/

Jag tror att karlar överlag är klenare, varför blir de annars alltid mycket sjukare? ;P

2008-09-07 @ 12:59:52
URL: http://madworld-bitten.blogspot.com

Du har nog bara inte vaknat till ordentligt än :PHohoho! Alla måste vara likadana..vem man än frågar har en man som när han är det minsta dålig,

antyder att han har är döende.

Samma sak är detmed den sk machomannen i detta hem :D

2008-09-07 @ 13:06:07
URL: http://pansky.blogg.se/

Det här inlägget läser jag inte...

:P

2008-09-07 @ 16:22:34
URL: http://enarmad.blogspot.com

Ja,du är verkligen inte ensam om att ha det så!

Minsta lilla förkylning eller feber känsla så däckar de direkt !!

Försök att stå ut, det går nog över på en vecka eller två, haha =)

Kram !

2008-09-07 @ 22:40:00
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback