Fonder efter döda barn

Fonder är bra...när dom går till rätt saker... Nu kanske alla blir galna på mej men jag måste.....Engla, hennes mor har startat en Engla-fond....där pengarna går till hennes egen kursgård?!? Har jag missat nåt, har jag missuppfattat allt? eller är hon ute efter att tjäna pengar? Jag förstår inte...jag måste ha missuppfattat...Lika med hennes begravning...är det inte lite smaklöst att sända den på tv? Skulle jag vara tvungen att begrava mitt barn skulle jag då inte villja ha en massa tv gubbar där..men alla hanterar ju sorger olika...nä, jag tycker det är smaklöst gjort, sorry. Det finns nog inget rätt eller fel sätt men jag var bara tvungen att dela min åsikt...all kärlek till Englas familj, inget ont menat...jag förstår bara inte hur dom tänker?
Max och Sagas fond går oavkortat till räddabarnen och HPN-föreningen (hemparenteral nutrition) som hjälper familjer som ger sina barn näringsdropp i hemmet......lite värdigare fond kanske. Plusgirokonto; 123895-5, märk talongen "Max och Saga" Fonden hanteras av svenskakyrkan i Arboga.Kommentarer

Håller helt med dig i frågan. Känns som att hon/de vill tjäna ppå tragedin. Engla var väl inte familjeförsörjaren??

2008-05-13 @ 18:36:09

hörde ni att hon hota stämma en tidning som försökte smla in pengar till Bris...bara för att dom använde sig av Engla....Pengarna skulle in på HENNES konto inte bris...hon skulle minsann ha en offentlig ursäkt annars var dom inte välkommna på begravningen.....???

2008-05-13 @ 20:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback