Kommentar svar;

Lie om en blogg;

ja det var ju just snyggt av dig oxå.. tror du seriöst att det inte kan vara så att jag har dom åsikterna jag har för att jag har dom bara och alltid haft dom! och sen om någon i din vänskaps krets känner sig träffad av mina åsikter kan jag faktiskt inte rå för. Som om du nu skulle tex skrivit om folk hur dåliga dom e som inte kan stava och hur roligt det är med folk som har dyslexy så skulle jag kanske känna mig träffad men skulle ju förstå att jag inte är den enda i världen det just kan handla om. Men nu som du så uppenbart riktar dina så kallade mogna åsikter och anklagar mig för att hoppa på dina vänner, så tar du dig väldig fel. jag anklagar inte någon jag skriver i MIN blogg om hur och vad jag tycker om saker. till skillnad från dig som skriver vad folk inte får tycka lr tänka och att det absolut måste vara om någon du känner. världen är rätt stor och tror tyvärr inte även om du må så villa att allt handlar om dig och dina vänner. Så låt mig och mina vänner vara för oss.

Mitt svar på din roliga kommentar;

Så löjligt. Det var så uppenbart vem du skrev om då det är ju bara patetiskt att du inte vågar stå för det du skriver. Hahaha! Och jag har inte gjort narr av folk med dyselexi... jag gjorde narr av dej! Så sluta dra alla över en kam. och jag har INTE sagt att folk inte får tycka och tänka vad dom vill... jag säger bara att man kanske ska vara så mogen att stå för det man skriver och inte låtsas som om man "inte riktar sig till någon speciell" när det är så förbannat tydligt, det är patetiskt! Tillåt mej gapskratta flickalilla! Och skriv inte "Så låt mig och mina vänner vara för oss"... jag har inte sagt ett ont ord om "dina vänner"... bara om dej! Du vädrar dina åsikter, så jag måste ju få vädrar mina... det var ju så Du skrev, men det kanske bara gäller när Du har åsikter? Skillnaden mellan oss dock är att jag vågar stå för vem jag skriver om, men håll fast vid att det var "människor i allmänhet" du skrev om du... destå mer löjlig verkar du. Patetiskt!

Om du har något mer att säga mej så kan du ju lämna din URL så jag kan svara dej på Din blogg istället för att ta upp onödig plats i min... jag hittade nämligen inte tillbaka till din blogg, inte direkt någon blogg som är värd att lägga på minnet, hahahaha!

(Anonyma kommentarer publiceras ej... på den här sidan så får man lov att stå för det man tycker!)

Kommentarer

Okej...ääähhh...hhhmmm....suck...jag BARA orkar inte läsa allt...å faktum är att jag skiter i det oxå..kommer till denna blogg å läaer för att jag själv gillar det å det räcker för mig..ville bara önska dig en bra dag å hoppas du orkar kika på min blogg å länkarna!!ha det gott..kram,,,,

2008-07-31 @ 13:21:00
URL: http://jias.bloggsida.se/

Jag ryser. Vilken jävla svenska! Visst för att jag svär och missar något tangenttryck ibland men till "stjärnan" vill jag säga att alfabetet bara har 28 bokstäver, snälla slösa inte med dem.

Den meningsbyggnad du lyckats krysta fram är ett veritabelt lustmord på vårt modersmål. Snälla sluta.Att inte reflektera över de åsikter man har resulterar bara att man inte utvecklas, inte kan försvara sin uppfattning med argument och till slut står man och livligt hejar på när någon annan föser upp judar på ett tåg på väg till den slutgiltiga lösningen.

2008-07-31 @ 14:53:47
URL: http://sverigessnyggastebonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback