Jag är en inskränkt, bitter liten varelse...

Uppdatering på detta inlägg om denna artikel;
Jag har fått en kommentar av Elin som skriver;
Och varför skulle det vara farligt för barn att känna känslor i luften?
Kärleksfullhet är ju skadligt för barn har jag hört...?
Så fort kärleken inte hålls inom ramen för mononormen så är den plötsligt fruktansvärt negativ, varför?
Och sex då, samma sak verkar gälla där. Tvåsamt sex är hälsosamt, bra, fint, vackert, fantastiskt. Medan sex mellan människor som inte lever tvåsamt plötsligt blir fult, äckligt, negativt, osunt, jadajada. Varför?

Nu undrar jag om Elin ens läst mitt inlägg, jag sa att Jag är för tvåsamheten, inte att sex mellan människor som inte lever tvåsamt plötsligt blir fult, äckligt, negativt, osunt, jadajada. Det kan säkert vara jätte vackert, men det är inget för mej. Jag skulle ha väldigt svårt att säga till min son att; "Nej mamma ska vara med sin andra familj idag" eller det kanske är meningen att alla ska leva tillsammans... här kommer pappa nr 2 och här kommer pappa nr 5, titta där kommer mamma nr 3... Nej vänta Där är din pappa, det där är din brors pappa?

Nej, jag personligen väljer att leva i tvåsamhet och jag förstår inte varför vissa säger emot sig själva lite. Det är helt ok att tycka vad man vill men att sedan hoppa på någon som inte tycker lika är ju att kasta sten i glashus. Dom som väljer att leva i tvåsamhet kastar skit på "mångsysslare" som genast tar illa vid sig och säger att tvåsamhetsfolk är avundsjuka och inskränkta. Klirrrrrrrrrrr ;)

Jag har aldrig sagt att "det är farligt för barn att känna känslor i luften"... skärp dej?Jag säger inte att det finns något rätt eller fel, människan har en fri vilja och lever oftast efter den. Jag utryckte Min personliga åsikt och jag tror innerligt att chansen är stor att någon blir sårad i ett "massförhållande"... vissa ger sig nog in i det för "hypens skull" All heder åt dom som vet vad de pysslar med men jag tycker faktiskt att när man väljer att skaffa barn så bör man ha En familj, En pappa, En mamma...
(Eller två om man är homosexuell dåra ;)
Min åsikt, spräck inga bodkärl... Jag är väl helt enkelt för avundsjuk och inskränkt men jag vill veta vem som är far till mitt barn. Inte säga; Titta där kommer pappa nr tre? ;)

bloggkoll

Kommentarer

När argumenten sinar så är det sånt man slänger ur sig har jag märkt. Så fort man är kritisk mot något ja då måste man vara avundsjuk. Ja för så är det väl eller??Tönterier kallas det. Om man nu vill ha respekt för sina åsikter och den man är får man väl ta och ge samma sak tillbaka anser jag.Sen är det ju alltid kul med kommentarer från folk som uppenbarligen inte läst hela inlägg och fattar vad det står.

2008-11-12 @ 14:48:57
URL: http://www.blogg.mustica.se

Undrar om man törs skriva nå't här när du är på det humöret ?? Bara skojar =)

Ha de så gott, kram på dig !!

2008-11-12 @ 15:57:58
URL: http://lisenj.blogg.se/

Problemet är kanske om personerna läser även kommentarerna och ser vad som står mellan raderna och inte bara på raderna. Jag skriver det här också"barn ser och hör mycket mer än vi tror. Man kan inte dölja känslor för ett barn, dom känner lukten ;)"Vilka känslor är det barnen känner lukten av och vad är det som är negativt med det?

2008-11-13 @ 14:27:14
URL: http://relationer.wordpress.com

Jösses, jag kan inte ansvara över om folk hittar saker mellan raderna... jag skriver PÅ raderna. Vad jag menade med den raden; "barn ser och hör mycket mer än vi tror. Man kan inte dölja känslor för ett barn, dom känner lukten ;)" är fortfarande baserat på MINA känslor och erfarenheter... hur många gånger ska jag behöva säga att jag inte dömmer någon, det är bara inget för mej, så sluta bete dej som en fanatiker. Du tycker inte om när tvåsamhets folk trackar ner på Er syn... men ni gör ju lika dant mot dom? Klirrrr, igen ;)Jag har aldrig sagt om jag tycker det är rätt eller fel. JAG vill inte leva med mer än en person... kan jag inte få det då?Jag har min åsikt, du har din.. skillnaden mellan oss är att jag tycker att var och en har rätt till SIN åsikt, du verkar inte ge dej förens du fått "rätt". Suck! Gå på någon som är EMOT det du predikar om istället... för för mej får ni kn-lla runt hur mycket ni vill, men sluta försök sälja skiten till mej.

2008-11-13 @ 14:43:00
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback