Drömkåk till salu!

Ett stycke pissgult hus mitt ute i ödemarken säljes omgående!

Ett byte till vindkraft rekomenderas eftersom strömen går vid minsta vindpust. I övrigt så är huset i grund och botten fallfärdigt, renoveringar har påbörjats i varje rum men inget har blivit mer än halvfärdigt. Det fattas bla lister i var och varannat rum.

Det finns inga taklampor i hall, toalett, kök och lekrum, pga att ledningarna måste bytas ut. Det finns ingen tryckvakt till hydrofonen så man måste vara två personer i huset när man ska duscha så en av dom får sätta i en skarvsladd som går er i källaren. (Den är dragen genom köksfönstret) som går ner till hydrofonen så vattentrycket når duschen. (OBS; Varmvattnet räcker aldrig till mer än ett halvt badkar!) Kranen i duchrummet gick sönder för tre år sedan men kan skruvas på med hjälp av en skiftnyckel. Ny kran är inköpt 2006 men har ännu inte nått sin slutdestination, den står i hallen. På tal om hallen så fattas där golv, på sätt och vis. Det är det gamla trägolvet som är framtaget men det har fortfarande, efter fyra år, inte sett en slipmaskin.

I köket hänger skåpluckorna lite snett och om man tar i dom på fel sätt så lossnar knopparna, den underbara depp-gråafärgen har flagnat lite och en gul/grön-kräk-nyans lyser igenom lite härochdär. Skåpluckorna brukar även ha en förmåga att öppna sig själva, om det är för att dom är sneda eller den onda hustomten som gör det är jag inte säker på. Spisfläckten saknar galler så det är ett stort gapande hål upp till fläckten. En bra flugfångare, men mindre trevligt när man lagar mat. Lock på alla kastruller rekomenderas starkt.

Två rutor är spräckta, den på toaletten blåste upp för två år sedan och sprack i mitten och den i köket spräckte svärfar förra vintern när han försökte spika upp fågelmat i fodret på fönstret. Det gick inte så bra.

Trappen ut är ranglig och brädorna "vickar" om man inte sätter foten mitt på trappsteget. En bra fälla för försäljare men livsfarlig för barn.

Det finns både varg och lo här och grannen påstår sig ha sett björn... Under dom 7 åren vi bott här så har vi har förlorat tre katter till vägen, en till grannens hundjä-el  (Han är död nu) och tre har "mystiskt" försvunnit.

Det ingår även en extremt hjälplös sambo som inte verkar kunna torka sig själv i arslet utan att ropa efter hjälp. En oförstående kluns som lever i neandertalarnas värld och har varken sympati, vett eller förnufft.

Helveteshuset säljes omgående... innan mord begås!
Anyone?

Kommentarer

Finns det ett staket runt gården kan jag vara lite intresserad !!

Hahaha, lite trött på tillvaron verkar det som !!

Hoppas du får en bra dag i alla fall =)

2008-11-01 @ 12:10:10
URL: http://lisenj.blogg.se/

ojojoj, förlåt, jag kan inte låta bli att asgarva åt din "annons" avän om jag läser mellan raderna att du inte är så väldans uppåt!

Jag blev ju alldeles orolig när du var "försvunnen"!Kram på dig

2008-11-01 @ 12:44:23
URL: http://mumari.se/

Det där huset låter ju riktigt frestande!!!....om man heter Martin Timell....

2008-11-01 @ 17:42:11
URL: http://enarmad.blogspot.com

När får vi flytta in? Ni får gärna bo kvar ni också!xxx

2008-11-01 @ 21:03:06
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Men hualigen! Vilket place!!!

Nej, det huset får du nog behålla själv.

Du skulle nog behöva lite uppmuntran...

2008-11-02 @ 00:15:59
URL: http://elenassida.blogg.se/

Nja..det där med att det ingår en karl det vet i fasiken, räcker ju med den man har å andra sidan kan man få ha honom på prov en vecka ? Alltid kan man ha honom till något....(positivt tänkande alltså) men kanske laga bilen? Gå ut med soporna ? etc, enklare hushållsgöremål ?

2008-11-02 @ 07:36:47
URL: http://zanahoria.blogg.se/

Frestande...men nej tack! Jag har redan ett hus som behöver en ansiktslyftning inklusive hopplös man. Lister, golv och lite annat skulle jag kunna fixa om du inte bodde så låååångt bort. Nu får du trösta dig med tanken;) Solen skiner i dag så låt oss hoppas att din dag blir bättre:)

2008-11-02 @ 09:05:16
URL: http://pz2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback