Ogräs... så långt ögat kan nå!

Min såkallade trädgård... är ingen trädgård... det är en äng av maskrosor och tistlar. Jag var ute och grävde i över fem timmar igår...tror ni det synns nån skillnad... hmmm nääää! Jag spenderade två timmar med att slita upp gräs ur nå rosa blommor jag har...
 
Detta är inte underhållande på något vis och jag förstår inte varför jag håller på... PESSIMIST! Det som får mej att fortsätta måste vara mina kära grannars kommentar förra sommaren... det var två personer som cyklade förbi, dom såg inte mej, och en av dom sa; ja, här börjar det bli en soptipp....!!!!!AURGH!!!! Soptipp...det är min trädgård? De som bodde här före oss var riktiga trädgårdsmänniskor och sedan vi flyttade in för sex år sedan har vi inte gjort någonting...förutom att fylla den med skräp! Nej, jag skäms och något måste göras!! Jag vill inte bo på en soptipp!

Kommentarer

Haha, tur att vi inte har några dyra prydnadsgrejjor här då. Jag bor nämligen hos min pappa för tillfället som bara har en massa plastblommor och dylikt från 70-talet så han får riva ner allt i sin väg haha. Det jobbigaste är nog när han äter grejer, som jord när han är här ute på uteplatsen, och blommor och sånt fast det kunde han göra innan också fast snart lite snabbare. :)

2008-05-24 @ 00:03:58
URL: http://theerika.blogg.se/

Haha men precis så är det också, morsan ger sötsaker och farsan kaffe. Förstår verkligen inte det med kaffe. Varför? Det är ju inte så att det är speciellt gott för små och dessutom så är det så himla onödigt. Varför inte bara ge juice? Varför kaffe? De måste vara destruktiva eller någonting för det är ju inte ens normalt. Som du säger, typ att de vill att man ska ha hyperativa ungar. De är sadister, de är det de är. Socker och kaffe liksom, precis de sakerna som man blir pigg och sprallig av. Eller så kanske de bara gav barn såna saker förr när de var unga. Men varför kaffe? Jag förstår inte. Haha, jag trodde pappa var den enda som gav kaffe. Sötsaker har man ju hört talas om men inte kaffe. Jag är bara helt ovetande. Idag skulle han minsann ge Grim kaffe innan läggdags men då blev jag arg så han doppade nappen i kaffet istället. Morr! Haha.

Haha, ja det kanske blir någon slags kedjereaktion att vi också blir såna när våra barn får barn. Eller så kommer det nya rön och vi försöker stanna vid det gamla. Men vad ska det vara för nya rön? Hmm...

2008-05-24 @ 01:25:34
URL: http://theerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback