Trailer-trash!

Vicket pissit pissit väder...(där du Bella...tre felstavade ord i en fyraords mening...mwahawhaw!) ... Nä, det blev tråkit att bara sitta hemma, men man vågar ju inte ta en promenad när det är sånt här väder...ena stunden 15+ och sol och den andra nollgradigt och hagel stora som tennisbollar...urk! så jag och sonen tog en liten skogstur, i bilen... då kan man alltid söka skydd om det börjar falla isbollar från himmlen...i maj!

Nä, det var tur att vi tog bilen för vi han inte mer än att kliva ur så måste vi hoppa in igen...vänta 5 min så blev det solsken...ytterligare 5 min, så var det snöstorm... jisses!

Nä...vi åkte hem och för att städa istället...jag har nämligen satt upp en lapp till mej själv på väggen...men hittills har jag försökt ignorerat den... men tyvärr börjar familjen fundera vem lappen är till...och när dom får reda på att den är till mej själv så får dom äntligen bekräftat att jag faktiskt är galen... så jag måste städa nu... så jag kan ta ner lappen...hahaha
(och...Ja, Bella...jag vet att asma stavas asTma)


Jag rensa ur min kyl också...jösses, får det se ut så här hos en barnfamilj?
 tomt/fullt
allt dettta var gamalt....jag hittade korv längst in som det rann guck ifrån, och paprika som legat i säkert två månader...jag tror iallafall att det var paprika!.....Nej, fy vad jag känner mej slösaktig och dum i huvet, det finns folk som svälter ihjäl i denna värld och har sitter jag i sköna Sverige och överkonsumerar...fyyy mej! Skärpning!!! Till råga på allt borde jag ha duschat...igår...Jag e ett riktigt svenskt "trailer-trash" ida...ursch, mår pyton!

och du, Marie...så här ser riktigt kaffe ut...hahahaKommentarer

Snöstorm har vi inte här i småland.

Men det är frost på nätterna o kyligt om dagarna fortfarande =(

Jag brukar oxå hitta oidentifierade saker när jag rensar kylskåpet. Men det är väl just för att man har en barnfamilj det blir så. Det är ju fullt upp hela tiden !

Har ett heltidsarbete nere i tvättstugan med, fattar inte var all tvätt kommer ifrån ??

Ha de så gott, o bara så du vet det så är du inte ensam om att ha de så =)

2008-05-21 @ 00:35:00
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback