TJOHO!!!

Jag satt i lugn och ro vid min dator... det hade åskat som tusan tidigare på dagen och då hade alla sladdar varit ur.... men nu var himlen blå och det enda som hördes var fåglarna. Jag tyckte mej höra ett dovt muller långt bort så jag tänkte, "jaha, skiten kommer tillbaka så jag får väl dra ur modemet igen da"... precis när jag ska ta tag i modemet så smäller det till, modemet börjar brinna och hela huset blir mörkt... en halv sekund senare börjar brandvarnaren tjuta och sambon skriker från nerevåningen... "Hur gick det med datorn!" ...hur gick det med datorn... Datorn!!!... JAG DA!? Jag fick världens stöt och rökskador!!! Jag kunde inte röra handen på hela eftermiddagen!

Iallafall, hela huset var kolsvart för varenda säkring hade gått, det måste faan ha slagit ner i skorsten eller nåt. När vi tillslut lyckas få tillbaka strömmen i huset så åkte vi iväg med vår kära kolsvarta dator till en vän, det var nånting som gick att byta ut så jag får förhoppningsvis tillbaka den snart, under tilden så har jag vår ubergamla skrutt till dator som allvarligt talat borde ha begravts förra sekelskiftet. Det låter som om det står ett kärnkraftverk bredvid mej! Och vilket jävla jobb innan vi ens fick igång den... Tack super söta Tarcha med pojkvän som kom med modem och skärm... och tack Tarcha för att du höll mej sällskap när jag letade efter strömkabeln i tre timmar...

När jag äntligen hittade en strömkabel, efter Tarcha åkt hem igen, så upptäckte jag dock att modemkabeln mellan datorn och modemet inte passade? Hålet i datorn var för litet? Det fanns bara uttag för "uppringt modem"... jaha, så vi ringde en annan vän som sa att han hade ett kretskort med rätt hål, vi åkte dit, tre mil, men han ljööööög.... han ringde i sin tur en annan vän som sa att han hade ett så vi packa in oss i bilen igen och åkte ytterligare två mil.... Han hade ett kretskort, men då var kruxet att Jag måste installer jag var ju nu lite nojjig när det gäller ström och jag är totalt iq-befriad när det gäller datorer.... när vi kom hem så åskade det igen så jag fick vänta ytterligare...suck! Men... nu på morgonen har jag lyckats... sensation!

Tack snälla syster Bella för ditt fina gästinlägg, puss på dej!

Jag är tillbaka! Ha haaaa!

(jag ska svara på kommentarer lite senare... nu måste sonen byta blöja, det luktar shit)


Kommentarer

Åh fy fasen, det lät riktigt otäckt =/

Tur att du har en reservdator så du kan uppdatera bloggen =)

Ha en fin dag !

2008-07-22 @ 12:07:08
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback