Jag ångrar att jag tittade på nyheterna... och det kommer Ni med, om ni orkar ta er igenom detta tråkiga inlägg!

Fyfaan vad jag skäms för att kalla mej svensk idag! Det är fullt lagligt att ha sex med djur det är ingen snack om saken... så klart vi ska få sätta på fåren, det har ju urtidernas-svensk gjort i åratal. Det var/är ett jä-la tjaffs om homosexuella ska få gifta sig i kyrkan eller inte...
Men hundar får vi kn-lla med. Det tycker Gud är ok eller?!

Jag läste en fuktansvärd artikel är vi låter barn frysa bara för att mamman har en cyckel som hon kan sälja för ett par hundra. Så klart barnet inte ska få några extra vinterkläder, han får ju redan ett bidrag på 46 kr om dagen... Nääää, mamman får sälja cyckeln, hon ska ju ändå snart utvisas och där kommer hon antingen att stenas till döds eller hamna i fängelse... så vem bryr sig om att hennes barn fryser,
snart är dom någon annans problem.

Vänstern vill höja skatten för låginkomsttagare medan fd vdn för Nordea får 150 miljoner i pension... Han är bara 56 år, än finns det 9 år kvar till 65?
Jag har hört att McDs söker ny personal,
han kan ju prova det? Men det är ju klart att det är ok... se bara på vår egen regering;  En ledamot som suttit i riksdagen eller Europaparlamentet i minst tre år har rätt till en inkomstgaranti när denne lämnar sitt uppdrag. Ett slags a-kassa för politiker, en trygghet när han eller hon söker nytt jobb. Vi vanliga människor med a-kassa måste minsann söka och redovisa jobbsökningarna till punkt och pricka. Vänsterpartisten Marianne Eriksson har inte sökt ett enda jobb sedan hon lämnade EU-parlamentet 2004. Nu får hon 23 237 kronor i månaden.
Sverige är ett rättvist land... det har Farbror Reinfeldt sagt!

Vi äter skit... i sverige

IPRED-lagen förstår jag inte alls... det står att "bloggvärlden rasar"... har jag fattat fel om jag tror att det är en lag som ska förhindra busar från att stjäla sådant som artister och branch-folk har lagt ner sin tid och själ i... (Nu trampar jag mej själv lite i munnen, men till mitt försvar så har jag aldrig laddat hem något själv... men jag har tittat på stöldgods, fyyy mej ;) Men det är väl egentligen ganska självklart att man inte ska ta något utan att betala? Man går väl inte in i en affär, tar en cd och säger tack och hej... Näää, det skulle ju vara pinsammt, men att sitta och ladda ner andras verk i smyg och gömma sig bakom sin dataskärm, det är heeeeelt ok? Jag förstår inte att inte folk skämms att försvara en sådan dålig egenskap?
Jag skäms fast jag inte försvarar den!

Uppdatering; Om det bara vore så enkelt ;) men jag har nu fått lite mer klarhet på vad IPRED lagen är, jag trodde att den betydde att polisen skulle få bättre möjligheter att få tag i busarna... men det är ju tydligen mer invecklat än så. Jag borde kanske inte ha öppnat munnen om detta eftersom jag inte är insatt i det så tack tack till er som förklarade det lite för mej ;) men eftersom jag fortfarande inte är särskilt insatt så väljer jag att stryka det, jag kanske återkommer om IPRED när jag har mer kött på benen ;)

Eleverna ska börja sätta betyg på sina lärare... för att se vilken lärar som är värd högre lön??? Det var det befängdaste jag hört på länge. Gissa vilka som kommer få hög lön, jo 9 av 10 elever lär ju sätta ett bra betyg på den snälla läxfria läraren medan dom lärare som faktiskt försöker lära ut någonting kommer få sparken. TJOHO! Men det är väl så vi vill ha det.
Varför ska barnen behöva lära sig läsa, det finns ju talande datorer!

Jag orkar inte med Sverige nå mer idag... nu går jag och gör som alla andra svenskar. Jag drar täcket över huvudet och sjunger nationalsången... allt löser sig själv, allt löser sig själv...


bloggkoll

Kommentarer

Instämmer helt med dig här.

Ibland undrar jag vart vårt land är på väg. Inte åt rätt håll i alla fall den saken är klar.2008-11-12 @ 22:40:32
URL: http://www.blogg.mustica.se

Instämmer helt med dig här.

Ibland undrar jag vart vårt land är på väg. Inte åt rätt håll i alla fall den saken är klar.2008-11-12 @ 23:00:51
URL: http://www.blogg.mustica.se

Ja fy f-n så det är ställt med regler hit o dit i detta samhälle s.k. sverige !!

Om det nu fanns en lag mot djursex i sverige varför togs den bort ?? Så jäkla sjukt !!

O denna orättvisa, vem kan ha gjort sig förtjänt att få 150 milj i pension, medan andra knappt har kläder till sina barn =O

Illa, jag mår illa !!

2008-11-12 @ 23:02:02
URL: http://lisenj.blogg.se/

har allt detta varut på nyheteernaidag orkajag kan ej ta det till mighatar dessa fallskärmar ni har i sverige

2008-11-12 @ 23:05:01
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/

OJ! DET var mycket på en gång.....!

Bra skrivet Gumman...Är jag en buse nu? (he he ;))xxx

2008-11-13 @ 09:11:08
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Politikerna är ren maffia rörelse vars funktion är att stjäla från folket och inget annat.Har inte röstat på dessa herrar och damer på över tjugo år och lär inte börja heller när de en gång lurade mig och många andra när jag gick till valurnorn för första gången.En gång räcker mer än väl att bli lurad av dessa lismare.

2008-11-13 @ 09:53:27

IPRED-lagen är det många som protesterar mot, helt sant.

Men det är inte mot det uppebara, att fritt få piratkopiera allt som finns i närheten.Det (de flesta iaf) protesterar mot är att skivbolagen iom denna lagen får större befogenheter än svenska polisen.

2008-11-13 @ 19:53:23
URL: http://scabernestor.blogg.se/

Angående IPRED-lagen så är det ju inte fildelningen i sig som är problemet. Det är det faktum att privata bolag kommer ha större befogenheter än polisen, precis som Scaber Nestor här ovan skriver.

Är det inte läskigt tycker du? De kan ju döma dig också om du har barn som laddar ner, eller om du har ett nätverk som blir hackat...

2008-11-13 @ 20:26:14
URL: http://bitchslapbarbie.wordpress.com

Det finns ganska bra, lättfattlig information i de flesta bloggar just nu, SvD hade också en schysst artikelserie igår som jag länkade till i min blogg. Om du vill läsa på alltså =)

2008-11-13 @ 20:55:11
URL: http://bitchslapbarbie.wordpress.com

har också skrivit om Arvin...tyckte det var bedrövligt...kände mig lite hatiskt där ett tag.

2008-11-14 @ 01:07:04
URL: http://soniadoestudio2000.wordpress.com/

Fy f-n så bra! Det är precis så det är.

Det vi inte ser finns inte...

Fuc-ed up livsfilosofi! -morr-

Skönt att det finns folk som dig som vågar kolla upp det och skriva om allt iaf.

Stor kram

2008-11-14 @ 07:19:33
URL: http://pansky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback