Kan män passa barn?

 
Är det bara min som är relativt handfallen när det kommer till att se efter sitt eget barn... jag förstår inte vad det är som är så svårt, egentligen? Jag har redigerat foton idag, det är ju söndag... Min dag... När jag kommer ner i vardagsrummet så säger jag lite förvånat; Vad har hänt här då? Sambon kliar sig
i huvudet och svarar; Vadå, det är bara lite julmust. Och pekar på bordet, där Malcom spillt några droppar julmust... Mmmmhm, svarar jag fundersamt... men det där då?
Det är då Yougurt från tvn till soffan... sambon ser ännu mer förbryllad ut... Det där har inte jag sett? Men, men, men... vardagsrummet är kanske 4.5x3.5 meter??? Hur kunde han missa att Malcom lekte med yougurten???

Kommentarer

ser inte bilden så bra! men tyvärr tror jag många pappor inte ser tänker,min är inte sånn ,men jag vet flera andra som inte ser hör osv!!

2008-11-23 @ 19:36:25
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/

nej det är inte bara din som är sån kan jag lova.

en dag när jag vart och handlat hade barnen lyckats med både det ena och det andra kan jag säga. Och pappa bara ser lite förvånad ut som alltid. Jag såg inte det säger han. Hur kan man missa om man passar barnen???Män är såna antar jag inget att göra åt.

2008-11-23 @ 19:41:30
URL: http://www.blogg.mustica.se

Din sambo hade väl fullt upp med att titta på tv-n, de kan ju inte göra två saker samtidigt som du kanske märkt !!

2008-11-23 @ 20:05:51
URL: http://lisenj.blogg.se/

Din oxå min är ju ett X nu ioförsig men han är värdelös på att passa barn, det är en riktig svinstia när han haft barnen, fast nu var det länge sen sist kom jag på.

Suck barnledigt vad är det för nåt, det vet jag inte längre...

Skulle vilja ha nån timme bara för mig sj...Men när han hade barnet (hade ett då) och jag jobbade kväll så kom ja hem 22,35 till middagen som INTE ens var avdukad från bordet barnet vaket och inga läxor gjorda osv, ja du kan ju tänka dig hur resten såg ut =(Hoppas du haft en toppenhelg i alla fall

Kram

2008-11-23 @ 21:05:28
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/

Lovely! :D

Men nee, jag tror inte de kan det..tyvärr!

:D

2008-11-23 @ 21:50:23
URL: http://pansky.blogg.se/

Jag tror att de är födda med tunnelseende!

2008-11-24 @ 00:01:21
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback