Varmt!

Oj vad det varit varmt idag och för en gångs skull har jag haft något kul att göra, dagen börja med att min far och min trädgårds hjälp kom, och jag fick äntligen dit sista staket stolpen... nu är det bara en grindstolpe kvar, sedan kom min mamma och hennes gubbe på snabbbesök och kort där efter kom Mumari med barnen... vi fika och fota lite. jag tog henne dit där dom elaka stentrollen bor... men vi såg inga, dom har säkert bosatt sig hos mej för datorn jävlas fortfarande... men jag har fått goda nyheter. vänner till oss har en dator över så om min sambo byter deras kamrem så är datorn vår... TJOHO!!!! Jag ska tvinga honom byta kamremmen nu i helgen, för den här datorn håller nog inte så länge till... men... med bra nyheter kommer även dåliga... svärfar.... kommer imorgon klockan 16.00... ... ... ... han sa; Jag kommer imorgon vid fyra och stannar i två månader... och jag vill ha entrecot till middag.... mmmmm, han vet med andra ord om att han oftast stannar för länge och att han kräver för mycket... men han gör ingenting förutom att han skojjar om det... jag förstår inte, och jag orkar inte, suck!

Stentrollens hus... hmmm, jag kanske kan ta svärfar på en biltur och lämna honom där? Men risken finns ju då att jag gör stentrollen ännu mer förbannade.... men det kanske är värt det?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter Mumari åkt hem så drog vi och badade med vänner... jätte mysigt!
"Badmalcom"...

och självklart... "springmalcom"...Kommentarer

.....var snäll mot trollen...tror jag....

nu har du ju gjort ett typ vattenmärke?

Det var i alla fall trevligt idag! Nu ska jag sooova! Kram på dig, rym hit om det blir för jobbigt hemma! Kom dom i pratade om över förresten?

2008-07-24 @ 21:40:46
URL: http://mumari.se

MUMARI!!!!! ... jag kan inte skriva på din blogg... det e nåt skit med min data... jag kan inte skriva in emailadressen i din ruta... whatthefuck! försöker imorrna igen, nattnatt!

2008-07-24 @ 21:44:55
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Mysigt o varmt har det varit här med i dag, härligt =)

2008-07-24 @ 23:16:08
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback