It's hard to make a comeback when you haven't been anywhere.

Jahaja... varför går allt sönder samtidigt? och varför är ingen hemma när man så desperat behöver hjälp?... I går på eftermidagen så brann min sladd till modemet upp... jag var så smart så att jag provade den i min externahårddisk så det sa "poff". Jag försökte i desperation ringa Tarcha, jag tänkte att hon kunde vara så snäll att skriva ett gästinlägg på min sida om att jag hade liiiiite datatrubbel.... så inte folk skulle tro att jag var död... men hon var inte hemma, nähäpp... så jag ringde Mumari, men hon ville inte heller svara, hmmmm? Alla hatar mehehehej, snyft! Hahaha. Jag lyckades få tag i Dollydott och hon skickade ett medelande till Mumari att hon skulle ringa mej.... men det var så sent på kvällen, så jag fick inte tag i henne förens idag... Min kära syster Bella i England var den enda jag fick tag i... i morse... jag låg och skaka med bloggabstinens heeeela natten! På morgonen innan min älskade syster traskade till jobbet så skrev hon iallafall ett litet medelande från mej... inlägget här under.... tack söta syster!

(Söta syster som konspirerar mot min mentala välfärd med Mumari i kommertarerna till mitt inlägg och som kallar mej för en "Mad cow"... ... sååååå galen va ja väl inte? Hehe...he... he.... Först kastar du in mej i spisen när jag var ett oskyldig litet barn och nu detta.... ?....Hehe.... Jag älskar dej!)

Nu har jag iallafall fått tag i en sladd till modemet och jag kan andas igen, hehehe... fy satan vad man blir beroende av den här burken, jag satt i går kväll som en fågelholk och kände mej helt bortkommen.... vad gör man utan dator? Jag hade inte ens kameran att leka med... för batterierna är spårlöst försvunna. Ring Efterlyst! Snacka om I-lands problem!

Jag tror vi har någon sorts Hustomte som är ond på mej... först pajjar den externahårddisken... och alla foton och videoklipp försvinner, sedan kommer det på något underligt vis kaffe i batteriladdaren till kameran... väldigt konstigt, för det var inte jag... och sambon nekar bestämt, men såvitt jag vet så dricker inte Malcom kaffe ännu? Iallafall så upptäcker jag sedan att jag fått batterisyra i kameran från nå jävla biltema-skit-batterier... men jag tror jag lyckades göra ren den. Sedan köper jag en batteriladdare, men då har jag tappat bort batterierna! Sambons mobil har gått sönder så han har snott min... och hemtelefonen gör konstiga ljud i 5 minuter efter man har lagt på, det är bara en tidsfråga innan den bryter ihop. Tv-dosan är mystiskt försvunnen... men det tror jag att Malcom är skyldig till inte Hustomten, men man vet aldrig! Vi kan ju ändra kanalerna med boxdosan men vi kan inte ändra volymen... och den är nästan på max! Vi kan inte ens sänka tvn, vad är det för skit tv som inte har knappar på sig?! Men det bästa kom igår... eftersom sambon kollade sladden till hårddisken med en multimeter och såg att det inte kom någon ström genom sladden, och eftersom det är en 12 volts sladd, precis som modem-sladden så tänkte "smarta jag" att jag kan ju prova ta modem sladden till hårddisken... det sa "poff"! Så där satt jag...


Jag måste ställa ut kakor och mjölk till min lilla Hustomte... han verkar vara fastligt arg över något!


Kommentarer

tjihoo! Bäst du är snäll mot hustomten nu!

Jag sitter och photoshopar för fullt....och jag skaaa hjälpa dig med det, nästa gång vi ses!

Kram på dä

2008-07-16 @ 21:26:38
URL: http://mumari.se

Tragiskt...men samtidigt underhållande på nåt skumt sätt... :)

2008-07-16 @ 22:03:24
URL: http://enarmad.blogspot.com

Bra att det ornade sig till sist iaf

God morgon! Hahahah du skriver så underhållande!

2008-07-17 @ 06:06:54
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Vilken lättnad! Du fixade sladden! Nu kanske nästa samtal jag får från dig är mindre maniskt!? Hmm?Love You!xxx

2008-07-17 @ 08:56:36
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Hustomten kanske har blivit kidnappad? När såg du den senast???

2008-07-17 @ 11:55:08
URL: http://sandra-danielsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback