Godmorgon!

Igår var vi och handlade julklappar... Jösses! Det är inte ens December ännu och folk är som galna i affärerna! Men fick armbåga sig fram för glatta livet, allra helst på Ikea. Det var folk överallt! Gapande mammor med fyra, fem barn på släptåg följda av bleka, skakande pappor som krampaktigt håller i sina plånböcker.

Det är något visst med julen, människor förändras till monster... Jag stod och tittade på ljus inne på Ikea, när plötsligt en stor dam skrek mej rakt i örat! "Pooooontuuuussss! Vaaaar äääääääär duuuuuu?" Hon lät så desperat så jag trodde först att hon tappat bort sin lilla son... men efter hon gapat tre gånger så kröp det en tanig farbror fram bakom en hylla... "Vad är det älskling" Hörde jag honom pipa och tanten tog då ett djuuuuupt andetag och gallskrek; "Haaaar du sett Pontus!... Har du sett!!!" (ivrigt pickande på den lilla farbrorn som jag trodde skulle ramla ihop och gå sönder) "Dom säljer blåa ljus... BLÅÅÅÅA!" .... Va? Öhm, jaaaaaa, det var kanske en världs-sensation för henne, men personligen så har jag sett blåa ljus förut och finner ingen anledning till att skrika av någon örat?

Julen skrämmer mej! Godmorgon!

Kommentarer

Hahaha, ja folk blir tokiga i julhandeln !!

2008-11-30 @ 10:11:12
URL: http://lisenj.blogg.se/

Va???? Blåa ljus???? Vart är världen på väg????? Hur ska det sluta??? Annat var det på min tid...då fanns det vita och antikvita ljus.....Hatar julhysterin....ska nog gå i ide nu...

2008-11-30 @ 12:02:07
URL: http://enarmad.blogspot.com

va ?????????????????? blå?????????????????????och vad i helvete gör du på ikea ?? en lördag spelar ej roll om det är jul eller inte LÖRDAG åker man inte till ikea!!! capice???

2008-11-30 @ 13:04:17
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/

däääärföööör det är inte kul o träffa svettiga damer galna tanter och en jävla massa köande! sådetså!

2008-11-30 @ 14:07:15
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/

Haha! Härligt med lite äkta julhysteri.

Men det som hände på Wall-Mart var ju rent av förfärligt. Jag fattar inte...

2008-11-30 @ 22:26:19
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback