Modellfotografering

Idag har jag varit och plåtat lite modeller.....
av det lurviga slaget!

Min trädgårdshjälpare har 4 katter och i utbyte att hon hjälper mej med trädgårn så tänkte jag att jag skulle ge henne förstoringar på hennes missar.... jag har frågat henne tusen gånger vad hon vill ha för att hon hjälper mej men hon säger bara; "Ingenting, jag tycker det här är kul...".... men jag förstår inte riktigt vad som är kul med att rensa ogräs, slåss med en miljon myggor och få tistlar och brännässlor i händerna så jag vill verkligen ge henne något och det här var det bästa jag kom på..... jag plåtade 358 bilder.... här är en av dom jag ska förstora;

Trustor


Jag tänkte förstora 4 st, A4, sen ska hon självklart få en massa albumsize foton också....
jag har faan skavsår på "knäpp-fingret"....... 358 foton... manisk?... jag?.... vadå?....... Neeeeeeeeeeeeeeehhehehej!

(Imorgon måste jag åka och köpa färgpatroner, såg att det var dåligt med svart.... Attans! Sedan såg jag att jag kanske måste tillbaka och knäppa mer... det räckte tydligen inte med 358st... jag fick inte riktigt nåt foto jag blev nöjd med på misse nr 4.... Attans!...igen!)

Nattnatt alla bloggtokar!


TARCHA!!!!!

Jag snokade på Tarchas sida nyss och jag är minst sagt...UPPRÖRD!!!! Hon har fyllt i nån "frågelista" och vissa av hennes svar... är fel!

DU LJUGER!!!

FÖRSTA; Nummer 1; Första bästa kompis: Mina kusiner har jag fått hört av mamma .........
FEEEEEEL!!! DET ÄR JAAAG som är det.... mamman får passa sig, whatthefuck är arg nu! Ugh!!!!


FÖRSTA; Nummer 4. Första husdjur: En schäfer vi hade vid namn Zenita....
Räknas inte katterna? Diskriminering...YOU DOGLOVER!
 

FÖRSTA;  Nummer 8. Första riktiga kärlek: Måste säga Roine där tror jag =)...
Fyyy, fåååår bara inte vara sant, YJICK!


FÖRSTA; Nummer 7. Första köpta skiva: Kommer inte riktigt ihåg, men anttagligen Roxsett eller nått liknande...
Förhoppningsvis inte, för du stava fel på deras namn....Roxette....(hmmm, borde Jag erkänna att jag kan deras namn)....hmmmm....men om det är sant...skäms du inte att tala om det offentligt? Skulle jag vara i dina dojjor skulle jag vara tyst om det... min första skiva var minsann TakeThat... och DEEEEET är ju INGENTING att skämmas över....oooooneeeeeeeej! Hahahahaha.

FÖRSTA; Nummer 10.Första konsert: LatinKings....
som jag sa på förra....om det verkligen ääär sant...skäms du inte att tala om det offentligt?!?... min första konsert var....TakeThat!..... mycket mindre pinsammt!


SENASTE; Nummer 8. Senaste gången du grät: Några timmar sedan ...
vaffö då? :( Kramisar på dej!!!!!


SAKER DU AVSKYR/HATAR;7. När nått blir för krångligt (Worst tålamod ever) ....
Njaaa, det stämmer ju, nån som vill se Pulp Fiction...anyone? HAHAHAHA!!!!!


Godnatt snuttepluttan... och tack för att jag var med på denna lista...

PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR!
1. Esklingen
2. Whatthefuckdotcom
:) :) :) :) :) :)!!!!!!! ...hmmmmmmmm....
Vääääänta nu lite..... är det för att jag inte har några vänner att skvallra dina hemligheter för?....hmmmmmmmmm?


Ruin

Hittade inget på loppisen... men vi "hittade" en ruin på vägen hem... Det är kul att ta skogsvägar ibland. Men min lilla Mumari borde ha varit me....
Jag kände mej lite ensam när jag skuttade som en bergsget mellan stenarna.... jag tyckte dock att jag galloperade graciöst i mina högklackade boots... nästan 8 cm klack! Mina gympadojjor var blöta sedan gårdagens plaskande i Furuvik! Min älskade sambo stirrade på mej som om han funderade på att ringa mentalsjukhuset, jag har vanligtvis höjdskräck...vet inte riktigt vad jag tänkte på. Det var lätt att komma upp.... liiiite svårare att ta sig ner... och korten jag knäppte när jag var "där uppe" blev inge bra så jag riskerade mitt beckenben i onödan...men, men, vad gör man inte för ett bra foto, eller hur marie, hahahaha!

Godnatt därute!

Lite regn har aldrig dödat någon....

En sen godmorgon... tänkte sammanfatta vår deg på Furuvik igår.... regn, regn och regn, hahaha... men vi hade skoj trots att gudarna pissa på oss...Vi fick kasta oss in i en presentshop och köpa regnjackor....

  Men det är svårt att grilla korv i regnväder... men det gick till slut, hahaha

  

Tur att vi vann choklad så Malcom fick ett tak över vagnen för regnskyddet hade vi lämnat hemma, trots att vi visste att det skulle bli regn... smart!Idag ska vi till en loppis.... vi ska ta med oss regnskyddet! Vi hörs senare!

Det var borta?

Lilleputttåget.... det var borta.... min haka ligger på golvet och sprattlar som en halvdöd guldfisk!!! Så länge jag levat har det varit där, som en kär liten polare, har det alltid tuffat genom furuvik. Buhuhuuuu!
Varför, o varför? Har de dödat mitt Lilleputttåg?
Det är tradition att barnen ska mötas av lilleputttåget.... det är den första karusellen... jag har foton från jag var två år och satt i lilleputttåget med mina syskon... Buhuhuh!!!!! Varför.... varför.....varför? Detta var allt som var kvar.....Hmmmm, det kanske var därför Erika inte såg nåt Lilleputttåg....

(tonåringen följde med.... hon är inte arg på mej :))
Skriver mer sen... nu ska vi ha filmkväll.... och jag ska ta en 3.5a...igen, hahaha!

Godmorgon och Bye!

NU DRAR VI TILL FURUVIK!!!!!!

Vi hörs när jag kommer hem.... jag ska minnsann fota lilleputttåget till Erika... hon Missade det när hon var där.... fyyyy henne....  Hahahaha.

Kramisar!

Nu.... ska jag gå och försöka ha en lugn tv-kväll med min sambo...sonen har somnat och jag ska tillochmed dricka en 3.5a, hahaha... Tack för alla snälla kommentarer idag.....dom behövdes en dag som denna..... Vi kanske hörs senare :)Godmorgon!

Idag ska vi hinna med mycket.... först SKA vi till stranden och glo på ankor.... jag har sagt det länge nu men mina lathundar till ben har inte orkat, patetiskt... det är en halv km! Sedan ska vi göra lunch, äta, diska, städa, tvätta, skuragolvet, hänga tvätten bla,bla,bla.... det är en "fullt-upp-med-skit-fredag" idag, men men det blir skoj när jag är klar.... då ska vi åka och shoppa :) Vi höres!


Imse

Nattnatt!

Nu ska jag gå och försöka sussa.... om sonen vill, hahaha... (och du Stina, tack för det du skrev, det värmde :) och skaffa en blogg...hahaha, tjat, tjat, tjat! Hahaha...tack alla ni andra också, men Stina har ingen blogg så jag måste tacka henne här,hahaha). Ha det bra där ute allihopa så hörs vi imorgon!


(Himmlen utanför vårt hus vid halv 12 igår kväll)

Godnatt!


Dom enda som vet sanningen är stolen och tonåringen...Klicka på länken så får ni hela historien, hahaha; TARCHA!!!
Det är en konversation mellan mej och tarcha på msn.
Hahaha, det är jag som är personen B........


OredigeradHaha, hade jag bara varit snabbare me kameran så hade jag fått me heeeeela fågeln, hahaha...Min älskling provar om båten är tät efter vintern... vi har inte varit och fiskat ännu....pust!
Det har blåst och regnat.... hoppas det fortsätter...jag vill inte fiska! Hmmm, behöver jag skriva att den understa bilden är redigerad?.... det kanske är uppenbart...jag gillar kontrast knappen, hahaha. 


Blå överexponerad blomma...och en hungrig sonNu ska vi gå och käka pannkaka :)

Utmaning!

Jag fick en liten utmaning av Sandra i går natt... här kommer mina svar;

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?

äta

busa med Malcom, sonen

rensa kattlådan

tvätta

diska.....tjoho, va skojjiga saker jag ska göra ida, hahaha


Vad gjorde du för 10 år sedan?

25 juni 2008?...hmmm jag har för mej att jag precis börjat jobba på dagis och fick 14 kr i timmen, haha-komunjobb,suck!


Ställen du bott på?

cencur

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

oj, betala min syrras kreditskulder så hon hade råd att komma hem o hälsa på...hon bor i england


skänka bort massa till bra ändamål,


ge min mor en sommarstuga... och mer hår


skämma bort alla jag älskar


köpa massor med externa hårdiskar så jag får plats med mer kort


(skulle även köpa Denis Leary, hahaha)


Sex personer som ska svara på samma frågor:


Bella


mumari


tarcha


Erika


hmmmmmm, ? det blev bara fyra... :)


Det var som faan!

Sonen somna 10 igår...och sover ännu!
Det är första natten på två och ett halvt år som jag har sovit 8 timmar...TJOHO!!!!
Nja. han vakna lite då och då för han tappa nappen... två tre gånger,
men det känns som jag har sovit 8 timmar! Hahaha


Natt natt!

Nu ska jag äntligen gå och sussa lite...sonen somna tio idag...tjoho!Nattnatt och dröm sött!

Vän-skräck!

En gamal vän till mej ringde i morse... Jenny...jag har förbrilt sprungit runt och försökt hittat ett foto på henne men dom ligger säkert hemma hos mamma.... jisses, vi har inte träffats på hur länge som helst!... Sist vi träffades hade hon precis fått en liten tjej, hon är nu 8 år. Jenny hade fått en till liten knodd och hade hus och grejor, hahaha. Tiden går fort. En annan gamal vän, Johan, hade fått två barn han också... jösses, honom har jag inte träffat på 10 år tror jag... kommer inte ihåg om vi skilldes som vänner eller ovänner... läskigt.

Jenny bjöd mej på dop i Juli.... men shit, vågar jag det? Hahaha. Är det bara Jenny och Johan så törs jag mej nog dit men nån annan från mina forna dagar vill jag faan inte träffa... det törs jag inte, vad säger man till en gamal vän man inte sett på 10 år "..öhm, hej...fint väder idag va? he he he..." Det är en sak med Jenny, hon är alltid Jenny... men alla andra?!? Nu sa ju Jenny att hon inte direkt umgås med dom andra men man vet ju aldrig vem man springer på och FY vad pinsammt det skulle vara om man inte kände igen dom. Jag har nog fått "gamal-vän-skräck" eller så är det helt enkelt "anti-social-sidan" som spökar. Hahaha. Fy! Vilken fegis jag är!

Nej! Allvarligt! Vad skulle kunna hända; att Leo slår mej för att jag tappade bort hans halsband eller att en viss egotrippad liten bimbos silicon pattar sprängs så vi får skrapa upp hennes enorma ego och lägga det i den kloak det hör hemma, hahaha... Nej förlåt... hahaha. (inga namn nämda så har jag ingenting sagt, hehe)
Till Bimbon;-Får jag bara säga att den enda jävla anledningen han valde dej framför mej var för att du bodde nära och jag bodde 20 mil bort, och varje gång jag kom och hälsa på så gjorde ni slut, haha! Säger inte det dej en hel del stumpan!!! Så inbilla dej ingenting din lilla jävl...

Hmmm, Bitter?....Jag? Vad menar du? ... Nä, ja bara skojja. Det är 15 år sedan och jag ska väl säga tack.. hade det inte varit för dej, min silicon-prydda lilla sötnos, så hade jag väl aldrig gett upp. Tack, för att jag var tvungen att leta upp en riktig man! Haha!... hmm, jag låter fortfarande bitter. Det är svårt att växa upp ibland och det är aldrig roligt att "förlora" men i detta fall tror jag nog faktiskt att jag "vann". Hörde att "han" har blivit tjock och slemmig(are). Dricker tidligen mycket öl.... sist jag såg honom, för ca 8 år sen stod han med en joint i käften så jag tror inte att han är någon direkt vinstlott. Lite synd dock, för han va ju rätt söt men tydligen var inte intelligensen där..... attans, nu lät jag bitter igen, hahaha!(Jag måste bara säga att jag har fortfarande ångest över Leo´s halsband.. men jag lovar...det ligger vid Storsjön, eller om det var Lillsjön, jag känner igen det när jag ser det, halsbandet ligger under mossan, vid ett träd.... jag ska minsann dit och leta nån gång, om jag hittar dit, tror jag nog måste hyra en guide, det var 15 år sen jag var dit, men jag kommer ihåg exakt var jag lag det, synd bara att naturen troligen har förändrats en del men det skulle vara tufft om jag skulle hitta halsbandet.... måste dit!..... så Leo kan få tillbaka sin duva... eller va det nu var för fågel)

Vem som helst kan ta en närbild....

brukar min kära syster Bella säga.... men, men.... whatthehell, ja lägger ut dom endå!

En liten humlabumla...


två små humlabumlor....


och en bad/båt plats vid Untra hästgård...


Den understa är oredigerad... eller hur brukar dom säga, hahahaha

Ha en bra dag därute.... vi ska dra och fiska, varför fattar jag inte...
"fiskar är vänner, inte mat!"
 Jag ska minsann se till att dom små slemmiga otygen släpps tillbaka!

Gomorgon!

Nja, lie tidigare fick jag ju somna igår... klockan var baaaaara halv två.... förgrymmadeunge och inte sussa när jag vill, hahaha. Nåja, ja har hört att om man ska "lära om" ett barn en vana eller ovana, som i detta fall, så tar det ca en vecka. Så det är väl bara att försöka... halv 4 i förrgår... halv 2 i natt, njaaaaaaa fortsätter det så här så tar det väl bara två dagar så är vi nere på halv 9?... Nej fy vad ont i huvet jag fick, räkna baklänges? Jag har nog problem att räkna framlänges, hahaha, matte har aldrig varit min starka sida... inte ens plus, hahaha. Men man kan väl inte vara helt perfekt... det vore ju tråkigt, hehe

Modig?

Var bilden i förra inlägget baserad på mod?
.... Neeeeej! Självklart icke, så modig är jag då inte! Hästen gick PÅ mej...bilden är ett bevis på att jag var för skrajjsen för att röra mej, jag försökte skrämma bort besten med blixten! Det funkade dock inte....Hahahaha!
Och Japp, Mumari,...jag red......förr.....för 15 år sedan!!!!! Jag har fortfarande skadorna kvar som bevis....Hahaha.
(det var väl ungefär samtidigt som du fick ditt "mandarinflin, hehe.)

Nej.... Godnatt...hoppas jag... håll tummarna för att min sötnos vill sova i natt...änsålänge joddlar han, och klockan är 20 i midnatt, skojjsigt! Vi hörs imorrn... om jag inte checkat in på Ulleråker, hahahah!

Sömn....jag behöver söööömn!

Godmorgon?.... klockan är fem men det känns som klockan är midnatt! Sonen bestämde sig för att ligga och joddla ända fram till halv fyra i natt.... jisses! Men idag har han inte sovit någon middag så jag hoppas på en relativt tidig kväll... annars får jag lägga in mej en vecka, fy vad man blir förvirrad av för lite sömn, jag går runt som en zobie, hahahah.
Vi var till hästarna en sväng med tonåringen.... hon tog moppen dit.... när vi kom så kvittrade hon; Det tog bara 40 minuter.... Bortdomnad rumpa? Jag skulle tro det! Hahahaha. Hon ska ju hem också... stackars liten, det börja regna när vi var halvvägs hemma.... där satt vi i en varm bil och tonåringen sitter på en liten moppe som knappt rullar 50...nja, 60 i nerförsbackar... men stackars älskling!!!  Hon kommer se ut som en dränkt misse när hon kommer fram, hahaha.
Jag förbereder oboyen!

Här är ett foto på tonåringens favorit häst....


GULP!!!!
Nu är det konstaterat på riktigt!!!!!! HÄSTAR ÄR SUPER LÄSKIGA!!!

ZZZzzzzzzzzzz

Zzzzzzzzzzzzzzz ..........................Min son har ställt om dygnet .................zzzzzzzzzzzzzzz ...................efter midsommarn...zzzzzzzzzzzzzz........men nu....................zzzzzzzzzzz........ ska vi försöka sussa lite.......zzzzzzzzzzzzzzzz......... gonatt!....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....hoppas jag, hahahah..........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......................

Goooood morgon!

Ida ska vi till Biltema....och Mekonomen och Meka och...bla bla bla.... igen... det är kul att bo med en mekaniker, hahahah. Nåja, McDonalds ingår i dessa resor så man ska väl inte klaga... jag behöver ju faktiskt inte följa med.... men ordet McDonalds får mej liksom automatiskt att dras in i bilen, hahahah. Vi hörs lite senare, ha det bra!

 

Hästar

Nu har vi varit och ridit...nja, inte Jag personligen... men jag har tittat... som jag sagt förut, jag gillar inte hästar. Dom respekterar inte mina personliga gränser... dom vet inte vad "my space, your space" är... och ett sådant djur... på ett halvt ton vill jag inte leka med, det spelar ingen roll huuuuur mycket dom fjäskar... jag gillar dom inte.... deras ögon påminner om hajögon, och dom skulle jag inte heller leka med frivilligt. Hästar är läskiga.........men dom blir fina på bild!

På vägen till hästarna fick min sambo för sig att silvertejpa sin lillasyster... super trevligt! Jag körde på e4an bland midsommarfirande-fyllekörare och dom gapade som 1 åringar i baksätet, den enda som skötte sig var min son, Malcom...som är 2 år, men i denna situationen blev han plötsligt äldst, hahaha

  

Detta, hmmmmmmmmm, var vad som mötte mej när vi kom fram....


Hästen såg ungefär ut som hon hade en sån där Wresling-mask-grej Bret "The Hitman" Harts motståndare bruka ha på sig på 90-talet.... hästen kanske skulle byta yrke, ridhäst-wresling.... nja det skulle kanske funka? Hennes polare hade en likadan, så de kan ju starta med team-wresling, hahaha...fy vad dålig humor jag har!En viktig sak vi lärde oss idag var iallafall;
Kan du inte leda hästen till stocken... så led stocken till hästen!

 

Ha en bra kväll!

Trädet "Puckli"
                          


Liten på jorden....

Det måste vara tufft att vara sååå liten... allt måste se såååå stort ut, hahaha..
Nu drar vi med tonåringen och rider tottohäst, vi hör snart. Ha det bra därute!

   

Godmorgon!

Midsommar.... min började som en typisk midsommar, med lovande sol... som övergick i regn..
 
Men det gör inte mej så mycket för jag gillar regn men det var lite jobbit för vart man än kom så pratade alla om vädret, som om det var en överaskning att det faktiskt regnade på midsommarafton.... chockerande!

Mmmmmm, regnet lättade till slut och vi åt mat hos min mamma


Jaaaaa, innan ni slänger er på telefonen och ringer socialen angående min sons vanor... så måste jag säga att det var juice i snapsglaset.... och tändaren brukar han normalt sätt inte få leka med, men va faan, det var ju midsommar, hahaha.

Senare åkte vi vidare till gamla vänner men det blev inte så länge eftersom min son började bli lite sömnig... inte pga vad som fanns i snapsglaset...det var JUICE!
Vi åkte hem och tog en sväng över till grannarna och hälsa dom välkommna, dom som kommer hit två gånger om året och festar... ungefär 40 raggare... sen gick jag hem och nattade en trött son och en full sambo.

Min tonåring sov hemma i helgen för hennes mamma var i sitt torp och jag måste säga att jag är stolt öven min lilla 15-åring... hon kom hem exakt den tid jag sa och hon tog moppen, och hon är inte så dum så hon kör när hon druckit så jag vet att hon var nykter... jag hade alkoholmätaren i bakfickan... utifall, hahahah ... Nej fy, hon har varit så go den här helgen...Jag vill inte att hon ska flyttaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Men åandrasidan, jag tyckte hon var jätte duktig vid nyår också... hon kom hem rätt tid, nykter på nyårsafton.... och bestämde sig för att festa den 2a januari istället... när jag hade lagt ner garden, hahaha.

Vetenskapsgubbarna har forskat ut att vi föräldrar har sååååå bra koll så vi vet ungefär 10% av vad våra tonåringar faktiskt pysslar med men jag måste säga att min tonåring ljuger såååå dåligt att jag minst vet 15%, hahahah.

Ha en bra fortsättning på midsommar helgen!

Godnatt!Godnattis alla midsommarfirare!

GLAD MIDSOMMAR!!!!!Nu draaaaaaaaaaaaaaaaaar vi till mooooooooooormooooooooooor!
TJOHOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
Ha en bra midsommar alla därute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexandra?

Hej och en snabb godmorgon.... jag har skiiiiit brottom men jag kika igenom mina kommentarer och tänkte gå in och tacka Alexandra.... men det står bara ERROR...ERRORRRRRRRRRR!!!! Jag haaaaatar det ordet!!! Så, Alexandra Tack för att du gillade min bild! Ha en jätte mysig dag alla där ute så hörs vi igen mot eftermiddagen!

Trapped!


Fler foton...

Lite fler foton ifrån Untra....

    


Godnatt nu allesammans och sov så gott! :)


Mumari!

Jag måste, jag måste..... mumari var här idag och vi åkte och fotade lite... nu såg jag att hon laggt ut ett foto på mej.... dubbelvikt, hahhahahah... jag tänkte gå igenom mina foton imorrn...det blev ca 400 men ETT måste jag lägga ut... som payback för hennes fina foto.... så mumari, varsego! och ha en bra kväll så hörs vi, hahahaha


så nå marie... vad gör man inte för ett bra foto, hahahaha. Ha det bra ikväll!!! Hahahah

den här sötnosen såg vi på väg hem;
Nu ska jag natta en trött, trött, trött 2 åring och en trött, trött, trött sambo.... nattnatt så hörs vi imorgon :)
hmmm

det var länge sen jag skrev nu.... jag ska skärpa mej, mycket har hänt men jag har för lite tid nu... Godnatt och sov jätte gott så hörs vi imorgon! Kram på er!!!


Lisa!.... e borta

Jag gav Lisa till min "trädgårds-hjälpare"...
Nu har Lisa ett bättre liv, hos någon som kan ta hand om henne bättre, och jag slipper hånas av hennes onda nedvärderande blickar varje dag!

Farväl du onda varelse från helvetets eldar, hoppas våra vägar aldrig möts igen!!!!

Lisa!

Jag har fått en fiende.... en idiotjävel som hånar mej... som spottar bakom min rygg och ger mej nedvärderande blickar!

Hon sitter i mitt kök och fastän jag vet att jag borde slänga ut den jäveln så kan jag bara inte.... men jag borde! Hon pekar finger åt mej och skrattar åt mina tafatta försök att bli hennes vän... Hon tror att jag står ut med hur mycket psykiskmisshandel som helst, och det gör jag kanske, för jag Kan inte... jag har inte hjärta att slänga ut henne... hon är ju underbar ibland..... den hjärtlösa lilla jäveln....

Lisa.... Du är min värsta fiende... du har borrat dina klor in i mitt hjärta och jag kämpar förbrilt för att du och jag ska komma överens, men till ingen nytta.. Varje morgon när jag kommer in i köket hånflinar du åt mej! Lisa.... det här är din sista chans!

Blomjäveln "Lisa"
som bara vissnar och reser sig, vissnar...och reser sig... lever, dör, lever, dör...dör, lever,dör, lever...dör.......AUUURRGGGHHH!!!!!


Gonatt!

Och sov så gott! Jag har fortfarande mardrömmar... tur att han Bara fick en stukning i nacken, fy!

http://www.motorsport4sale.com/reportage_2008_080607_siljasvangen_1g_068.asprulla bara ner ca 5-6 gånger på sidan....så kommer bil nr 25... (4 foton)

HAHAHAHAHAHA!!!!!!!

Hahaha... snodde detta från http://bellasweb.blogg.se/

"Ireland's worst air disaster occurred early this morning when a small two-seater Cessna plane crashed into a cemetery. Irish search and rescue workers have recovered 1826 bodies so far and expect that number to rise as digging continues into the night."

Skrämmande!

Hmmm, läste detta i tidningen ida... Ja, jag läste en gamal dagstidning, "uptodate" som ja e! Hahaha
(-Aftonbladet 9 juni 08)


Fruktansvärt läskigt... men det som skrämde mej mest var nog detta;


"Nej vad ska man göra, avliva alla hunda som bitit någon?".... Öhm, JAAAAA! Vilket jävla snille till polis?! Om hunden har bitit någon avsiktligt så är det väl inget snack!? Eller? Ok om dom var ute efter en leksak eller godisgrej... men om dom biter... för att bitas, så bort me monstret... (Oj, vad Cesar Milan skulle bli arg på mej om han såg detta, ni vet "mannen som kan tala med hundar")... men jisses.... Jag vill inte bo granne med ett djur som en gång har bitit... hur skulle jag någonsin kunna slappna av? (Kom igen hundälskare-gå till attack) men jag är lessen, jag skulle faktiskt inte vilja ha sådana doggisar i huset brevé... sorry.
(Obs...det är inte mitt fel att det är "rottisar" på bilden, jag pratar om hundar som attackerar... INTE någon speciell ras, jag drar alla vovvar över en kam, hahaha)

Ha en trevlig kväll!


Tillåt mej GAPSKRATTA!!!!


(Aftonbladet 9 juni-08)

GODMORGON!!!!

Nu! Funkar datajäveln som den ska!!!!! Jag höll faktiskt på att slänga ut den jäveln GENOM fönstret igår.... oj oj oj, så frustrernde! Snacka om I-lands problem.... datan funka inte och man börja genast fundera hur i hela världen man ska överleva! Hur i allsindar ska man kunna andas utan denna burk?!? Hahaha... Ha en bra dag så hörs vi lite senare!
Vad ska ni göra dag... ge mej lite tips!


Min dåliga humor...

Jag fick detta mail av min syster bellasweb.blogg.se  för säkert en månad sedan... jag Kan inte radera det.... det är för kul, hahaha;

Questions I have never been able to answer:


Why doesn't Tarzan have a beard?

Why do we press harder on a remote control when we know the batteries are flat?

Why do banks charge a fee on 'insufficient funds' when they know there is not enough?

Why do Kamikaze pilots wear helmets?

Why does someone believe you when you say there are four billion stars, but check when you say the paint is  wet?

Whose idea was it to put an 'S' in the word  'lisp'?

What is the speed of darkness?

Why is it that people say they 'slept like a baby' when babies wake up every two hours?

If the temperature is zero outside today and it's going to be twice as cold tomorrow, how cold will it be?

Do married people live longer than single ones or does it only seem longer?

How is it that we put man on the moon before we figured out it would be a good idea to put wheels on luggage?

Why do people pay to go up tall buildings and then put money in binoculars to look at things on the  ground?

Did you ever stop and wonder......  

Who was the first person to look at a cow and say, 'I think I'll squeeze these pink dangly things here, and drink whatever comes out?'  

Who  was the first person to say, 'See that chicken there... I'm gonna eat the next thing that comes outta its bum.'
  

Why do toasters always have a setting so high that could burn the toast to a horrible crisp, which no decent human being would eat?  

Why is there a light in the fridge and not in the freezer?  

Why do people point to their wrist when asking for the time, but don't point to  their bum when they ask where the bathroom is?  

Why does your Obstetrician, Gynaecologist leave the room when you get undressed if they are going to look up there anyway?  

Why does Goofy stand erect while Pluto remains on all fours?  They're both dogs!
 
If quizzes are quizzical, what are tests?

If corn oil is made from corn, and vegetable oil is made from vegetables, then what is baby oil made from?

If electricity comes from electrons, does morality come from morons?

Why do the Alphabet song and Twinkle, Twinkle Little Star have the same tune?  

Stop singing and read on**. Yes, it caught me too!

Do illiterate people get the full effect of Alphabet  Soup?  

Did you ever notice that when you blow in a dog's face, he gets mad at you, but when you take him on a car ride, he sticks his head out the window?

Does pushing the elevator button more than once make it arrive faster?

En sen Godmorgon!Idag blåser det orkan vindar här, hahaha.... ska försöka ta mej till affären, vi hörs... om jag inte blåser bort!
(Och nej, Ann, jag tänker INTE ha klänning på mej idag, den kommer blåsa av! Hahaha)


Eu-moppar!

Min tonåring sov hos en vän i går natt.... e vän som tycker att backspeglarna på moppen e fula.... helt plötsligt så blir min
tonåringsbackspeglar mystiskt stulna. Väldans underligt... bäst att ringa Columbo! Men det konstigaste är nog att när jag då säger att vi får köpa nya... med Hennes månadspeng.... Då så har hon en vän som sääääkert har backspeglar ligger någonstans i sitt rum och dom ska sätta dit dom imorgon.... Hmmmm.... (tonåringar måste tro att man går på vad som helst, hahaha....) Hon sa dock "sanningen" senare... hon hade tydligen lutat den mot en vägg och backspegeln hade "gått sönder"... Varför luta en eu-moppe mot en vägg? Den har TVÅ olika stöd att välja på??? Nej du stumpan, du får nog hitta på nåt bättre, Hahahaa! Imorgon ska backspeglarna på igen annars blir det körförbud!

Är det lag på bakspeglar på Eu-moppar.... min tonåring hävdar att det INTE är det?
Någon som vet?

Jag ville också följa med....

Näh.... jag "fick inte" följa med och bada :`(

Efter jag stått vid spisen i en timme och lagat mat så ville jag ha lite hjälp av sambon med disken.... och jag måste tvätta, finns inte ett rent plagg i huset, jag hamna efter när sonen spydde ner sängen...  och jag måste packa i matresterna i matlådor och ställa in i frysen....och jag måste torka av bordet.... och sopa golvet... min son har lekt med en chipspåse och jag har slut med damsugarpåsar.... och eftersom sambon inte "orkar" ta sonen till öppnaförskolan imorgon (han har ont efter olyckan, men han orkar jobba?... orkar inte med sonen-orkar mecka tunga fordon..?? Hmmmm?) iallafall så måste jag hinna det nu, så jag har lite tid me min son imorgon istället för att städa, städa, städa...med sonen hängandes i benet... det är svårt att städa när det är så här varmt, sonen blir så "klängig" så därför måste man passa på när pappa e hemma...

Istället för att hjälpa mej blev han sur...... och åkte, med vår stor gråtande son, som inte ville åka och bada, han ville sova.... sambon tog alltså med sonen för att Sambon ville bada? 
....borde man inte bry sig vad barnet vill?

Kul! Dom e på stranden och själv får man vara hemma och städa....
varför kunde han bara inte hjälpa mej... så kunde jag också ha följt med....
karlar fattar INGENTING!!! Han kanske trivs att bo som trailer-trash men det gör inte jag....

Deppig!

Äggkungen

Det verkar vara fler än min pojke som gillar att köra på saker... hahaha. (Inte lika illa dock) Äggkungen va här och skulle sälja ägg men det sluta me att vi fick laga hans dörr, han bestämde sig nämligen att ta en cykelväg när han skulle leverera ägg... och såg inte stenen som låg i kanten, hahaha.

 

Guuud, vilket intressant liv jag lever, det är ju patetiskt..... nej, ja ska försöka komma på nåt bättre till nästa inlägg.... Nu ska vi åka och baaaaada! Hej hej!

(Pernilla.... jag lyckades få EN humla me min lilla 5 megapixel...hahaha, Skam den som ger sig! TJOHOOOOO!!!)Stenfundament... ett fult ord som gör ont!

Förlåt att jag inte svarat på några kommentarer... men vi spenderade gårdagen på jouren. Min sambo kör rally, denna gång åkte dom i Hällsingland och han åkte med som kartläsare... sista sträckan, precis på mållinjen, så krascha dom in i ett stenfundament, Duktiga som dom e! Detta mötte mej när jag kom hem igår!
  


Nu blir det ingen mer jävla rally!!!!!!
Han som körde ligger fortfarande kvar på sjukhuset... och säger att han "ska köpa en ny rallybil, hehehe"...fy faan, normala män lugnar ner sig när de får barn... min idiot började med rally när min son föddes..... Nej, fy... det kunde ha gått illa, nja det gick illa... men det kunde ha varit värre, han andas ju iallafall. Skulle han inte ha så jävla ont så skulle jag slå honom!!!!
Nej, krama extra på era älsklingar idag (barn och sambosar) man vet aldrig när man kramar dom för sista gången.

Till min tonåring....


Omvårdnadsprogrammet?

Världens  jävla storaste jävlaste regnskur! Det ni! Det var vad min tonåring sa när hon klev innanför dörren i går kväll. Hon åkte moppe hem och när hon var halv-vägs så började det dugga lite smått.... tydligen var det en monsun i hennes ögon, hahaha.

Hon har nu informerat mej att hon troligen ska välja Omvårdnads-programmet nästa år....
aha?, svarade jag... vet du va man "blir" inom den linjen? Det visste hon dock inte....
-men man fick körkort... och det var inte "mycket pluggande"....???....
Jaaaaaa, det är väl också anledningar att välja en viss linje men borde hon inte veta vilket yrke hon utbildar sig till? Körkort och lite pluggande?... Vad blir man på en sån linje? Haha, nu var inte jag säker, så förlåt alla som gått omvårdnad, men jag tror man blir sköterska på ett eller annat vis inom den linjen...rätta mej gärna om jag har fel.... Men om det är så.... så är min tonåring INTE lämplig kandidat för den linjen.... hon springer tre mil om hon ser sprutor och hon absolut VÄÄÄGRAR ta blodprov... det är äckligt! Jag kan ärligt talat inte se henne arbeta innom tex vården när hon blir äldre... Nu har jag bara haft min tonåring i två år men hon verkar inte vara en sådan person... men åandrasidan så har jag en vän som ABSOLUT aldrig skulle kunna jobba innom vården...
"folk dör och dom e dementa, aaaaaldrig att jag byter en blöja på en gamling"
Nu är hon super duktig, hon hamna inom vården i brist på jobb och nu trivs hon jätte bra och är jätte duktig med våra äldre. Men det är ett tugnt yrke, inte bara fysiskt utan man måste ha rätt mentalitet för ett sådant yrke. Just nu har jag svårt att se min tonåring i detta yrke, Man måste verkligen bry sig om det man gör annars passar men inte inom tex äldreomsorgen, jag är rädd att om hon väljer detta yrke så blir hon en av dom här "idioterna"... dom som valt yrket just för att det är lite pluggande och körkort, dom som valsar in på äldreomsorgen och inte har någon som helst empati för dom äldre, dom som bara ser det som "ett jobb"....
det är inte bara "ett jobb".... det är människor dom arbetar med, inte kreatur!

Vem som helst passar inte i det yrket och äldreomsorgen är så utsatt som det är, det behöver inga "snorungar" (sådana finns det tyvärr gott om) som sitter på en stol hela dagarna och snackar skit och sedan suckar höghjutt om de är tvungna att byta en blöja på en stackars dement människa som i slutet av sitt liv blivit inkastad i nåt second-hand boende där det dras in krona efter krona.

Förlåt min älskade tonåring, men snälla, tänk efter två gånger innan du väljer omvårdnad... det är ett viktigt val och om det inte är rätt yrke för dej ska du inte välja det eftersom det inte bara drabbar dej, utan även de som du ska ta hand om.
Men vem vet, under dessa två år hon bott hos oss har framstegen verkligen varit jättekliv! Hon har gått från att vara en (som jag uppfattade henne) känslokall, självisk tonårng till en "tonårskvinna"... det är ju endå ett år kvar till gymnasiet och sedan är det tre år i gymnasiet... kanske längre om hon väljer högskola (vilket jag hoppas på) det är många år att hinna utvecklas på.... men just nu... ser jag inte en framtid för min älskling innom vården.

Gónatt i sommarvärmen!

Natt natt alla bloggare!


Nu drar vi till Kina...

Eller inte.... det är nån kinafarbror som köpt ett hotel här i närheten... nu håller han på och bygger om hotellet och han fraktar hit varenda sten ifrån Kina....det börjar bli väldans tjusigt måste jag säga! 
 
  
  

Dom börja med det här för ca tre år sedan... och dom forsla hit en staty... en fertillitets staty (har jag hört rycktas) och det tror jag stämmer, jag och min sambo hade inte haft något preventivmedel i tre-fyra år... jag trodde jag var steril. Men jag blev med barn samma dag som vi var och åt på detta hotel, (det är även en restaurang)...när vi var där höll dom på att "installera" statyn.... och jag rörde den, och enkelt sagt... blev fertil.....spooky!Är det nån mer än jag som e skrockfull.... ?
Vill ni inte bli med barn... rör inte denna staty!!!!
Eller VILL ni bli med barn...börja vallfärda hit!

(Måste tillägga att jag är dock glad att jag gjorde det, skulle inte villja vara utan min Skrutt för allt smör i småland!!! Jag är denna staty evigt tacksam!)


Solsting!

Det enda man orkar en dag som denna är att BADA!!!!! Det e ju förfaan 30 grader i skuggan!... Det är såååå typiskt vad svensk jag är en dag som denna... man ska inte klaga men... det är för varmt att vara ute på dagen och för mycket mygg på kvällen, aldrig är man riktigt nöjd, hahaha.... (påminn mej om att jag klaga på värmen när det är 30 grader kallt och snöstorm, påminn mej när jag sitter här och klagar över att man inte kan gå ut utan att frysa ihäl, hahaha...) Nej, sommaren e endå bättre än vintern, hellre svettas jag ihäl än fryser ihjäl... för jag har hört att när man fryser ihjäl så fryser man först, sedan blir det jätte varmt och det känns som man håller på att brinna upp, sen dör man.... då e det väl lika bra att skippa kylan och bara "brinna" ihjäl.... oj va jag svammlar... får jag skylla på solsting?

 

Dagens outfit!Haha haaaa... jag är nu officiellt en Modebloggare!
Tjohoho! Nej, skämtåsido, ha en trevlig Nationaldag!

En seeen godmorgon!

Haha! Nu e ja vaken.... Sonen bestämde sig för att vara uppe hela natten, halv 6 somna vi i morse... barn e underbara!

Onödigt, onödigt...

Eller det kanske inte är så onödigt inlägg.... det är ju viktigt att säga .....
GODNATT! och sov sött alla där ute i bloggträsket! :)

Wow!

Jisses vad det har varit varmt ida... så varmt att jag...JAG, har haft klänning..... sensation! Känner mej som en riktig tjej, hahaha! (öhm...jag ÄR en riktig tjej, jag brukar bara inte ha klänning på mej...) Appropå ingenting....denna misse har legat i skuggan på vår bro hela dagen... jag var tvungen att peta till henne för att se om stackarn levde... hon såg helt utslagen ut stackarn!

Mumari marie marie

Trevigt att du äntligen fick tag i mej i morse.... det va ju ett tag sedan.... tänkte jag skulle visa, eftersom du sa att du varit förbi och INTE laggt märke till skroten på gården, hahaha... du måste va blind...
        

Hahaha, ja har för faan tillochme en gummibåt på gräsmattan.... NEJ! i helgen ska vi STÄÄÄÄDA!!!!
Men å andra sidan... om du åkt förbi och inte laggt märke till skiten så kanske jag överreagerar... men förra sommaren cyklade två grannar förbi här, dom såg inte att jag var ute och jag hörde hur dom sa; -Ja, här börjar det bli en soptipp... EN SOPTIPP!!? Detta e min "trädgård"... jisses... men vi har städat mycket sedan dess men det är mycket skit kvar tyvärr. Hahaha. Min "trädgårdsblogg" e länkad på min sida... Eden-the garden from hell!... men jag har bara kommit till ogräset där ännu... skroten e på gång, hahaha.
Ha det bra!

Myggjävlar ifrån Belsebubs boning!!!!!

Jag hade en mygga i sovrummet inatt... jag trodde att det var en... men nu tror jag det var tusentals, vi va helt prickiga när vi vakna... Stackars lilla skrutt!!! Båda fötterna, armarna, knävecken, halsen, huvudet och tillochmed i ansiktet... Nej, i kväll åker myggnätet upp... borde ha gjort det för länge sedan, jag har ju ett sånt där som man hänger i taket. Fy, vad det är lätt att vara efterklok!!!! Dumma, dumma jag!!!
  
Jävla monster!!!!

Nej.. jag vet inte var hundmaten finns?

Idag var vi och mathandla lite... när en dam kom upp till mej, en riktig dam i hatt. Säkert runt en 70 år. Hon harklade sig lätt och sade;"-ursäkta men vet ni möjligen i vilken gång hundmaten finns?"... Jag fundera ett ögonblick, men jag visste tyvärr inte säkert men "jag trodde det var ditåt..." Då blev damen illröd i ansiktet och flämtade, "men veeeet ni inte var sakerna står i den här butiken?!" .... jag såg förbryllat på henne och svarade, "neeeeej, jag brukar inte handla här så mycket... och jag har ingen hund"... hon stirrade på mej som om hon höll på att få en hjärtattack... "Du kanske ska fråga någon som arbetar här" ... sa jag i hopp om att damen skulle börja andas igen, för hon började bli blå, men när jag sa det såg hon bara mer konstig ut.... sedan fick hon ett utbrott och skrek att det var "en skiiiit affär" och bla bla bla.... jag visste inte damer använde sådana ord.... jag bara stirrade på henne, jag blev så chockad att jag inte visste vad jag skulle göra, skulle ja springa eller helt enkelt fråga tanten om jag skulle ringa till mentalsjukhuset innan hon spräckte ett blodkärl.... Dååå fattade jag ... jag hade svarta byxor och en röd tröja... precis som dom som arbetade i butiken.... oj oj oj... Jag flämtade till och sa "Nej nej nej, jaaaag jobbar inte här... jag är en kund precis som ni?" Hon blev knäpptyst, såg på mej från tå till topp och topp till tå... sen började hon le.... den söta lilla tanten... hon fnissa till och sa; "ursäkta, lilla vän, jag har inte glasögonen på mej, tihi" sedan lulla hon iväg mot informations disken.... Hahaha... underbart!

Dagens visdomsord!
Se upp hur du klär dej när du ska åka och handla, du kan bli överfallen av en tant om du inte vet var hundmaten står.

Ooooonödigt inlägg på ingång..

Heeej.... ida ska vi, sonen och jag dra till min mor.... vi ses när vi kommer hem igen. Ha en riktigt skön sommar dag men glöm inte solkrämen den e viktig! Oj där lät ja som en riktig satmamma! "På med solkräm, eller stanna inne!!!! Hahaha, "hon" slinker ut ibland, min lilla "Selma". Hehehe.
Ha det bra idag, det ska vi ha!

Till alla som har barn...SÅ JÄVLA BRA!!! 

Är det verkligen rätt?

Svenska kyrkan...
 har satt in en avgift... en liten summa, som man ska betala varje år för "grund skötsel". Det innebär att dom som inte betalar, får inte gräsmattan klippt på sina nära och käras gravstenar.... men dom som inte har några anhöringar då... va händer med dom? Dom har betalat sin kyrkoskatt hela livet och dom har betalat sin "plats" i jorden... Nu ligger dom där, under en äng av ogräs för att det inte finns någon vid liv som betalar den årliga avgiften? Men vad tycker egentligen dom som betalar då... är det någon ide att betala när graven bredvid ser ut som en åker? Ne, kyrkogården ska föreställa en fridfull och vacker plats... jag tycker inte detta är särskilt vackert. Dom kristna betalar kyrkoskatt hela livet.... borde dom då inte klippa gräset gratis?
Det måste vara enklare för vaktmästaren, om inte annat, att bara klippa än att åka runt med en liten karta om vilka döda som har "förtjänat" att få sin gräsplätt klippt.Svenska kyrkan är hycklare! Är det nu så att det är en massa politiker som bestämt detta, några som överhuvudtaget inte har med kyrkan att göra, så borde prästena 
säga åt sina vaktmästare att klippa gräset endå,
eller gå ut i strejk tills politikerna ändrar detta dumma beslut!
DET vore det "kristliga" att göra,
men dom kanske är lika giriga som politikerna eftersom dom bara godtar beslutet med ett leende! Men det är ju inte "snällt" att klaga... men hur "snällt" är det mot "deras flock" att tillåta det se ut så här?
Guck överallt!

Känsliga läsare varnas...!!!
Jag vakna i natt över att sonen grät.... ja lyfte över honom till vår säng men efter ett tag började han gråta igen, han hade tappat nappen. Så jag började fummla i mörkret efter nappen och kände att det var blött i sängen, Jävlar, han har kissat igenom tänkte jag men samtidigt som jag tänkte det känner jag små "klumpar" överallt.... Nej Fy! Jag skrek åt sambon, som flög upp ur sängen som en gasell, att han skulle tända lampan... ungen måste ha skitit ner sig... Men när lampan tändes såg jag spyor... floder utav spyor! Min son gillar normalt inte pizza men igår bestämde han sig för att äta lite calzone.... eller rättare sagt Massor! Och allt kom upp i totalt 4 omgångar... först i vår säng, vi tvättade av honom och lag ner honom i sin säng. Precis när vi bytt i vår egna säng och lagt oss ner för att sova så spyr han en kaskad i sin egna säng... jaha, upp igen, in i duschen och byt i sängen. Vi lägger oss alla tre i vår säng, blundar och "SPLAT" en stor kast-spya rakt över pappa... hahaha, glad att han inte var vänd mot mej. Upp igen, tvätta av sonen och sambon, då upptäcker jag att jag har slut på kuddfodral... jaja, det får väl gå iallafall, klockan var nu 10 över 5.... just när vi håller på att somna kommer en flod till..jisses, hur mycket får plats i den lilla kroppen! Alla sängkläder jag äger ligger nu i tvätten... inklusive alla täcken och kuddar... Ursch och fy.... idag har jag tvätt upp till öronen... med skinka på!
Dagens visdomsord: Ät inte Pizza när det är 30 grader ute!
(Sonen mår bättre nu.)

Heeej, läs min ooo så underbara blogg, ja ska köpa solglasögon...intressant va?

När jag starta datan imorse möttes jag av detta....
Hej, läs min blogg... / Hej, tävling på min blogg... / Hej, läs mitt nyaste blogg inlägg...
och alla tre handlade om solglasögon!!! Whatthefuck!?
Sluta med dom där lågintelligenta försöken att få högre siffror... det är ju löjligt. Är jag intresserad.. eller rättare sagt är Du en intressant person så läser jag gärna din blogg, men jisses, jag är lessen men jag är Inte intresserad av 104 olika bloggar om mode som praktiskt taget handlar om samma saker... om att köpa solglasögon eller hur man hittar den perfekta bikinin..sluta skriv sånt skit på min sida tack...Det är nästan lika intressant som mitt kastanjeträd, men Jag springer inte runt halva blogg.se och skriver...
"Heeej-läs om mina träd..bla bla bla"...
SUCK! Shit kan ni bli drygare? (Jespher-Ta inte åt dej, din sida e ok)
Men fjortisarna som skickar över kommentarer om att jag ska gå in och glo på vad dom ska köpa för fucking solglasögon... öhm, jag kunde nog inte bry mej mindre....jag tror faan inte det är möjligt! 
(OJ, vad många ömma tår jag trampa på nu...hahaha) Jag SKITER fullständingt i vilka solglasögon, bikinisar eller glassar ni köper, och tro mej är det nån som låtsas bry sig så är det för att ni ska i er tur gå in på deras blogg och ge dom mer siffror... löjligt! Ärligt talat...  Skriv nåt intressant eller sluta skriv kommentarer på min sida om att jag ska läsa er
ooo så underbara blogg
...

om era solglasögon inköp....I couldn´t care less! Och ni som skriver kommentarer utan avsändare... GE UPP....är ni så fega att ni inte vågar ange ert namn eller bloggadress, vågar ni inte stå för era egna åsikter borde ni kanske inte ha en! Hahaha! 
Nu är detta riktat mot dom som skriver "Läs min blogg" kommentarer på Min sida...
INTE mot modebloggare i allmänhet!


Besökare


NICE!

Stöld ifrån Ulleråkersmentalsjukhus!

Hahaha, min "trädgårds-hjälpare" är här idag och hon hade med sig ett kastanjeträd, ifrån
Ulleråkers mentalsjukhus gräsmatta!
Hahaha, den kommer att trivas jätte braaaaaa här!
 
UNDERBART!

Hästar hästar hästar

Fy, va jag ogillar dom tunga bestarna! Stora monster med stirrande svarta hål till ögon...nej fy!
Vi följde med tonåringen när hon skulle rida igår, jisses.... så fort man kom in i hagen så kom dom springande, som ångvältar... en av dom var inte större än till min höft så den va väl ok men den hästens polare... "sidekicken".. oj oj oj, den var faan två meter.... både bed och hög... och den ville gosa!!!! Med MEEEEJ!!!! Jag gillar INTE hästar... dom e fina på avstånd men dom respekterar inte mina personliga gränser... my space-your space....
 
men men, sonen tyckte det var kul iallafall.... speciellt kul var det nog när mamma
"ran for cover".. hahaha

Ingen grön mamba...

Vi hittade ingen grön mamba på stranden men vi hittade en tjur...

Nja inte på stranden, som tur var, men på vägen dit... Han såg INTE snäll ut så vi skyndade oss liiiiite förbi den där hagen... Här är några foton från stranden.
   
  
Världen är vacker, än så länge, synd att vissa inte har vett nog att ta med sig sitt eget skräp hem igen!

Ett till onödigt inlägg...

Nu har jag städat klart efter katternas eskapad i sovrummet så nu går vi ner till stranden och glor lite, få se om jag kan få lite snygga foton, sist tonåringen var på väg dit kom hon hemspringandes fär hon hade sett en fyra meter lång, grööööön orm.... Det var nog en snok, för dom kan skifta i grönt när solen ligger på... men 4 meter? Dom kan så vitt jag vet bara bli 2 meter... Det kanske var en förrymd mamba. Ska se om ja kan få ett foto på den, hehehe. Men med den "turen" jag haft ida så blir jag väl biten!

www-dot-blow-me-dot-com!

Folk frågar mej om mitt namn... här är svaret... jag har snott det från värdens bästa komiker!

PULL UP YOUR PANTS!!!!MY MA USED TO SAY; WAKE UP AND SMELL THE COFFEE...
YOU KNOW WHAT MA, I DID IT,
IT SMELLED LIKE FUCKING WAFFLES!!!

Fy faaaan

Det här är inte min dag!!!! Först kunde sonen ha dött, sen misshandlar sambon min pelargon och nu detta!! Någon av mina kära katter hade släpat in den här...

JÄTTE råttan i MIN SÄNG!!!! Jag lämna ju bara öppet i tre sekunder medan ja var och lag i tvätt i maskinen... ursch, nu måste jag sanera hela sovrummet. När jag kom upp från tvättstugan lekte två av katterna hejvillt i sängen med den stackars livlösa pälsbollen... FY! När jag sedan jagat iväg mördarna och lyckats få upp tussen i en skyffel så blev jag så rädd för den här...

(Sonens leksak, treeeeeevlig leksak)
så jag hoppa till och tappade råttan i hallen och tror ni inte mördarmissarna var där på en nano sekund och började bolla med den på hela nerevåningen också... nä fy va jag måste städa idag.... Jag ska skaffa en myggdörr så inte katterna kommer in utan mitt tillstånd! Först en orm och nu den här.... den här sommaren kommer bli läskig... Hmmm, ja har inte hittat några stora fästingar än iallafall, ni vet dom där som rammlar av när dom blir för stora. dom som ligger på golvet och ser ut som russin... min son tuggade på en sådan förra året, Han trodde det var nåt gott men av hans min när han bet i den gissar jag på att den smakade skit! SKITÄCKLIGT! Så dom håller jag skarp utkik efter! Det ska inte få hända igen, ursch!

Vad exakt är det för feeeel?

Min sambo skulle iväg till en vän och på vägen ut välte han en av mina pelargoner som står på bron.... "Jag plocka upp det igen, ingen fara" tjoar han och åker... Jag går senare ut för att röka och ser detta...

Vad exakt vad det han plockade upp? För det var då inte jorden? Han kunde väl åtminstånde borstat av plattorna? han vet hur mycket jag "slavar" i trägår´n just nu men han kanske vill leva som trailer-trash... nja varför inte, det är ju det vi är...
så nu tänker jag gå ut och hälla lite jord i hans rallybil... hahaha.
Jag är OND idag!

Jag är sååå arg!!!

Söndag.... min dag att "sova ut"... suck.... varför bryr jag mej?
Min son har kliat på ett myggbett som han har under foten sedan 5 i morse så klockan 8 lyckades jag sparka upp sambon så jag kunde få ligga kvar en stund.... efter ett tag hör jag hur sonen är på väg upp i vår branta trappa, jag tänker inte så mycket på det, eftersom han tjoar och är glad så tror jag att pappa är med honom... dumma jag tog det liksom för givet! Dom brukar komma upp när kaffet är klart dom få gångerna jag får ligga kvar i sängen på söndagar.....men neeeej. Han ligger i soffan och sover. Om sonen hade trillat ner från översta trappsteget, eller ens mitten, hade han varit död eller åtminstånde fått bestående men!!! Jag förstår inte hur man kan somna med en vild 2 åring att passa. Han veeeet att sonen kan öppna grinden! Jag måste skaffa hänglås på den för hur många spärrar och grejjor jag sätter på så får han upp den!!! Men Jisses om han hade nått upp till ytterdörrens lås... då hade det varit kört! Han når upp med fingrarna men han kan inte vrida den ännu som tur e, jag måste skaffa ett sånt där "lock" som sitter över låset! Jävla helvetes piss karl till amöba!!!!! Vad faan tnker han med.... inte hjärnan iallafall för det har han ingen!!!

RSS 2.0