Är du inte hälsosam...får du inte leva!

Sluta nu! Läste i tidningen att ICA kanske ska sluta sälja cigg...visst får de sälja vad dom vill men det börjar gå för långt...inget godis vid kassorna...ett under att hyllan fortfarande finns kvar..två meter över mark så barnen inte ska se hyllan...va hände med att mammor och pappor helt enkelt sa Nej...är det så svårt?...
Det är förfaan fullkorn i min yougurt....det finns nästan ingen vanlig yougurt kvar, är det inte fullkorn..I YOUGURTEN! så är det bifulusdofilus shit, osockrad så det känns som man käkar citron fast det ska föreställa jordgubb....visst är det bra att va nyttig men tänk om Jag Vill vara Onyttig....det valet har man snart inte längre? Det är då ett jävla tjat om det ena o det andra...LÄMNA MITT VITA BRÖD I FRED!!! Jag trodde sverige var ett demokratiskt land...då ska dom väl inte ta bort valmöjligheterna!

Kommentarer

Jag är hälsosam......Tycker du om mig ändå?
Rödvin är bra för blodet och nötkött är fullt av protein.....
Vi har en osockrad yoghurt här som heter Muller Light...Finns den där? Supergod och inget fullkorn så långt ögat kan se!!!!

2008-05-12 @ 16:54:23
URL: http://bellasweb.blogg.se

Nä, jag har inte hört talas om den....och är det inte fullkorn eller nån sorts av nå jävla frön i den lär den inte bli nån succe i hälsonazisverige!!! Men ja gillar dej endå...du accepterar ju mej...trotts mina stavfel..hahaha då får väl ja stå ut me din fullkornsbesatthet.

2008-05-13 @ 11:33:05

JA jA kom inte och be mig klippa nåmer ba!!!!Fnys!!!!!

2008-05-21 @ 16:00:21

VÄLKOMMEN Dolly!!!!!! Hahaha....

2008-05-21 @ 16:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback