Grå strumpa efterlyses!

Världen är vacker...trotts människors upprepade försök att förstöra den. Utan mänskligheten skulle jorden vara en mycket bättre plats, tänk om människan aldrig hade uppstått.... vilket paradis det skulle vara, ingen asfalt, inga bilar, avgaser, föroreningar och skräp... men som tur är finns lite av det paradiset kvar endå... det gäller bara att titta lite noggrannare.... oj, nu lät ja som en hippiewannabe... hahaha.
Idag har jag och sonen varit ute och fotat lite... nja, jag fotade, sonen käka blommor... jag han få några av dom på bild iallafall... innan han åt upp dom... hahaha. Bilden längst ner är tagen vid ett nytt "bad" som komunen (tror ja) fixa när nya e4an byggdes.... det ser helt livsfarligt ut... klipporna e ju 40 meter höga, min tonåring har varit där och badat, nu vet inte jag riktigt om hon gick där man skulle gå, men det lät som om man kunde ramla 30-40 meter rakt ner.... undra hur lång tid det tar tills nån slår ihäl sig? Ursch... men det var fint... om någon av er hittar dit och om ni möjligen hittar en grå strumpa.... så tillhör den min tonåring.... hon hittade bara ena när hon skulle hem... hon la dom på stenarna när hon skulle bada, hon tänkte inte på att stenarna och strumpan hade samma färg så när hon skulle hem så hittade hon bara en.....hahaha.

  
  
  
           


 

Och Ja, jag har mixat med ljuset... det blev tjusigare så, jag är inte sååå förtjust i "tillverkade" bilder, det är finare att använda det "naturliga" ljuset, men vi var där på kvällen igår så det fanns inte så mycket solljus...bilderna blev nästan svarta.... nåja, dom blev tuffa iallafall.
(med "tillverkade" bilder menar jag inte fotokollage, utan sådana foton som retuscherats för att "se finare ut" men fortfarande kallas som "orginal", så ta inte illa upp nu alla photoshopare... hahaha)

Visst är världen vacker?


Marie marie marie!

Förlåt att jag inte ringde dej igår.... vi åkte till "storstan" och shoppa, kom inte tillbaka förens vid 18, hör av dej nästa gång du e på väg ill "lillstan" så kanske vi kan ses då.. Kram!

Nu ska jag skriva ett sånt där "onödigt" inlägg...hahaha

Hej.... idag ska jag och min son åka och hälsa på min mamma....
Hoppas ni får en trevlig fredag så hörs vi när jag kommer hem..
Kramar och vi ses snart.... Ha det jätte bra i sommar vädret! Ät en glass! Hahaha

Jag är en rabiessmittad hund!

Nä nu blir jag snart våldsam! Ica...vår kära ica, ska kanske sluta sälja cigaretter... som jag skrev i ett tidigare inlägg...."super bra" tjoar genast alla icke rökare och ska jag vara ärlig så kvittar det kanske för det finns ju andra affärer men nu är det bara det att fler affärer kanske ska göra lika och det ju Jätte trevligt om Alla kan vara nyttiga och hälsosamma men är det verkligen rättvist? Jag går faktiskt så lång att jag använder ordet DISKRIMINERING!!!!! Där, nu var det sagt!
 Vad är det Ica vill säga mej... är jag inte värdig nog att handla på deas affärer med rutten köttfärs? Vill dom inte ha "sådana som mej" i sin affär? 
Det är illa nog att det finns rökförbudsskylltar utomhus.... ute i det fria... och att folk som inte skriver på "sluta-röka-kontrakt" blir uppsagda från sina jobb.. Jag som rökare upptäcker mej själv smyyyyga iväg i nån buske för att få mitt nikotin..som nån jävla pundare smiter jag iväg med mitt ciggarettpaket, i skräck, för att ingen ska se att jag är en av "dom"! Varför kan inte jag få röka... det är ju min hälsa? Men det spelar ingen roll om jag går iväg tre kilometer...det kommer alltid någon och tittar snett på mej. Men ok... det kan jag leva med men när Ica säger att jag som rökare inte är välkomen att handla i deras affär så går dom för långt! Diskriminering... det är allt jag har att säga!

Är detta framtiden för oss som vill röka? Sist jag kolla så va inte nikotin en olaglig drog... varför måste vi då smyga iväg till slumkvarteren för att köpa cigg?


Är det verkligen rättvist att vi rökare ska behandlas som rabiessmittade hundar?
Vi är människor vi också.... men inte lika länge!
Om nu Sverie är ett så demokratiskt land... varför tar dom bort valmöjligheterna?
Om vi inte längre får bestämma över vår egen hälsa och våra kroppar, vad finns det då kvar?

Länk

Deppiga gubben är hel!

NU! Är han lagad..... till er alla som varit oroliga vill jag tacka för ert stöd och tala om att operationen gick som planerat. Tack tack.

Oj oj oj...så fel jag hade

Jag ska föreställa den generation som bryr sig om naturen... som ska göra vår värld bättre, så våra barn har en planet att bo på... men OJ vilken utskällning jag fick av min far... som är över 60! Jag hade ingen aning att han brydde sig men oj va fel jag hade... ska nog slopa dom där fördommarna om att äldre människor inte bryr sig om vår natur utan tar den baraför given... Jag tycker jag är jätte duktig som pantar, lämnar glas,papper och alluminium där det ska vara men oj oj oj vad mycket mer det finns att göra. Min far va på mej som en dåre om min tvättmaskin...jag använder tydligen för mycket tvättmedel och det förstör naturen jätte mycket. Jag hade även feeeel tvättmedel, jag har egen brunn och enligt min far förgiftar jag sakta men säkert hela min familj för lite av vattnet från tvättmaskinen går tillbaka ner i marken = vår brunn. Han byggde även två komposter åt mej, en för mat/blommor och en för gräs... han tyckte jag var en idiot som åkte och köpte jord...när jag redan hade...bara jag komposterade..nu har jag fyllt halva och pappa är jätte stolt! Han berömde mej även för mina lågenergilampor...jag trodde inte ens han visste vad det var?
Hmm, det finns nog mycket kvar att lära av den där gamla gubben hahaha.

Heeeej-AAAAAAHHHHH!!!!!!

Jag svarade i telefon igår... det var min mor.... samtidigt som jag sa heeej kände jag någor under min barfota fot.... jag tittade ner.... jag brukar inte vara skraj för djur.... och just detta djur tycke jag tillochmed om, men fy vad jag skrek..... jag höll på att skrämma ihjäl min stackars mor! "Heej..AAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!" .....  stackars mamma, hon trodde jag höll på att bli mördad eller nåt men anledningen till mitt vrål var att under min fot låg denna....

En jävla huggormsunge!!!! Som tur var var den dö, det var nog katterna som hade släpat in den... men oj va det var äckligt att trampa på den!!!!! Sommaren är uuuuunderbar!

El-killen!!!!!

Jag har glömt säga tack tack tack.... för att du räddade min dammsugare från min sons kirurgi-angrepp med den rosa pennan... tack tack tack!

Vår kära Charlotte...

Jag vakna av ett argt telefonsamtal i morse... en vän till mej var bitter över det jag skrev om Perelli..pirelli...öhm, vi säger Charlotte.... i mitt förra inlägg....
min vän ville göra mej uppmärksam på att jag hade minsann mer smink än Charlotte på mej och jag erkänner....fuktkräm,mjukkräm,rynkkräm,täckkräm,puder,ögonskugga,kajal,
eyeliner,ögonbrynspenna,mascara...osv blablabla...Jaaaaa jag har mycket guck i ansiktet! men min vän tyckte att jag var elak som skrev att Charlotte såg ut som en häxa... Men, nu måste jag ha uttryckt mej lite klumpigt i förra inlägget för det är inte Charlottes smink jag har "problem" med... utan detta...

Jag tycker hon opererat sig liiite förmycket... uppblåsta kindben, en överläpp som plötsligt blev dubbels så stor över en natt...botox i pannan så hon inte kan röra en rynka och ansiktet är så uppstramat så man ser exakt hur hennes kranium ser ut.... "kroppen" som hon så fint bantat bort ser ut att höra till en 14 årig pojke...som bär på två fotbollar. Jag är lessen men jag tycker det är läskigt! Nu ska jag väl inte attakera henne för mycket...det finns ju faktiskt dom som e värre... hahaha
 
Amanda Leopore och Lisa Rinna
 
Shauna Sands och Viktoria Silverstedt
 
Kyle Maclachlan och Diane Von Furstenberg
 En liten operation här eller där e väl ok, det är upp till en själv men ibland går det föööör långt...ojojoj!
Dags att lägga ner kniven kanske?
Jisses! Var och en får se ut som dom vill men jag förbehåller mej rätten att garva...hahaha!

Ryssland???

Hur kunde Ryssland vinna eurovision? Jag förstår inte... inte för att någon av låtarna var särskilt bra men antingen sjunger man på sitt eget språk eller så lär man sig engelska..... "Puuut maj fajjer auuuuut" ...
va va det? Jag hörde ju inte ens vad han sjöng... jag trodde det var rysska den första minuten innan jag hörde...puuuut maj fajjer auuuut...då misstänkte jag att det skulle föreställa engelska...eller nåt?

Och en 18e plats för vår lilla Charlotte...hmmm jag tyckte den var dåligare än så....
låten var ju lika plastig som hon....
Nu brukar inte jag klanka på folks utseende för jag tycker att det finns något vackert hos alla människor, ibland måste man bara leta lite extra men herrejisses hur hon ser ut?! Jag såg hennes musikvideo på aftonbladet.se...och halva låten gick innan jag fattade att det INTE var ett skämt...jag trodde det var en kille! Förlåt Charlotte, men plasten har tagit över liiiiite för mycket. Jag trodde allvarligt att det va en dragqueen...en dålig sådan dessutom för dragqueens brukar vara stiliga..."hon" såg bara ut som en häxa....nu är det bevisat...plasticpadding kan vara farligt i fel händer...

Varför ooooo varför, körde Finland med nå Lordi wannabees...
det var illa nog första gången...

Min tonåring däremot är helt frällst i Spaniens bidrag...chicki chicki nånting....och jag måste erkänna den va bättre än sveriges iallafall hahahaha.

Själv kan jag inte få ut Lettlands bidrag ur huvet...ja blir snart gaaaalen!
 Jävla pirater!!! Aurrrgh! Skeppohoy!

mmmm nu har jag avreagerat mej efter detta års musikfars....nattnatt och
TREVLIG MORSDAG ALLA MAMMOR DÄRUTE!!!

Jag är omringad!

Oj oj oj... jag tror bestämt att jag är omringad av gaaaaalningar... en vän var och hälsa å mej igår...nämner inga namn i oro att hon kanske blir idiotförklarad... Hon är den mest roliga person jag vet Hahaha... hon berättade att hon varit på affären med sin älskling i början av deras förhållande och när de kom till köttdisken stelnade hon till.... där bland kotletter och köttfärs låg det...Mammutstek....färsk mammutstek... min stjärna till vän kliade sig i huvet och sa till sin sötnos..(och eftersom hon precis sett iceage så var hon ganska säker på sin sak...) "är inte mammutar utdöda?" . .. "öhm joooo" svarade hennes pojke lite frågande... och min vän såg ännu mer frågande ut och sa... "men det står ju färskt?" Då undrade hon alltså hur köttet kunde vara färskt när mammutar dog ut för flera hundra år sedan.... hon tror säkert flintastek är gjort av flinta också hahaha...
Du e sååååå underbar mitt lilla "Tetra-pack", jag kommer att skratta åt det där tills dagen jag dör! Hahaha.

Jag har en till "vän" som e lite galen... jag har en elkabel som ligger på mitt toagolv och min vän blev förskräckt och vågade inte gå in.... hon kunde ju få en stöt. jag förklarade att den inte var ikopplad och att den låg där för att vi ska byta elkabel... vi väntar på elektrikern. Men då tittade hon lite konstigt på mej och sa... "men det är ju en Elkabel" Hmmm? den ligger löst på golvet och den har aldrig varit ikopplad i väggen... "Men det är ju en EEEELkabel" sa hon och tittade på mej som om det var jag som var tokig? Då tror min lilla tok att för att det ska kunna komma el från väggen till kabeln så MÅÅÅSTE det redan finnas el i kabeln... kabeln säljs alltså i affären med el innuti...?.... det tog mej säkert en halv timme innan jag fattade att hon menade allvar, jag trodde hon skämtade men Nej.... hon tror allvarligt att det finns el i elkabeln... fast den inte sitter i väggen.... det heter ju ELkabel...då måste det vara el i kabeln...Jag blir tokig.... denna person borde gå en kurs i ellära hahaha.... men det bästa med henne är nog att minst två gånger har jag sett henne stå och hoppa på dammsugaren och skrika att den inte fungerar.... den måste vara trasig....den gåååår inte igång!!! Jag frågar då lugnt och försiktigt om hon satt i kontakten i väggen...... Näääää? En gång kan man väl göra det misstaget men två gånger? Hon e bäst!! eller som hon själv skulle säga "hon ääääger!"

(strömmen kommer från väggen till sladden...inte från sladden till väggen...)

Ogräs... så långt ögat kan nå!

Min såkallade trädgård... är ingen trädgård... det är en äng av maskrosor och tistlar. Jag var ute och grävde i över fem timmar igår...tror ni det synns nån skillnad... hmmm nääää! Jag spenderade två timmar med att slita upp gräs ur nå rosa blommor jag har...
 
Detta är inte underhållande på något vis och jag förstår inte varför jag håller på... PESSIMIST! Det som får mej att fortsätta måste vara mina kära grannars kommentar förra sommaren... det var två personer som cyklade förbi, dom såg inte mej, och en av dom sa; ja, här börjar det bli en soptipp....!!!!!AURGH!!!! Soptipp...det är min trädgård? De som bodde här före oss var riktiga trädgårdsmänniskor och sedan vi flyttade in för sex år sedan har vi inte gjort någonting...förutom att fylla den med skräp! Nej, jag skäms och något måste göras!! Jag vill inte bo på en soptipp!

Är det någon som kan nummret till 112...Deppigagubben behöver akut hjälp från min idioti!!!

Jag skulle städa lite i vardagsrummet och bestämde mej för att flytta fram lite "prydnads" saker... min lilla son e ju stora killen nu...han river ingenting! Så... jag har en jätte fin lergubbe som min tonåring har gjort till mej....

Vi gör inte saker ihop så ofta som man skulle vilja, det här var en av de tillfällena jag lyckas fånga henne....vem faan har tid med en gamal käring som mej när det finns kompisar och hästar..självklart vill hon hellre va med kompisar än med mej....hårt, men det är bara att acceptera att man kanske inte är så cool som man tror...hahaha...
Nej, iallafall så var det här en läxa som de hade i Bild... att göra en människa och den här gubben var "ett misslyckat" försök men jag tyckte den var skit tuff så jag fick den.. vi hade kul och Deppigagubben är ett fint minne. Jag brukar ha den i ett vitrinskåp eftersom Deppigagubben är lite ostabil...(rund under fötterna) men nu tänkte jag att jag skulle ställa den på öppnaspisen... så den syndes bättre....så jag sandpappra lite under fötterna så den skulle stå stadigare och placerade honom på spishyllan.... sedan började jag tänka efter...jag gör det ibland....även om min son inte når upp till gubben så finns det inget som förhindrar att tex en boll skulle kunna hitta dit... det kan gå rätt villt till i vardagsrummet, allra helst när sonen, tonåringen Och sambon "busar", och den här gubben är ett minne som jag vill ha kvar när jag är 89 år och sitter i min gungstol...-Deppigagubben i en hand och en storstark i den andra. Så, jag flyttade tillbaka deppigagubben...-stort misstag! Jag vände ryggen till min son....dörrarna var öppna på vitrinskåpet och med ett PANG! hade min ooooo så duktiga son stängt dörren till skåpet!!!!! Deppiga gubben ramla!!!!!

##"¤%%//## SKIIIIIIT!!!!!!!!
Jag som hade varit såååå försiktig...jag flytta förfaan tillbaka deppigagubben till skåpet så detta INTE skulle hända! BIT IHOP BIT IHOP BIT IHOP! Sonen tyckte förstås att han var super duktig som stängde dörren och kunde inte förstå varför mamma såg ut som hon fått en iskall dusch... Och jag som inte har nån lera hemma så jag kan laga den på rätt sätt....äh faan ja provar Karlssons f¤cking klister! Sen ska jag även limma fast Deppigagubben i vitrinskåpet...så jag aldrig mer kan ta ut honom!!! Va skulle jag på Deppigagubben o göra...han stod såå bra där han stod! Ibland e ja en sån jävla idiot att jag vill sparka mej själv i arslet!!!! Hit me klistret!!!

Bambi is in da house!

Min son är ute efter mej idag... han har horn och en spetsig svans... Han må bara vara två år, men idag är jag rädd. Dagen började med att han bokstavligt slängen sig med armbågarna först i mitt ansikte, med ett elakt leende på läpparna smyger han sig vidare genom sovrummer mot tvn...och puttar allt vad han kan...oj vad det var nära, jag kände mej som en riktig akrobat när jag graciöst flög genom luften och lyckades dämpa fallet av tvn...med mej själv, Aaaaj. Måste flytta den så han inte kommer åt den.
Sen gick vi ner för att äta frukost... där står jag och värmer gröten när min lilla ängel får för sig att hugga mej i benet...med en bläckpenna...och duktig som han är, vet han hur man har fram udden så den blir riktigt vass och härlig...självfallet tyckte han det var super kul när jag tjoa till så i ett maniskt tillstånd började han hugga efter mej... dumma jag började förstås skratta, han såg ju så galen ut, men då var det ju bara ännu roligare så då satte han pennan i min arm istället...bör jag vara rädd, det kanske inte bara är tonåringen som är besatt...djävulen har ju flyttat in i mitt akvarium....han kanske e ute efter hela familjen.... jag tänker ringa en präst! När gröten tillslut blev färdig råkade jag vända ryggen till i tre sekunder... jag skulle bara hämta ett glas mjölk...när jag kommer tillbaka ser jag det här;

Jag gissar att sonen antingen inte var sugen på gröt eller så tyckte han att clownen behövde ta ett grötbad?
Efter frukosten skulle jag dammsuga...och man hör ju inte så mycket när dammsugaren är igång...då bestämde sig min lilla sötnos för att smyga upp bakom mej och köra in en leksak i hålet där sladden sitter, döm min förvåning när sladden bara gick att dra ut en halvmeter....det tog mej en timme att få ut leksaken! Efter den roliga historian skulle vi gå ut en stund, jag går för att hämta hans jacka och då puttar han en blå liten plastbil framför mina fötter...jag såg ut som bambi på hal is... så nu sitter jag här med stukad fot. Idag är ingen bra dag... han kommer hinna ta kol på mej innan kvällsmaten!

Shopping ess!

Min tonåring fick sin månadspeng igår och lite extra för det snart e avslutning...avslutningskläder. Hon var skyldig sin ena bror en skvätt så så mycke pengar blev det inte kvar...ungefär 800 kronor, men hon e ju bäst... nästa gång ja åker och shoppar så får faan hon följa med... för 800 kronor fick hon skit snygga jeans, en vårjacka, bh/trosor, bikiniöverdel mat på McD och ett par skor... wow. Hon hade t.o.m pengar över, inte mycket men oj! Vilket litet shopping ess! .... jag vet att er första tanke säkert är att hon använt 5 fingers rabatt men hennes riktiga mamma var med.... och hon hade kvittona kvar.... super tuff brud på att shoppa!!! Jag är grymt imponerad!

Trailer-trash!

Vicket pissit pissit väder...(där du Bella...tre felstavade ord i en fyraords mening...mwahawhaw!) ... Nä, det blev tråkit att bara sitta hemma, men man vågar ju inte ta en promenad när det är sånt här väder...ena stunden 15+ och sol och den andra nollgradigt och hagel stora som tennisbollar...urk! så jag och sonen tog en liten skogstur, i bilen... då kan man alltid söka skydd om det börjar falla isbollar från himmlen...i maj!

Nä, det var tur att vi tog bilen för vi han inte mer än att kliva ur så måste vi hoppa in igen...vänta 5 min så blev det solsken...ytterligare 5 min, så var det snöstorm... jisses!

Nä...vi åkte hem och för att städa istället...jag har nämligen satt upp en lapp till mej själv på väggen...men hittills har jag försökt ignorerat den... men tyvärr börjar familjen fundera vem lappen är till...och när dom får reda på att den är till mej själv så får dom äntligen bekräftat att jag faktiskt är galen... så jag måste städa nu... så jag kan ta ner lappen...hahaha
(och...Ja, Bella...jag vet att asma stavas asTma)


Jag rensa ur min kyl också...jösses, får det se ut så här hos en barnfamilj?
 tomt/fullt
allt dettta var gamalt....jag hittade korv längst in som det rann guck ifrån, och paprika som legat i säkert två månader...jag tror iallafall att det var paprika!.....Nej, fy vad jag känner mej slösaktig och dum i huvet, det finns folk som svälter ihjäl i denna värld och har sitter jag i sköna Sverige och överkonsumerar...fyyy mej! Skärpning!!! Till råga på allt borde jag ha duschat...igår...Jag e ett riktigt svenskt "trailer-trash" ida...ursch, mår pyton!

och du, Marie...så här ser riktigt kaffe ut...hahahaTrojanska bajs hästar!!!

Jag har fått skit i min dator!!! Har kört scan efter scan efter scan men den lilla jäveln hoppar runt och byter plats! Va faaaaan! Tror han gräset e grönare på andra sidan eller, stå still för faan så ja får skicka dej på slakt din virusinfekterade jävla kossa!!!! det e för faan barnbidrag imorn...ja vill inte ha nåt virus i min data då...då törs ja faan inte gå in på banksidan!!
Skulle göra en reboot... för nån sa till mej att man kunde göra så...eftersom jag har reboot skivor men när jag satte in dom börja den ladda ner bilder och shit... ska det vara så??? Jag avbröt, måste fråga nån som vet... jag är total analfabet när det gäller datorer, ja blir galen!!! Bella hjälp mej!
Och dessutom bor djävulen i mitt akvarium!!!!


(Tisdag...kl 13:39... det tog 16 timmar men nu jääääävlar e hästjäveln på slakt!!!!!!
tror ja... ja måste ta en data kurs...hahaha
Djävulen bor dock kvar i mitt akvarium...hmmmm?)

Min andra syster!!! eller rättare sagt min första...äldsta...el nåt..

Imorgon öpnar hon sin blogg!!!!! S P Ä N N A N D E !
I´m so excited...and I just can´t hide it... I know, i know, I know...
IT`S GONNA BE FAB!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hon är hääääär... Dollydott.blogg.se
Välkommen syster!

även välkommen till min andra syster.... Bellasweb.blogg.se...
Glömde säga Välkommen när du startade... bättre sent än aldrig :)

Men det skulle va kul...

Min lilla sötnos har varit på öppnaförskolan idag med pappa... han hade haft sååå roligt. Han hade lekt med alla barnen och gått och satt sig i knät på alla mammor som var där... sambon sa att han me fundera på att göra det....haha!
Nej, min snutt hade så kul ida så jag nästan blir avundsjuk... kanske skulle ta och pallra mej dit... neeeej nu så... hela ideén med att sambon ska ta sonen dit är för att DOM ska få lite "egen tid" utan en nojjig mamma som hela tiden säger gör så, gör så! Det är pappa/son tiden och jag SKA inte invadera deras space.... men det skulle va kul... nä, jag har varje dag, när jag vill... sambon jobbar häcken av sig och han har bara måndag förmiddag ensam med sonen...alla andra dagar e jag me... men det skulle va kul....

Sena familjen...2

Vad e det här....måndagar borde utrotas, vi är sena som vanligt. den här gången hade sambon ställt alarmet och lagt telefonen bredvid sängen... i fredags ställde han alarmet men lämnade telefonen nere. Det enda problemet denna gång var att han har bytt telefon och Inte ställt in tiden på klockan? Den gick två timmar fel. Så där kastade vi oss upp klockan åtta... dom skulle åka halv nio, öppnaförskolan idag och tonåringen börjar 10 i 9... dom åkte härifrån kvart över nio....för när sonen och tonåringen var klara så var sambon försvunnen... han satt vid datorn och kollade rallytider, han blev helt vansinnig när jag (efter att ha sagt till 100 gånger) sa med arg röst att "nu blir jag faltiskt sur, ni måste åka!... tonåringen börja för 20 minuter sen! " oj oj oj vad jag fick svar tillbaka; "Duuuuu får minsan sitta vid datorn....jag har aaaaaldrig tid...jaaaag får aaldrig göra det jaaaaaaag vill!!!!.....bla bla bla" ...öhm babyadhdanfall? Jag sitter här när jag Inte ska någonstans... när jag Inte är sen...  när sonen sover och jag har en timme för mej själv.. Jag kanske missat nåt men dom var ju faktiskt nästan en halvtimme sena och det tar minst en kvart att åka dit dom skulle? Var jag elak som sa att dom måste åka? ... ska jag egentligen behöva säga till en 29 åring att dom måste åka.. han kan väl klockan? Men han kanske tyckte det var ok att tonåringen missade första lektionen... rallytider är viiiiiktiga grejjor...men tydligen inte så viktiga att han kunde titta på dom i helgen... Nej, måndag morgon när vi är sena...Det är en braaaaa tidpunkt, det går ju sååå bra för vår tonåring i skolan så det göööör inget, låt´na va ledig hela dan vettja!

Jag försöker tänka på vad min vän sa till mej när vi var ute och gick förra söndagen.... om min sambo inte förstår så måste jag ändra mitt sätt att prata med honom...men jag blir ju så  f r u s t r e r a d !!! Han hör ju inget och huuuur många olika sätt kan man säga att tex sonen behöver mat...hellst på regelbundna tider...och wienerbröd, är inte mat!
Det verkar helt enkelt inte sjunka in...
Min vän sa till mej att det som är självklart för mej är inte alltid självklart för honom....(hon är väldigt smart, min vän)... Men är det inte självklart för ALLA att skynda sig när man är sen? Är det inte självklart för ALLA att barn ska ha halsduk på sig när det är 5 grader ute och blåsigt? Näää tydligen inte? Jag måste ha nåt sorts specialfall här.... för jag har sagt att sonen bör ha sin halsduk på ett tusen ett hundra förtio tre tusen olika sätt.... men sonen sringer utan halsduk i orkanvindar ändå, så fort jag vänder ryggen till så finns det ingen halsduk och om jag säger nåt till sambon... tex; "kan du ta påán halsduken?" så ser han ut som om han tycker jag är dum i huvet..."Halsduk? Det är ju jätte varmt?" ...seeeeen ligger sonen sjuk i en vecka... och gissa vem som får ta hand om snorisen...jag jag och jag...suck.

 Jag känner mej som värsta surkärringen och jag är säker på att jag låter som en också, men jag vill att ni ska veta att det inte är frivilligt.. det bara blev så, jag slog upp ögonen en morgon och jag hade plötsligt förvandlats till "Selma" i "Lilla jävla Fridolf". Jag vakna en morgon med en brödkavel i handen... va faan hände?

Ensamdag!

Jaha, då sitter man här igen...ensam och äter sina köttbullar. Min sambo är och jobbar igen, han har dubbelbokat som vanligt och är tvungen att lämna nån bil fem mil bort, jag tänkte följa med men det är ju en sån förbaskad trååååkig dag, jag brukar gilla regn men fy vad kallt det är...i maj! Så här sitter man, eeeeensam med köttbullarna...Nja helt ensam är jag ju inte, min två årige son har fullt upp med att kasta all mat han kan få tag i på golvet. Han är ett super trevligt sällskap men ibland längtar man efter en vuxen att prata med.....
men å andra sidan kanske inte min sambo kvalificerar sig i den kategorin, hahaha.
Min tonåring är hos sin mor i helgen...om jag nu får tala om det utan att någon hoppar på mej om sekretess lagar...hmmmm. Det är ensamt...bus bryr sig mer om kladdet på golvet än om mej, det är alltid lika roligt när man kommer i andra hand... speciellt i andra hand efter golvgegg...och min tonåring har inte ens ringt idag.....pessimist, javisst hahaha nä detta e inte likt mej... jag tror jag ska ta och dammsuga lite... det är ju sååååå roligt....oj vad uppiggad jag kommer att bli!.... hmmm?


Söndag

Min "lediga" dag...den dagen min sambo ska gå upp med sonen så jag får "sova ut"...kanske tillome att kaffet är klart när man kommer ner? men, som vanligt, vaknar sonen vid halv 7 och jag får putta på sambon  en si så där fjorton gånger innan jag ger upp och går upp själv, sätter demonstrativt på kaffet och muttrar...han får ju sova på Lördagar, och han kan sova...sooooova enda till klockan 12, jag minns faktiskt inte sist jag sov längre än till åtta. Han såg dock att jag blev grinig så han bestämde sig för att ta ett bad med plutt men det han gå ungefär 5 minuter innan han ropade på mej..."kan du ta upp honom, det är kallt, jag måste gå och elda..." Mmmmmmmmm men är det så svårt att ta upp sonen själv och sen gå och elda...han kan ju endå inte elda när han sitter i badkaret...?...han måste ju faktiskt gå upp först?
Nu kanske det här låter som en skitsak att bli irriterad på men varje jävla söndag är det lika dant....På söndagar är det meningen att jag ska få göra det jag vill, "utan barn"....men då jag går ner och tar en kopp kaffe medan sambon fyller i badvattnet så hinner jag inte ens sätta mej ner förens han också kommer ner, utan sonen...men, badvattnet da? "näää, han tittar på film uppe på tvn"..... ja sprang upp och mycket riktigt, sonen var i badrummet.... badkaret var halvfullt... kan inte karlar tänka?! Eller är det bara min....tur att han e söt! Morrrrrrr!

Livet är en tanke...

Min far var här och berättade ännu en historia...men den här gången var det faktiskt lite intressant, eller åtminstånne tänkvärt. han opererade ryggen när han var yngre och då "dog" han på operationsbordet, han hade då sett sin morfar komma och han hade sagt ; Livet är bara en tanke....hmmm, tål att tänkas på? Oprah Winfrey snackar ju förfullt om att livet blir/är som du tänker...är man positiv...blir det positivt. Många säger även att man kan "tänka" bort smärta och tillome sjukdommar....Livet är en tanke.....hmmm ja kanske det.

Sekretess...

Jag har fått en komentar från någon, Linda? (tyvärr råkade jag trycka bort komentaren) hon tyckte jag bröt sekrettessen till min familjehemsplacerade tonåring, hon tyckte det var jätte fel av mej att skriva om hennes reaktioner över tex moppen och hur det går för henne i skolan....men är det inte 100 andra mammor som också gör det.....om sina barn?
Är det nån skillnad för bara för att hon är placerad här och inte född av mej? Eller är det sättet jag skriver på, för om det är det så är det bara att logga ut från den här sidan.... förstår ni inte ironi och sarkasm så försvinn...tack.
Hon är ändå Min dotter, även om jag inte klämmt ut henne och jag älskar henne oerhört! På vilket sätt är det ok för andra mammor att skriva om sina barn och deras reaktioner, lägga ut deras namn och foton...men det är inte ok att Jag gör det...?
I alla fall.... vill bara säga att jag använder inga namn, inga bilder och min tonåring har själv läst inlägget och hade inga invändningar...hon skratta tillome över hur hon kunde vara och prata ibland...hon vet om min blogg för vi pratar nämligen med varan i denna familj och är det något som hon tycker är fel eller som hon helt enkelt inte vill att jag pratar med någon om så säger hon det.....tack ändå för din komentar men till skillnad från dej förstår min älskade tonåring begreppen ironi och sarkasm. Puss på dej Linda, vem du nu är.... jag har även kikat upp det här med sekrettessen....jag har ingen, tji fick du. Det är sunt förnufft som gäller och som jag sa, inga namn, inga foton...
 I rest my case!

Mitt udda familjeliv...

Nu har två personer sagt att dom inte riktigt förstår allt det här med min tonåring och min svärfar/far till tonåring.... förklaring finns om ni klickar under fotot till vänster...kramisar! 

Är du inte hälsosam...får du inte leva!

Sluta nu! Läste i tidningen att ICA kanske ska sluta sälja cigg...visst får de sälja vad dom vill men det börjar gå för långt...inget godis vid kassorna...ett under att hyllan fortfarande finns kvar..två meter över mark så barnen inte ska se hyllan...va hände med att mammor och pappor helt enkelt sa Nej...är det så svårt?...
Det är förfaan fullkorn i min yougurt....det finns nästan ingen vanlig yougurt kvar, är det inte fullkorn..I YOUGURTEN! så är det bifulusdofilus shit, osockrad så det känns som man käkar citron fast det ska föreställa jordgubb....visst är det bra att va nyttig men tänk om Jag Vill vara Onyttig....det valet har man snart inte längre? Det är då ett jävla tjat om det ena o det andra...LÄMNA MITT VITA BRÖD I FRED!!! Jag trodde sverige var ett demokratiskt land...då ska dom väl inte ta bort valmöjligheterna!

Sena familjen...det är vi!

Jag blir såååå frustrerad...Klockan är 10 och dagen är redan förstörd...det är säkert för att det är måndag!....pessimist ida..jaaa. Min tonåring kom en timme sen till skolan idag...hon hävdar att hon inte blev väckt förens 20 i 7....öhm, lilla sötnos..klockan var kvart över 6. Sen...till min fasa, gick inte moppen igång. Va e det för jävla skit, så fort det är lite kyligt på natten funkar inte skiten...den kanske är släkt med Upptåget. Fram me startkablarna!
Sen frågar jag om hon ska he en matlåda med sig för hon rider ida och kommer inte hem förens 20-21 men då säger hon att hon har nudlar hemma hos sin mamma....något hon sagt dom senaste 7 gångerna jag frågat..konstigt med tanke på att jag bara laggt dit 3 paket. Måste vara supernudlar!
Sen ska min son och hans kära far iväg till öppnaförskolan...ibland funderar jag vilken planet pappalilla faktiskt kommer ifrån..blöja?-ska den bytas..frukost?-han åt ju välling klockan 5 i morse...väskan?-ombyteskläder?-blöjor?- ska jag ha med mej sånt? Kan inte ungen hålla sig tills jag kommer hem? WhatthefuckHALLÅÅÅÅ!!! Dom är där ca en timme när han ringer...öhm, tyckte du han va varm i morse? Öhm, jag tror han e förkyld..öhm... Men kom hem igen da!!!
Bella...jag testementerar härmed min son till dej, om något skulle hända mej får du lov att komma hem och ta hand om honom för hans kära far verkar fattar noll!!!
Sen dyker min far upp..och babblar...och babblar...och babblar...JAG MÅSTE TVÄTTA IDAG!!! Hjälp.....hjälp...hjälp... Min son, hans far och hans farfar är på väg hem igen..min far är här...gubbar överallt.. jag kommer inte få ett skit gjort ida!!!! Det enda som fattas är att tonåringen kommer hem också..för hon är snuvig...inte för att hon stör men ibland vill man bara va ifred...fullt hus och allt jag vill är att få en timme ifred...bara en timmehehehe...är det så mycket begärt en gång i veckan? Tydligen..för nu klev farfar in genom dörren...och vill ringa Sambon för min tonåringsmoppejävel inte går igång igen..NEEEJ! Det här är Sambons tid med vår son, han ska inte avbryta det för att starta en moppejävel till bruden som ska vara i skolan just nu...så vitt ja vet ska man inte köra moppe i klassrummet...nu får det faan vara nog! 
Nej idag kommer jag bli osamms med nån...ja kokar!! Hade jag bil hade jag tagit min son och bara åkt!!!!! Långt långt bort!!! Länge länge länge!!! Tills alla gubbar var borta!

Jag lider för att jag är envis...

Var och hälsa på en vän idag. Linda...vi bestämde oss för att gå en sväng...jag vet inte varför folk blir så galna på att ut och gå så fort det blir vår...det är som kossor på grönbete, dom bara mååååste ut! När solen tittar fram är plötsligt vägarna fulla med sportande, flåsande och svettiga människor som för nöjets skull plågar sig i hettan....

Iallafall, när vi kom till en liten backe började mina nikotin-lungor lägga av och en äcklig blodsmak fyllde min mun...tänkte precis föreslå att vi skulle vända när hon säger; "-Här ville min syster dotter  vända..hon orka inte gå längre än hit..hahaha." Jaha...då va det väll bara att bita ihop och gå, jag vill ju inte vara sämre än nån annan och till råga på allt har hon som jag gick med nyligen gått ner 25 kg och är jätte fräsh...hon vägde över hundra för bara några månader sen och om hon orkar ska väl jag orka. Så jag bet ihop...i en jäääävla mil...jag har sån träningsvärk nu så jag tror jag ska döööö! Dags att lägga ner ciggen och plocka upp en morot kanske...hahaha...nej du Petra...jag är impad över att du går varje dag, lika med Linda... Jag trodde man bara gick för att man var på väg nånstans...okej att gå för att motionera och gå ner i vikt men att bara gå...för gåendets skull? Nej ja har nog aldrig riktigt fattat poängen med att bara gå...jag kanske är lat men man går ju bara....och går....och går.....ingenstans? Det är ju skit jobbigt, man blir ju svettig...men vi hade trevligt det är väl det som är poängen kanske men jag tvivlar på att det kommer vara lika trevligt imorgon...jag kommer faan inte komma ur sängen..hahaha!

Våren...härlig eller bara läskig?

Våren är i luften, fåglarna kvittrar och allt luktar såååå sommrigt...men med sommaren kommer dom...krypandes, krälandes...ålandes. Missuppfatta mej inte nu, jag gillar djur...men jag får faktiskt lite panik när ja ser en sån här....
på min 2 åriga son...

och va faan är det här?...

jag är lite osäker...är våren verkligen så underbar?
   
Spindlar större än tallrikar, grodor som hoppar framför gräsklipparen och säger "splat", getingbon på alla möjliga ställen och jätte loka som är två meter och jätte giftig. Missförstå mej inte, spindlar, grodor...ja till o me getingbon och jätte lokan är super vackra...men inte på min son.
Visste ni föresten att liljekonvaljerna redan börjat slå ut...dom brukar inte blomma förens i Juni.

whatthefuck?

Fonder efter döda barn

Fonder är bra...när dom går till rätt saker... Nu kanske alla blir galna på mej men jag måste.....Engla, hennes mor har startat en Engla-fond....där pengarna går till hennes egen kursgård?!? Har jag missat nåt, har jag missuppfattat allt? eller är hon ute efter att tjäna pengar? Jag förstår inte...jag måste ha missuppfattat...Lika med hennes begravning...är det inte lite smaklöst att sända den på tv? Skulle jag vara tvungen att begrava mitt barn skulle jag då inte villja ha en massa tv gubbar där..men alla hanterar ju sorger olika...nä, jag tycker det är smaklöst gjort, sorry. Det finns nog inget rätt eller fel sätt men jag var bara tvungen att dela min åsikt...all kärlek till Englas familj, inget ont menat...jag förstår bara inte hur dom tänker?
Max och Sagas fond går oavkortat till räddabarnen och HPN-föreningen (hemparenteral nutrition) som hjälper familjer som ger sina barn näringsdropp i hemmet......lite värdigare fond kanske. Plusgirokonto; 123895-5, märk talongen "Max och Saga" Fonden hanteras av svenskakyrkan i Arboga.Nån som vill ha en bil?....nä skulle inte tro det!

Min far är på besök idag...han pysslar med bilar och sånt, nu har bla han blivit tillfrågad..alltså skroten han brukar va på, om dom vill ta emot Engla-bilen...ursch...men som alla andra skrotar häromkring tackade dom nej...polisen kommer nog ha svårt att bli av med den där bilen...inte ens skrot firmorna vill ta emot den.

Jag bor med en demon

Jag vakna av ett vrål imorse....och då menar jag ett VRÅÅÅÅÅÅL! Min söta tonåring fick inte igång moppen. Sådana ord som kom ur hennes mun har jag bara hört i filmer...så som Exorsisten...ojojoj. Hon ser så söt och oskyldig ut men jag svär när jag kom ut så hade bruden horn och röda ögon, hjälp! Jag är rädd, jag bor med en demon. Batteriet hade laddat ur över natten och jag närmade mej monstret som nu blåste eld genom näsborrarna och sa försiktigt..."dra fram moppen till bilen så hämtar jag startkablarna".....hon sa inte ett ljud....men det glödde fortfarande ur dom svarta hålorna som det en gång satt ögon i...gulp!

Nu hade ju förstås moppen surat ner sig och vi var tvungna att vänta en kvart.....en kvart med en aktiv vulkan till tonåring, jag svär att jag hörde ett morrande ljud som vällde upp och blev bara starkare och starkare för varje minut, men hon sa fortfarande inte ett ljud...super läskigt....... Precis när jag trodde hon skulle gå till attack...så gick den igång, jag måste ha haft änglavakt eller nåt....bråka aldrig med en trött tonåring som inte får igång moppen, jag lovar hon förvandlades till Freddy Kreuger.....Freddy Kreuger med tandvärk eller nåt.

Men hon ska få lite beröm också, hon lyckades ju faktiskt bita ihop ganska bra, men det häftiga var att så fort moppen gick igång var det som att knäppa på en knapp....från T-rex till teddybjörn, sådana humörsvängningar trodde jag man fick i klimakteriet...inte i tonåren....hahaha


Ett berg av cyklar?

Min tonåring kom till mej med ett problem igår...hennes cykel som stått vid station ett tag...något som den inte ska göra, hade blivit uppkastad i en hög sista april...en hög av cyklar alltså. Hon beskrev problemet så här;
Asså min cykel asså...de e nån som typ slängt upp den...asså dom har byggt typ ett berg av cyklarna vid station...men min ligger överst så den e nog lätt att typ få ner asså.
Ok då var det väl bara att hämta den tyckte jag dåra men då stelnade hon till och tittade på mej som om jag var helt galen......
Asså det är ett berg.....det där fixar väl typ polisen?
Då har min lilla sötnos fått för sig att polisen ska sortera alla cyklarna och ställa tillbaka dom i cykelstället.....hmmmmm nääää. Det blev lite sura miner men cykeljäveln kosta nästan 3000 och hon måste helt enkelt klättra upp för det hööööga berget av cyklar och hämta sin cykel,som hon överhuvudtaget inte ska lämna vid station över natten...Tror ni hon klättra? Nä, men hon har en väldigt snäll bror som hämta ner den från det enorma berget som jag senare fick reda på var ca 7 cyklar...whatthefuck? Kan tonåringar bli latare? Förlåt, bekvämare kanske det heter, men det är en hårfin skillnad mellan de båda när det gäller tonåringar.

Öppnaförskolan är nog lite för öppen...barnen springer bort?

Malcom skulle till öppnaförskolan med pappa idag men det var inte ett enda barn där...öppnaförskolan är nog lite för öppen...eftersom alla barn hade sprungit bort...hahaha...dålig humor, jag vet.

None

RSS 2.0