Stentrollen!

Jag har virus.... jag har virus upp över öronen. Någonting åt upp min brandvägg och tre trojanska hästar galloperade in... nu är jag less! Jag vet dock anledningen till mina elektrontska missöden, det är inte hustomten... det är stentrollen! Jag har felat dom men jag ska åtgärda det NU!

Jag har något att erkänna...

Jag är beroende... av sten. Jag älskar sten... och då menar jag med en kärlek som lätt kan förknippas med besatthet, ser jag en vacker sten så måste jag ha den även om den väger ett ton och vi är 30 mil hemmifrån... och nej, alla stenar ser INTE lika dana ut... inte i mina ögon. Jag är stentokig kan man väl säga... men nu har jag gått för långt. Jag tog två stenar på en övergiven plats djupt inne i en skog... en plats där människor en gång bott, på en plats man ska lämna ifred... Sedan jag tog dessa två stenar så har externa hårddisken pajjat, två sladdar har kortslutits, en kamera har blivit fylld med batterisyra, en batteriladdare har blivit fylld med kaffe, två batterier är spårlöst försvunna, fast jag VET att jag lag dom på bänken kvällen före. Sambon har nästan sågat av sig fingret... jag har blivit överkörd... (det var sambon, han körde över min fot... jag tror det var med flit!) Modemet exploderade i min hand, datorn är körd... allt har brunnit upp innuti.... tre andra sladdar brann upp... och nu... dom trojanska bajs hästarna... allt sedan den 4 juli... Nu åker jag tillbaka med stenarna... och ber stentrollen om ursäkt... vi höres om dom låter mej leva!

Här är ett litet bevis på min besatthet;


(He he he he... hmmm? Jag har aldrig påstått att jag var normal!)

och här är en av dom stenarna som ska tillbaka till sin rätta ägare... fy mej!!!Kommentarer

Ojoj! Passa dig för stenarna! Hoppas du lyckas komma på nåt bra så inget mer går sönder/skadar sig.

Ha en bra kväll!

Kram

2008-07-22 @ 19:05:40
URL: http://fruwee.blogg.se/

Stentrollen är inget att leka med =/

Tänkte faktiskt på att kommentera att ni hade råkat ut för lite väl mycket saker nu på kort tid, men jag vet ju inte om ni är otursförföljda i vanliga fall !!

Gör dig av med stenarna vettja =)

2008-07-22 @ 20:40:25
URL: http://lisenj.blogg.se/

Skynda dig tillbaka med stenarna! Självklart är det andarna som blivit arga... Skynda, skynda, skynda, innan någon råkar riktigt illa ut som att fastna i en annan dimension till exempel. Där stenarnas andar har grepp om din själ!

2008-07-22 @ 21:08:07
URL: http://sandra-danielsson.blogspot.com

Hej!

Jag hittade dig genom Pejs blogg. :)

Jag tycker verkligen om din presentation/profil, härligt skriven. :)

Nu ska jag fortsätta läsa din blogg.

ha det fint.

2008-07-22 @ 21:08:08
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Uj uj. Det låter illa. Se till att be om ursäkt också så de inte fortsätter. Läskigt. Hoppas det hjälper.

2008-07-23 @ 01:33:03
URL: http://stajnasblogg.blogspot.com/

Hahahaha! Så skön.. sten. :D När jag var liten så kallades jag Rik på sten för att jag samlade på stenar. Mest gruvstenar och såna där fina men jag har så sjuuuukt många. Kanske 5 flyttkartonger småsten. Och varför in i helvete ska jag alltid nämna mig själv i alla komplimanger, självgod eller något. FAN! Jag är snäll, jag lovar. Du är ju unik för du samlar på stenar från utomhus.. det är roligare än köpsten. Täljsten föresten? Det är den bästa stenen! JAG ÄLSKAR TÄLJSTEN! Satt i två år på en litet staty av täljsten som jag sedan gav bort till mitt ex som efter det målade den med AKRYLFÄRG! För in i helvete! Den ska vara som den är! Hmm.. nu gör jag det igen.. förlåt.. jag lägger av! NU! På stört!GOD NATT! :D

2008-07-23 @ 01:33:19
URL: http://theerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback