Jag är omringad!

Oj oj oj... jag tror bestämt att jag är omringad av gaaaaalningar... en vän var och hälsa å mej igår...nämner inga namn i oro att hon kanske blir idiotförklarad... Hon är den mest roliga person jag vet Hahaha... hon berättade att hon varit på affären med sin älskling i början av deras förhållande och när de kom till köttdisken stelnade hon till.... där bland kotletter och köttfärs låg det...Mammutstek....färsk mammutstek... min stjärna till vän kliade sig i huvet och sa till sin sötnos..(och eftersom hon precis sett iceage så var hon ganska säker på sin sak...) "är inte mammutar utdöda?" . .. "öhm joooo" svarade hennes pojke lite frågande... och min vän såg ännu mer frågande ut och sa... "men det står ju färskt?" Då undrade hon alltså hur köttet kunde vara färskt när mammutar dog ut för flera hundra år sedan.... hon tror säkert flintastek är gjort av flinta också hahaha...
Du e sååååå underbar mitt lilla "Tetra-pack", jag kommer att skratta åt det där tills dagen jag dör! Hahaha.

Jag har en till "vän" som e lite galen... jag har en elkabel som ligger på mitt toagolv och min vän blev förskräckt och vågade inte gå in.... hon kunde ju få en stöt. jag förklarade att den inte var ikopplad och att den låg där för att vi ska byta elkabel... vi väntar på elektrikern. Men då tittade hon lite konstigt på mej och sa... "men det är ju en Elkabel" Hmmm? den ligger löst på golvet och den har aldrig varit ikopplad i väggen... "Men det är ju en EEEELkabel" sa hon och tittade på mej som om det var jag som var tokig? Då tror min lilla tok att för att det ska kunna komma el från väggen till kabeln så MÅÅÅSTE det redan finnas el i kabeln... kabeln säljs alltså i affären med el innuti...?.... det tog mej säkert en halv timme innan jag fattade att hon menade allvar, jag trodde hon skämtade men Nej.... hon tror allvarligt att det finns el i elkabeln... fast den inte sitter i väggen.... det heter ju ELkabel...då måste det vara el i kabeln...Jag blir tokig.... denna person borde gå en kurs i ellära hahaha.... men det bästa med henne är nog att minst två gånger har jag sett henne stå och hoppa på dammsugaren och skrika att den inte fungerar.... den måste vara trasig....den gåååår inte igång!!! Jag frågar då lugnt och försiktigt om hon satt i kontakten i väggen...... Näääää? En gång kan man väl göra det misstaget men två gånger? Hon e bäst!! eller som hon själv skulle säga "hon ääääger!"

(strömmen kommer från väggen till sladden...inte från sladden till väggen...)

Kommentarer

Haha vilka knasiga vänner du har. Förstår däremot inte varför det heter mammutstek och liknande. Oxfilé t.ex. jag var helt säker på att det var oxe och ville inte smaka för jag tyckte det var lite creepy men sen fick jag höra att det var något annat. Och så trodde jag Afrika var ett land till ungefär för tre år sedan. : )Perkulatorn ja. Ja, jag vet.. bryggkaffe är mycket godare men jag bor ju för tillfället hos min pappa så jag tar det som finns haha. Försökt perkulera kaffe i den men det blev otroligt starkt, vet bara inte hur man doserar i den, sätta ihop den och så kan jag därför låter jag pappa fixa det med kaffet. Bryggare ska jag köpa sen när jag hittat bostad. :)

Jag tror pappa också tycker att det är godare i bryggare men finnar är ju galna i sina perkulatorer av någon konstig anledning. Han köpte nämligen den efter att vi varit på två månaders-resa i Finland där ALLA hade perkulator men bastu har han inte skaffat, det hade ju ALLA också. Morr! :)

2008-05-24 @ 14:56:53
URL: http://theerika.blogg.se/

Haha.. det heter mammutstek för att den är stor... Mammut=stor/gigantisk på Latin... men oxfile...är väl oxe? Hoppas jag! Läskit att inte veta va man käkar!

2008-05-24 @ 15:38:47
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/eden

Nej mitt ex sa att det var nötkreatur och jag tittade upp det och det var minsann sant så då är det ju inget farligt ändå.Haha ja 2014.. lång tid och jag som vill ha massa barn redan nu. Kanske ska köpa sperma av någon.. fast det är nog inte så smart.

2008-05-24 @ 17:32:45
URL: http://theerika.blogg.se/

Svar: säger du det :) haha! Jaa men då förstår jag att du är trött på dom. Neej jag hoppas jag passar i dom! jag gillar att dom finns i många färger och att dom är lite speciella! men snygga! Tack detsamma!nej det lätt inte gammalt! kram

2008-05-24 @ 18:24:01
URL: http://bellablogg.blogg.se/

Jag har faktiskt bytt en sladd redan + fixat dammsugaren :)

2008-05-24 @ 18:51:47

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :)

2008-05-24 @ 18:52:49

TILL EL-KILLEN....va?... har du bytt sladd? när då?.... kan vi koppla i lampan??? Jag har kissat i mörker i ett och ett halvt år... menar du att jag ÄNTLIGEN kan få en lampa på toan!!!!!!

2008-05-24 @ 20:35:58
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Två sladdar på toa är bytta, tyvärr får lampan vänta till en annan dag :P

2008-05-24 @ 21:15:33

Så vitt jag vet så är oxar nötkreatur...!?

2008-05-25 @ 00:14:03
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Jag vet inte vad som var roligast.

Inlägget eller kommentarerna.

Kul det där med elsladden, hehe !!Hoppas du får en fin mors-dag !!

2008-05-25 @ 00:56:22
URL: http://lisenj.blogg.se/

Haha, tack för ett gott skratt! Någon av dina vänner, är det nån jag känner? Ha, hörde du vilket oplanerat rim! Tänkte om det var någon "mandarinflin-vän" om du minns?

Kram!

2008-05-25 @ 07:41:41
URL: http://mumari.se

Mandarin-flin....shit!!!!! D hade ja glömt!!!Hahaha Du ser, JAG ÄR OMRINGAD AV GALNINGAR!!!!! Hahahaha

2008-05-25 @ 09:07:44
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback