Bambi is in da house!

Min son är ute efter mej idag... han har horn och en spetsig svans... Han må bara vara två år, men idag är jag rädd. Dagen började med att han bokstavligt slängen sig med armbågarna först i mitt ansikte, med ett elakt leende på läpparna smyger han sig vidare genom sovrummer mot tvn...och puttar allt vad han kan...oj vad det var nära, jag kände mej som en riktig akrobat när jag graciöst flög genom luften och lyckades dämpa fallet av tvn...med mej själv, Aaaaj. Måste flytta den så han inte kommer åt den.
Sen gick vi ner för att äta frukost... där står jag och värmer gröten när min lilla ängel får för sig att hugga mej i benet...med en bläckpenna...och duktig som han är, vet han hur man har fram udden så den blir riktigt vass och härlig...självfallet tyckte han det var super kul när jag tjoa till så i ett maniskt tillstånd började han hugga efter mej... dumma jag började förstås skratta, han såg ju så galen ut, men då var det ju bara ännu roligare så då satte han pennan i min arm istället...bör jag vara rädd, det kanske inte bara är tonåringen som är besatt...djävulen har ju flyttat in i mitt akvarium....han kanske e ute efter hela familjen.... jag tänker ringa en präst! När gröten tillslut blev färdig råkade jag vända ryggen till i tre sekunder... jag skulle bara hämta ett glas mjölk...när jag kommer tillbaka ser jag det här;

Jag gissar att sonen antingen inte var sugen på gröt eller så tyckte han att clownen behövde ta ett grötbad?
Efter frukosten skulle jag dammsuga...och man hör ju inte så mycket när dammsugaren är igång...då bestämde sig min lilla sötnos för att smyga upp bakom mej och köra in en leksak i hålet där sladden sitter, döm min förvåning när sladden bara gick att dra ut en halvmeter....det tog mej en timme att få ut leksaken! Efter den roliga historian skulle vi gå ut en stund, jag går för att hämta hans jacka och då puttar han en blå liten plastbil framför mina fötter...jag såg ut som bambi på hal is... så nu sitter jag här med stukad fot. Idag är ingen bra dag... han kommer hinna ta kol på mej innan kvällsmaten!

Kommentarer

Älskar clownen i gröten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-05-21 @ 22:22:35
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback