Allt på en gång!

Varför ska ALLT jämt hända samtidigt? Inte nog med att min externahårdisk har kollapsat... nu spillde sambon kaffe i batteriladdaren ochså så nu har jag inga batterier till kameran. det är nog inte meningen att jag ska ha några foton, envisas jag och köper batterier så tappar jag väl kameran eller nåt!

Biljäveln är trasig..... typ!

Jag skar upp handen också! På nåt jävla rostigt skit som jag hade i min sk trädgård... kommer säkert att bli infekterat, jag har även två myggbett under ena ögat så jag känner mej oooootroligt vacker! Sedan bestämde sig sonen för att göra ett nosdyk ner för trappen, så nu har han blåöga... och fläskläpp... Han ser totalt misshandlad ut så nu kommer tanterna titta snett på mej på mataffären! Men förhoppningsvis glor de på sambon istället, eftersom jag också är lite blåslagen så kanske de tror att det är Han som är den Onde, inte jag... man måste ju se lite ljust på det hela, hahaha. 

Svärfar har ringt också... han vill hälsa på... det vill inte jag... men jag vill inte vara elak... han är ju en go gubbe innerst inne... eller?

Svärmor ringde också.... det låter inte så positivt där borta, hon hade fått slänga ut tonåringens kompis klockan tre inatt för dom vägra vara tysta (skadeglädje hehe, ;p) Nu ville hon ha pengar till legitimation till tonåringen, hon måste ha det nu när hon ska ta moppekort... ok, jag har en viss summa som ska gå till moppekort och säng... vi får väl räkna in legitimationen i moppekortspengarna, men då blir det inte mycket kvar till en ny säng.... suck, jag orkar inte bry mej!

Kommentarer

Har du tagit stelkramps-spruta? Annars- Bums till akuten med dig!Love You!xxx

2008-07-09 @ 14:46:09
URL: http://bellasweb.blogg.se/

akuten?... här?..... dom ger mej bara en alvedon och säger åt mej att vila ju!... som när min käke hoppa ur led.... den satt huuuur snett som helst... och dom sa att den satt rätt????? Det gick inte att stänga käften! Akuten här... åker man bara till om man har slut på alvedon hemma! Hahahha

2008-07-09 @ 20:20:09
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Det är den där lagen om all djävulskap. Vet inte riktigt vilken paragraf det är men... Den finns. Jag lovar...

2008-07-10 @ 00:47:44
URL: http://sandra-danielsson.blogspot.com

Det är den där lagen om all djävulskap. Vet inte riktigt vilken paragraf det är men... Den finns. Jag lovar...

2008-07-10 @ 00:49:05
URL: http://sandra-danielsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback