Historien bakom Mandarinflin!

Det var en gång fyra unga damer som bestämde sig för att dricka lite alkohol. Låt oss kalla oss What, Tarch, CL och Mu... Tarch och What kommer in i köket där CL och Mu sitter och festar... CL börjar bli full och tycker att Tarch´s mammas blommor är jätte fina så hon börjar pilla på dom. S M A C K säger det och Tarch´s mamma slår CL på fingrarna och säger bestämt; "Röööör iiiinte bloooommooooorna!!!!!" CL blir då vansinnigt ledsen, det är lätt att bli det när man är full så hon börjar gråta. What och Tarch ger då henne en mandarin i hopp om att hon ska bli lycklig igen, och det blir hon. Hon skalar den och börjar fylleäta... Mu ser då mandarinkalen i ögonvrån och lägger genast beslag på dom... "miiiina" viskar hon med en stämma som tillochmed skulle göra Golum rädd. Vi försöker förklara för fulla Mu att det faktiskt är mandarinskal hon gnager på men hon bara väser... "miiiina" och fortsätter tugga. Då har CL smaskat i sig sin mandarin och ser då att Mu tuggar på något hon med. CL böjer sig mot Mu för att kanske få sig en smakbit på vad det nu är Mu tuggar på... det blir fight! Mandarinskalen är Mu´s! What och Tarch försöker förklara för CL att det är mandarinskal... och då börjar CL gråta igen... "hon vill ocksåååååå smaka!"

Sedan den dagen så har vi försökt hållt Mu borta från mandariner, det finns en risk för beroende... ni skulle ha sett glöden i hennes ögon när hon sa..."Miiiina"... det var skrämmande! CL hade även en orange jacka på den tiden som hon ganska fort fick göra sig av med... Mu såg nämligen hungrig ut varje gång CL hade på sig den... CL såg ut som en jättemandarin, snacka om dröm-fylle-käk för Mu! Hahahaha!Jag veeet att det är suddigt, min dator har pajjat... igen, så jag har min gamla skrutt som bara har "paint"
Bare with me folks!

Kommentarer

asgarvar

Det där med blomman kommer jag inte ihåg! Eller ja, jag kommer ju inte ihåg att jag åt mandarinskalen heller.... men du....det framgick ju inte att jag faktiskt trodde att det var godis! Hahaha!

Och Marocklappen på näsan ;D

2008-07-31 @ 21:09:03
URL: http://mumari.se

Haha ja jag hade ju glömt hela den historien till du påminde mig, så kul med minnen:P

Hahaha,allt kan hända i fyllan o villan =)

Jag satt o åt hundmat en gång(för länge sedan)o tyckte det var himla gott just då ???? varför gör de torrfoder som ser ut som snax ??

Ha en skön kväll !!

2008-07-31 @ 22:38:33
URL: http://lisenj.blogg.se/

Åh, har du också torkat tårar med strumpor?

2008-08-01 @ 04:16:50
URL: http://theerika.blogg.se/

Too busy? Skojar du eller!? Jag har månadsslut och p.g.a. någon jävla uppgradering har jag en dag på mig att göra allt som vanligtvis tar tre!!!! AAARRGGHHH! Men slå en liten signal vid lunchtid ändå....men jag kan inte prata länge!Love You!

xxx

2008-08-01 @ 09:03:24
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Ehh....jaa...vad ska man säga? Sjukt kul!!! :D

2008-08-01 @ 22:37:02
URL: http://enarmad.blogspot.com

Tack för Dagens underbaraste blogginlägg!! Trots att jag inte känner Mu kan jag trots allt se henne framför mig! ;) Underbart!

2009-02-02 @ 23:07:40
URL: http://sagoelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback