Grå strumpa efterlyses!

Världen är vacker...trotts människors upprepade försök att förstöra den. Utan mänskligheten skulle jorden vara en mycket bättre plats, tänk om människan aldrig hade uppstått.... vilket paradis det skulle vara, ingen asfalt, inga bilar, avgaser, föroreningar och skräp... men som tur är finns lite av det paradiset kvar endå... det gäller bara att titta lite noggrannare.... oj, nu lät ja som en hippiewannabe... hahaha.
Idag har jag och sonen varit ute och fotat lite... nja, jag fotade, sonen käka blommor... jag han få några av dom på bild iallafall... innan han åt upp dom... hahaha. Bilden längst ner är tagen vid ett nytt "bad" som komunen (tror ja) fixa när nya e4an byggdes.... det ser helt livsfarligt ut... klipporna e ju 40 meter höga, min tonåring har varit där och badat, nu vet inte jag riktigt om hon gick där man skulle gå, men det lät som om man kunde ramla 30-40 meter rakt ner.... undra hur lång tid det tar tills nån slår ihäl sig? Ursch... men det var fint... om någon av er hittar dit och om ni möjligen hittar en grå strumpa.... så tillhör den min tonåring.... hon hittade bara ena när hon skulle hem... hon la dom på stenarna när hon skulle bada, hon tänkte inte på att stenarna och strumpan hade samma färg så när hon skulle hem så hittade hon bara en.....hahaha.

  
  
  
           


 

Och Ja, jag har mixat med ljuset... det blev tjusigare så, jag är inte sååå förtjust i "tillverkade" bilder, det är finare att använda det "naturliga" ljuset, men vi var där på kvällen igår så det fanns inte så mycket solljus...bilderna blev nästan svarta.... nåja, dom blev tuffa iallafall.
(med "tillverkade" bilder menar jag inte fotokollage, utan sådana foton som retuscherats för att "se finare ut" men fortfarande kallas som "orginal", så ta inte illa upp nu alla photoshopare... hahaha)

Visst är världen vacker?


Kommentarer

Gud vilka fina bilder. Gillade den med stenkullen och vägen som svänger enormt. Skitfin!Ja jag bestämde mig för att färga håret svart ändå. Jag är supernöjd och de flesta har sagt att det är skitfint. Dessutom ser jag lite äldre ut åtminstone haha. Svart känns mer som mig som sagt.Haha, ja det kanske är därför jag får sånt galet bebissug. Jag är alltså helt besatt nästan i att graviditet, förlossning och spädisar. Jag vill så jävla gärna ha ett till men jag har för det första ingen att skaffa med och för det andra måste jag nog börja jobba innan lite. Haha men jag har verkligen sug, mår nästan dåligt ibland till och med.

2008-05-31 @ 19:15:40
URL: http://theerika.blogg.se/

Nu finns bilder på vårt nya sovrum:))

2008-05-31 @ 21:58:10
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Ha en jätteskön helg =)

2008-06-01 @ 00:19:28
URL: http://lisenj.blogg.se/

Tack! Ja vi är supernöjda!

2008-06-01 @ 06:15:55
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Väldigt vackra bilder Gumman! Du kan väl emaila mig fotona från badet? Skicka dem till min hotmail address så är du snäll!! xxx

2008-06-01 @ 12:28:13
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Åh vad fint! Var är det nånstans?

2008-06-03 @ 23:27:34
URL: http://mumari.se

Alltså, de sista bilderna, ojoj, jag har sovit på soffan, helt väck!

2008-06-03 @ 23:28:21
URL: http://mumari.se

Men ååååh! Dom här bilderna var ju helt sjukt fina! Med himlen som blir orange och möter långt borta marken. Ljuvlig!

2008-06-04 @ 08:09:48
URL: http://typperra.blogg.se/

shit vilka fina bilder du tar :D

2008-07-26 @ 14:23:37
URL: http://emmnil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback