Historien bakom Mandarinflin!

Det var en gång fyra unga damer som bestämde sig för att dricka lite alkohol. Låt oss kalla oss What, Tarch, CL och Mu... Tarch och What kommer in i köket där CL och Mu sitter och festar... CL börjar bli full och tycker att Tarch´s mammas blommor är jätte fina så hon börjar pilla på dom. S M A C K säger det och Tarch´s mamma slår CL på fingrarna och säger bestämt; "Röööör iiiinte bloooommooooorna!!!!!" CL blir då vansinnigt ledsen, det är lätt att bli det när man är full så hon börjar gråta. What och Tarch ger då henne en mandarin i hopp om att hon ska bli lycklig igen, och det blir hon. Hon skalar den och börjar fylleäta... Mu ser då mandarinkalen i ögonvrån och lägger genast beslag på dom... "miiiina" viskar hon med en stämma som tillochmed skulle göra Golum rädd. Vi försöker förklara för fulla Mu att det faktiskt är mandarinskal hon gnager på men hon bara väser... "miiiina" och fortsätter tugga. Då har CL smaskat i sig sin mandarin och ser då att Mu tuggar på något hon med. CL böjer sig mot Mu för att kanske få sig en smakbit på vad det nu är Mu tuggar på... det blir fight! Mandarinskalen är Mu´s! What och Tarch försöker förklara för CL att det är mandarinskal... och då börjar CL gråta igen... "hon vill ocksåååååå smaka!"

Sedan den dagen så har vi försökt hållt Mu borta från mandariner, det finns en risk för beroende... ni skulle ha sett glöden i hennes ögon när hon sa..."Miiiina"... det var skrämmande! CL hade även en orange jacka på den tiden som hon ganska fort fick göra sig av med... Mu såg nämligen hungrig ut varje gång CL hade på sig den... CL såg ut som en jättemandarin, snacka om dröm-fylle-käk för Mu! Hahahaha!Jag veeet att det är suddigt, min dator har pajjat... igen, så jag har min gamla skrutt som bara har "paint"
Bare with me folks!

Aha!

Full dag men jag har endå inte fått ett skit gjort! Mumari med barn har varit här och Tarcha med mor... vi har bara gaggat heeeela dagen om bla maries mandarinflin, hahaha. Jag måste berätta den historien någon gång... får jag det Marie? Men någon gång måste man väl få vara förtappad? Jag behövde en sådan här dag efter svärfars-besöket! Det är ruggigt vad jag behöver städa, men.... det är en dag imorgon också ;) Nu ska jag gå och spana in min husvagn... få se om det går att få igenom den på besiktningen, hahaha! Hmmm, fast även om den går igenom så är det nog inte en enda camping som skulle släppa in oss, hahaha!

Kommentar svar;

Lie om en blogg;

ja det var ju just snyggt av dig oxå.. tror du seriöst att det inte kan vara så att jag har dom åsikterna jag har för att jag har dom bara och alltid haft dom! och sen om någon i din vänskaps krets känner sig träffad av mina åsikter kan jag faktiskt inte rå för. Som om du nu skulle tex skrivit om folk hur dåliga dom e som inte kan stava och hur roligt det är med folk som har dyslexy så skulle jag kanske känna mig träffad men skulle ju förstå att jag inte är den enda i världen det just kan handla om. Men nu som du så uppenbart riktar dina så kallade mogna åsikter och anklagar mig för att hoppa på dina vänner, så tar du dig väldig fel. jag anklagar inte någon jag skriver i MIN blogg om hur och vad jag tycker om saker. till skillnad från dig som skriver vad folk inte får tycka lr tänka och att det absolut måste vara om någon du känner. världen är rätt stor och tror tyvärr inte även om du må så villa att allt handlar om dig och dina vänner. Så låt mig och mina vänner vara för oss.

Mitt svar på din roliga kommentar;

Så löjligt. Det var så uppenbart vem du skrev om då det är ju bara patetiskt att du inte vågar stå för det du skriver. Hahaha! Och jag har inte gjort narr av folk med dyselexi... jag gjorde narr av dej! Så sluta dra alla över en kam. och jag har INTE sagt att folk inte får tycka och tänka vad dom vill... jag säger bara att man kanske ska vara så mogen att stå för det man skriver och inte låtsas som om man "inte riktar sig till någon speciell" när det är så förbannat tydligt, det är patetiskt! Tillåt mej gapskratta flickalilla! Och skriv inte "Så låt mig och mina vänner vara för oss"... jag har inte sagt ett ont ord om "dina vänner"... bara om dej! Du vädrar dina åsikter, så jag måste ju få vädrar mina... det var ju så Du skrev, men det kanske bara gäller när Du har åsikter? Skillnaden mellan oss dock är att jag vågar stå för vem jag skriver om, men håll fast vid att det var "människor i allmänhet" du skrev om du... destå mer löjlig verkar du. Patetiskt!

Om du har något mer att säga mej så kan du ju lämna din URL så jag kan svara dej på Din blogg istället för att ta upp onödig plats i min... jag hittade nämligen inte tillbaka till din blogg, inte direkt någon blogg som är värd att lägga på minnet, hahahaha!

(Anonyma kommentarer publiceras ej... på den här sidan så får man lov att stå för det man tycker!)

En blogg...

Jag läste en blogg häromdagen som en "flicka" skriver... jag säger "flicka" eftersom hon inte direkt verkar särskilt mogen, inte i sina åsikter iallafall... jag vill börja med att säga att Abort stavas med ett b...
Denna flicka tycker att det är oansvarigt att sätta ett barn till världen när den inte har någon trygghet runt sig.... jag råkar veta vem hon pratar om och jag vill bara säga att jag har kännt denna kvinna i 25 år och att påstå att hennes barn inte kommer att växa upp utan någon trygghet omkring sig är enbart skrattretande. Nu har ju alla rätt till en åsikt så "go for it" flickalilla men jag har också rätt till en åsikt... Det finns så mycket mer än ett fast jobb som räknas som trygghet... som att göra sig av med dom kompisar som inte är mogna nog att klara en hel helg utan alkohol... skrämmande tanke! Den här flickan säger även att min vän har 9 månader på sig att ordna upp sitt liv, hinner plugga en termin iallafall eller hitta ett jobb och kanske till och med få en anställning.  Men i nästa mening säger hon "vilket säkert inte är så troligt för jag skulle då aldrig anställa en gravid människa, ärligt skulle jag inte ens vilja anställa någon med barn heller. Pga sjukskrivningar och vab." Vilket visar personens intellekt eftersom vab... betalas av försäkringskassan... inte arbetsgivaren, hahaha

Min vän skrev en liten notis om att hon inte riktigt kunde förstå varför människor hon inte umgås med bryr sig så mycket om hennes liv och då skrev "flickan" i sin tur detta; "Eller är det så här att så FORT du har en åsikt så måste det absolut rikta sig mot någon spesifik person?" förstår jag inte, eftersom "flickans" inlägg så tydligt var riktat mot min vän och min väns inlägg löd så här... var det någon som tyckte att hon pekade ut någon specifik person?... ja, specifik stavas så... 

Hela grejen är egentligen patetisk... den här "flickan" med sina bestämda åsikter på min vän har nämligen en annan vän som fick barn när hon var 16 år, och jag kan ju garanterat säga att hon inte hade något fast jobb dåra? Nu menar jag INGET illa mot hon som fick barn vid 16 år men borde inte "flickan" ha tittat på sin egen vänskapskrets innan hon gick på min? Det är lätt att peka på andra men svårt att se på sig själv, hahaha! Du skriver att "folk" svartmålat dej... men du borde nog ta en titt på ditt eget inlägg innan du anklagar någon för "svartmåleri", det är patetiskt att beskylla någon för det man själv gör.

Vädra du dina åsikter... så vädrar jag mina. Puss på dej ;)

Obs; Min vän har INGET med detta inlägg att göra, jag fick också nys om detta "på omvägar" precis som du fick nys om hennes. (Anonyma kommentarer publiceras ej... stå för det du skriver eller "get the fuck out".)

jag tror jag tror jag tror

att felet är fixat nu?

Godmorgon föresten... hehehe!

Vad tycker ni... ska jag byta tillbaka?... jag saknar nästan min "Kottske" eller vad den nu heter.... det känns som info rutan är på fel sida! och jag vill ha den bredare!
MARIE!!!! Kom hjälp!

Oj...

Vad fel det kändes... vad tycker ni... ska jag byta tillbaka? Lite hjälp tack....

Nattnatt!

?

Fråga mej inte... för jag förstår inte själv... det känns som någon jävlas med min mani för silvertejp... detta mötte mej när jag tittade ut genom köksfönstret idag... min far är knäpp!


Läskigt...

Jag pratade precis med min kära Mumari i telefonen... hon började prata om när vi gick i skolan... "kommer du ihåg när vi var dit"....och dit och dit ??? Hmmm... jag kom inte ihåg ett skvatt... alkohol är läskiga saker... jag har glömt bort minst fem gånger? Jag tål inte särskilt mycket det erkänner jag, jag är extremt billig idrift när det gäller alkohol... men att inte ha ett enda minne av att Mumari gick smack rätt in i en lycktstolpe eller att vi fick sova mitt i Uppsala för att bussen hem hade gått? Det är ju så man tror hon driver med mej, men tyvärr måste jag nog erkänna att det är sant... fyyy mej! Tyvärr var jag tvunget att avbryta samtalet ganska abrupt eftersom svärfarsjäveln... som skulle passa min son medan jag gräddade våfflor i denna sommarvärme, tappade bort honom!!! Han är nu hittad, bakom vinbärsbusken... sonen alltså, svärfar tappar jag gärna bort!

Alzheimer's advantage: New friends every day.

GodmorgonHa! Nu har jag äntligen fått in mina foton... men jag tror jag lag dom i fel mapp... dom som hade datorn innan oss har inte tömt sina grejjor ännu och jag råka nog lägga mitt i deras mapp... och jag kan faan inte flytta dom...whatthefuck? Fattar ingenting?...Japp! Jag lyckas heller inte få in bilderna till mitt redigeringsprogram... snacka om analfabet när det gäller datorer, hahahaha! Någon som vet nån bra kurs?

Ha det bra idag... så hörs vi snart... jag ska jävlas lite till med fotona så kanske det lyckas till slut.
Skam den som ger sig!!!!!

Ja jävlar!

Vi är tillbaka för länge sedan men jag får inte... INTE... in mina foton i datorn??? Jag förstår inte? Jag får prata lite med förra ägaren av datorn imorrn... hon kan nog sånt här, hehe! Denna bild får väl duga så länge... Nattnatt där ute!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Nä fy!

Vad jäklars varmt det ska vara!!!!! Stranden; Here we come!Här är en liten utmaning i sommarvärmen om ni känner er uttråkade ;)
http://whatthefuckdotcom.blogg.se/2008/july/kandis-utmaning.html

Ha en underbar dag! ;)

Nattnatt!

ÅÅÅÅÅÅååååå vad uuuuunderbart.... jag har ÄNTLIGEN en fungerande dator!!!!!!!!!
Jävlar... att jag faktiskt måste gå och sova.... annars skulle jag sitta och krama på den heeeeela natten!
Tack så underbart mycket L & J.... ni är BÄST!!! Jag måste ha den mest fantastiska kompiskretsen i världen!!!

Nattnatt!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Rätt svar;

How many women with PMS does it take to change a light bulb?

Woman's Answer:   One!  ONLY ONE!!!!   And do you know WHY?  Because no one else in this house knows HOW to change a light bulb!   They don't even know that the bulb is BURNED OUT!!   They would sit in the dark for THREE DAYS before they figured it out.  And, once they figured it out, they wouldn't be able to find the #&%!* light bulbs despite the fact that they've been in the SAME CABINET for the past 17 YEARS!   But if they did, by some miracle of God, actually find them, 2 DAYS LATER, the chair they dragged to stand on to change the STUPID light bulb would STILL BE IN THE SAME SPOT!!!!!   AND UNDERNEATH IT WOULD BE THE WRAPPER THE FREAKING LIGHT BULBS CAME IN!!! BECAUSE NO ONE EVER PICKS UP OR CARRIES OUT THE GARBAGE!!!!   IT'S A WONDER WE HAVEN'T  ALL SUFFOCATED FROM THE PILES OF GARBAGE THAT ARE A FOOT DEEP THROUGHOUT THE ENTIRE HOUSE!!      IT WOULD TAKE AN ARMY TO CLEAN THIS PLACE! AND DON'T EVEN GET ME STARTED ON WHO CHANGES THE TOILET PAPER ROLL !! 

I'm sorry What was the question?

En fråga...

Jag lämnar er med en "gåta" som jag ärligt snott av Syster Bella...;

How many women with PMS does it take to change a light bulb?


Baddags!!!

Det är fööööör varmt.... nu drar vi och badar!Hej så länge!

Nostalgi?


(Malcom 1 år)

Kallas det så? Jag har suttit och glott på gamla bebis foton och videofilmer... attans vad man får lust att skaffa en till, hehehe... det är farligt att titta på sånt här. Men, jag vill inte ha ågon mer... tror jag iallafall, blir osäker när jag ser sånt här, men jag skulle nog helre vilja ha en liten tidsmaskin... inte för att han inte är gullig nu me men videon från hans första steg får mej att smällta, han ser ju ut som en full liten dvärg när han stapplar fram, hahaha. Nu är han ju "stora killen" på snart två oh ett halft.... någon som har en tidsmaskin?...
Tiden går alldeles för fort!

Kändis utmaning!

1. Vilken kändis skulle du vilja se som en hemlös tiggare på gatan?
Fredrik Rainfeldt... behöver jag säga mer?

2. Vilken kändis skulle du inte bromsa för vid övergångsstället?
Carola... allra helst vid juletid, kan det bli mer påfrestande än ännu en julefridsskiva? Vart faan är julefriden i hennes "juleFRIDSskivor"... och har hon inte redan gjort etthundrafemtioelva stycken? Det räcker nu!

3. Vilken kändis skulle du vilja be hålla käften?
Gudrun Schyman... efter hennes kommentar; alla har väl en årslön på kontot? ... Nej lilla Gudrun, alla har inte det!

4. Vilken kändis skulle du kunna spy på?
Steve-O... killen i Jackass/Wildboys.... han får mej att må illa! Jag tål honom inte... inte sedan jag såg honom pierca rumpan!

5. Vilken kändis förtjänar en käftsmäll?
Amy Winehouse... som säger att hon är redo att bilda familj och vill ha minst fem barn... trots att hon är starkt drogberoende... det borde vara "körkort" på barn!


Reglerna är enkla... fyll i dina egna svar, ta inte samma kändis på alla frågor, skicka sedan utmaningen vidare till någon om ni känner för det... jag utmanar den som helt enkelt känner sig manad... varsego!

Nattnatt!Vaknar man gnällig... så somnar man gnällig... men vi har haft kul mittimellan och det är huvudsaken!

Nattnatt!

Tack alla vänner som gjort vår dag underbar idag!

Varmt!

Oj vad det varit varmt idag och för en gångs skull har jag haft något kul att göra, dagen börja med att min far och min trädgårds hjälp kom, och jag fick äntligen dit sista staket stolpen... nu är det bara en grindstolpe kvar, sedan kom min mamma och hennes gubbe på snabbbesök och kort där efter kom Mumari med barnen... vi fika och fota lite. jag tog henne dit där dom elaka stentrollen bor... men vi såg inga, dom har säkert bosatt sig hos mej för datorn jävlas fortfarande... men jag har fått goda nyheter. vänner till oss har en dator över så om min sambo byter deras kamrem så är datorn vår... TJOHO!!!! Jag ska tvinga honom byta kamremmen nu i helgen, för den här datorn håller nog inte så länge till... men... med bra nyheter kommer även dåliga... svärfar.... kommer imorgon klockan 16.00... ... ... ... han sa; Jag kommer imorgon vid fyra och stannar i två månader... och jag vill ha entrecot till middag.... mmmmm, han vet med andra ord om att han oftast stannar för länge och att han kräver för mycket... men han gör ingenting förutom att han skojjar om det... jag förstår inte, och jag orkar inte, suck!

Stentrollens hus... hmmm, jag kanske kan ta svärfar på en biltur och lämna honom där? Men risken finns ju då att jag gör stentrollen ännu mer förbannade.... men det kanske är värt det?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter Mumari åkt hem så drog vi och badade med vänner... jätte mysigt!
"Badmalcom"...

och självklart... "springmalcom"...Godmorgon?Det är såååå kul när barn är hungriga... dom är ju såååå duktiga på att "vänta"!

(det enda redigerings program jag har är paint... hehehehe... så jag försöker att roa mej så bäst jag kan, hehehehe... patetiskt, jag vet... hehehe)

Bad bad bad!mmmm detta var INNAN han hade känt temperaturen på vattnet...så sedan spenderade Malcom den kvarvarande tiden på stranden... med att springa.. och springa... och... springaoch lite, lite, lite äta...

'

men mest åt att springaTack kära M&B och lilla E för att ni kom på den underbara ideén att åka till stranden idag... det behövdes! Vi åker imorgon igen tycker jag!

Nattnatt därute... vi höres imorgon.


Utmaning!

Jag MÅSTE göra något annat än att irritera mej på datorn ett tag så jag har stulat en utmaning ifrån Lisen.... 
(som jag ironiskt nog... gör på datorn?)

Tre saker jag gör när jag vaknar:

- Funderar om det verkligen är morgon redan...

- Kollar klockan...

- Kollar om sambon har försovit sig, vilket han har, så jag sparkar upp honom...

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Minst en stor kram av Malcom

- Kaffe... dricker 4 stora glas innan lunch... hälsosamt, jag vet!

- Cigg... 2 st min första vakna timme... hälsosamt, jag vet!


Tre personlighetsdrag jag har:

- Besservisser... och stolt över´t  -I can see your point, but I still think you're full of crap.
- Glömsk... - Alzheimer's advantage: New friends every day.
- Opptimist... det kan inte bli värre... -I'm really easy to get along with once you people learn to see it my way.


Tre saker jag gärna ägnar mig åt:

- Min son
- Min trädgård... men dock lite motvilligt
- Fota...


Tre saker jag är rädd för:

- Att något hemskt ska hända min familj

- Hajar... även i swimmingpooler... badkaret klarar jag av, med nöd och näppe

- Björnar... Akakaboto... mer säger jag inte....

Något jag drömmer om:

- Att min sambo ska börja tänka... -I'll try being nicer if you try being smarter.
- Att "folk" ska lämna Tarcha ifred... -Too many freaks, not enough circuses.
- Pengar!!! -I started out with nothing and I still have most of it left.

Och jag utmanar också den som känner sig villig ;)

Tack syster Bella för lånet av dom engelska fraserna... jag frågar om lov nästa gång, hehehe!


Datajävel!

NU.... har jag fått nog, det tog mej en halvtimme att få igång datorn i dag.... så nu drar vi med vänner och badar. Hoppas datorn har skärpt till sig tills jag kommer hem, annars åker den ut genom fönstret... det är inte ett hot, det är ett löfte! Ha det bra idag... det ska vi!... UTAN dator! PUSS!

(förlåt att jag inte svarar på så många kommentarer, men datorn hakar upp sig heeeeela tiden)

Hjälp.....hjäääälp...hjälp?

Jag har lämnat tillbaka stenarna nu... och bett om ursäkt, men jag vet inte om det hjälpte för när jag kom hem och satte igång en virusscan så krascha datorn... det blev svart, sedan blått... sedan svart. Det här är galet! jag lyckades iallafall få igång datorn igen... efter att jag ringde min syster i ren desperation, jag måste bara prata med någon, om vad som helst!.... Sambon var inte hemma och jag hade nått den gränsen så jag bara satt och fnissade galet för mej själv.... Kan någon ringa psyk? He he heeee he hehe! Någon som har något annat förslag på vad jag ska ta mej till, förutom att lägga in mej en vecka eller två? Någon som känner en exorsist kanske? 
I´m doomed!

He hehe he he heee hehe!

Nattnatt därute... både dödliga och döda...
(till dom döda vill jag bara tillägga att jag har lärt min läxa, så snälla låt mej vara nu?... puss?)


Stentrollen!

Jag har virus.... jag har virus upp över öronen. Någonting åt upp min brandvägg och tre trojanska hästar galloperade in... nu är jag less! Jag vet dock anledningen till mina elektrontska missöden, det är inte hustomten... det är stentrollen! Jag har felat dom men jag ska åtgärda det NU!

Jag har något att erkänna...

Jag är beroende... av sten. Jag älskar sten... och då menar jag med en kärlek som lätt kan förknippas med besatthet, ser jag en vacker sten så måste jag ha den även om den väger ett ton och vi är 30 mil hemmifrån... och nej, alla stenar ser INTE lika dana ut... inte i mina ögon. Jag är stentokig kan man väl säga... men nu har jag gått för långt. Jag tog två stenar på en övergiven plats djupt inne i en skog... en plats där människor en gång bott, på en plats man ska lämna ifred... Sedan jag tog dessa två stenar så har externa hårddisken pajjat, två sladdar har kortslutits, en kamera har blivit fylld med batterisyra, en batteriladdare har blivit fylld med kaffe, två batterier är spårlöst försvunna, fast jag VET att jag lag dom på bänken kvällen före. Sambon har nästan sågat av sig fingret... jag har blivit överkörd... (det var sambon, han körde över min fot... jag tror det var med flit!) Modemet exploderade i min hand, datorn är körd... allt har brunnit upp innuti.... tre andra sladdar brann upp... och nu... dom trojanska bajs hästarna... allt sedan den 4 juli... Nu åker jag tillbaka med stenarna... och ber stentrollen om ursäkt... vi höres om dom låter mej leva!

Här är ett litet bevis på min besatthet;


(He he he he... hmmm? Jag har aldrig påstått att jag var normal!)

och här är en av dom stenarna som ska tillbaka till sin rätta ägare... fy mej!!!Min Mumari...

Hahahaha... hon har åkt vilse.... igen, hahahahaha! Min Mumari har visst en liten förmåga att åka vilse, hon bubblar nämligen i telefonen när hon kör samtidigt som hon alltid har ett öga öppet för något att fota... med andra ord, hon gör allt när hon kör bil... utom att koncertrera sig på själva bilkörningen, hahaha... Hon kanske borde ha varit med i det där programet som gick förut... "sveriges värsta bilförare" eller vad det nu hette, för hon har ju varit i en och annan olycka... fy dej Mumari! Håll ögonen på vägen.... en liten varning därute; om ni ser tattar buicken så se upp!!!

När hon väl ringde och hade hittat rätt så måste jag tyvär åka... attans, vi får ses på torsdag. Hon är för underbar!


Min dator...

Min dator, min dator..... jag blir tokig...


Vad är det här????
Jag kan inte logga in???

Här är iallafall mitt modem... det som är kvar...


och här är min elaka gamla dator.... allt ser annorlunda ut på skärmen och jag fattar ingenting!


Jag tycker Mumari kan skynda sig att shoppa... för hon skulle komma och hjälpa mej sen.... skynda Mumari... skynda!!!!!


(Super intressant, jag vet... hahaha!)

TJOHO!!!

Jag satt i lugn och ro vid min dator... det hade åskat som tusan tidigare på dagen och då hade alla sladdar varit ur.... men nu var himlen blå och det enda som hördes var fåglarna. Jag tyckte mej höra ett dovt muller långt bort så jag tänkte, "jaha, skiten kommer tillbaka så jag får väl dra ur modemet igen da"... precis när jag ska ta tag i modemet så smäller det till, modemet börjar brinna och hela huset blir mörkt... en halv sekund senare börjar brandvarnaren tjuta och sambon skriker från nerevåningen... "Hur gick det med datorn!" ...hur gick det med datorn... Datorn!!!... JAG DA!? Jag fick världens stöt och rökskador!!! Jag kunde inte röra handen på hela eftermiddagen!

Iallafall, hela huset var kolsvart för varenda säkring hade gått, det måste faan ha slagit ner i skorsten eller nåt. När vi tillslut lyckas få tillbaka strömmen i huset så åkte vi iväg med vår kära kolsvarta dator till en vän, det var nånting som gick att byta ut så jag får förhoppningsvis tillbaka den snart, under tilden så har jag vår ubergamla skrutt till dator som allvarligt talat borde ha begravts förra sekelskiftet. Det låter som om det står ett kärnkraftverk bredvid mej! Och vilket jävla jobb innan vi ens fick igång den... Tack super söta Tarcha med pojkvän som kom med modem och skärm... och tack Tarcha för att du höll mej sällskap när jag letade efter strömkabeln i tre timmar...

När jag äntligen hittade en strömkabel, efter Tarcha åkt hem igen, så upptäckte jag dock att modemkabeln mellan datorn och modemet inte passade? Hålet i datorn var för litet? Det fanns bara uttag för "uppringt modem"... jaha, så vi ringde en annan vän som sa att han hade ett kretskort med rätt hål, vi åkte dit, tre mil, men han ljööööög.... han ringde i sin tur en annan vän som sa att han hade ett så vi packa in oss i bilen igen och åkte ytterligare två mil.... Han hade ett kretskort, men då var kruxet att Jag måste installer jag var ju nu lite nojjig när det gäller ström och jag är totalt iq-befriad när det gäller datorer.... när vi kom hem så åskade det igen så jag fick vänta ytterligare...suck! Men... nu på morgonen har jag lyckats... sensation!

Tack snälla syster Bella för ditt fina gästinlägg, puss på dej!

Jag är tillbaka! Ha haaaa!

(jag ska svara på kommentarer lite senare... nu måste sonen byta blöja, det luktar shit)


The absence of whatthefuck...

Ett snabbt informationsinlägg... Min kära lillasyster har haft problem med sin dator igen...Denna gång har blixten slagit ner i modemet och stackars lillgumman fick en stöt...Ajajaj!
Modemet brann upp men hon har lyckats skaffa ett nytt. Dessvärre fattas det en kabel IGEN...
Pratade med henne på morgonen och hon skulle göra sitt bästa för att få tag på en idag...!

För resten är hon lite upprörd över bristen på kommentarer..."De e ingen som saaknar mej..." snyftade hon i luren. Så för att rädda mina (och omvärldens) öron från en tjutande tokunge...snälla...SNÄLLA skriv en rad till henne!

Hej för nu,


Bella xxx


Regn...Tråkig dag idag... med mycket åska så jag är tvungen att stänga av modemet heeeeela tiden, suck! Jag har uppdaterat min trädgårdsblogg lite...
(varning för äckelbild på sambons senor i fingret!)

Plåster?

Räknas detta som plåster?Sambon vägrar åka till jouren, han är för lik mej när det gäller vår jour... det är ingen idé att åka dit... jag kom dit en gång när min käke hade hoppat ur led, den satt super snett och jag kunde inte stänga munnen... dom röntgade... och sa; "Nääää, den sitter där den ska."  Tjomenvisst? Vår jourcentral borde allvarligt talat läggas ner... allt dom någonsin säger är; "Ta en alvedon och gå och lägg dej, det är säkert bättre imorgon"... så på sätt och vis så förstår jag att sambon inte vill åka... men jag har ju för faan inget plåster, bandage eller ens vanlig tejp... så får det väl inte vara i ett barnfamiljshus... skäms på mej! Nu ska vi iallafall gå och lägga oss.... om det slutar blöda nån gång... jag har precis bytt sängkläder... det är ju synd om dom ska bli blodiga...Jäkla Klantskalle! Jag sa ju "ta bort handen!"
Vidrigare bild finns HÄR! Hehehe!


Nattnatt!

Känsliga läsare varnas!

Vi är hemma igen och sambon började genast på staketet... men det finns nog vissa saker man bör låta bli när man har drukit öl... som att såga.... jag sa akta handen... han aktade inte handen...

Dom elaka;


Anledningen;


Spåren;


Snusket;


I BLAME IT ON THE BEER!

Attans... det blir nog jouren... och nåt stygn.... det blev djupt! Varför vet inte karlar sina begränsningar... och varför lyssnar dom inte?... Jag sa "Akta handen", han svarade "Jadå"... men flyttade han handen? ... Nääää! Suck!

Vi har inte åkt ännu

och grillat alltså... men vi har köpt staket...???

 

Varför vi inte gjorde det igår när vi åkt enkom för att köpa staket vet jag inte? Nu håller sambon iallafall på att hugger ner det i backen... det blev inget vanligt staket, jag vill ha ett "förhinder" till min son så han inte kan springa ut på vägen så vi tog stolpar och nät... inte världens snyggaste men det går fort och det fyller det behov som jag är ute efter, nämligen att hålla sonen på gården... min mor sa att jag skulle köpa en hundgård och sätta honom i, hahaha, men då ringer nog någon barnamyndigheterna på mej eller nåt så så här får det bli, hahaha!Pappa är tossig!Nu, drar vi och grillar!

Godmorgon!

Ännu en stråååålande morgon....Det är lördag och pappa ska inte jobba idag... vi ska grilla och spela brännboll med massa vänner på annan ort!
Idag blir det bus! .... och lite fotande .... och inte mycket blogg... Puss på er därute!

Vad ska ni göra en dag som denna?

Nattnatt!och sov sött därute!

Min sambo är från Uranus!

Det blev inget fotande idag. Vi drog och shoppade istället... det var meningen att vi skulle köpa ett staket. Vi åkte till coop i valbo...Där finns ju allt tänkte vi... och det gjorde det också men min sambo var ovanligt konstig idag... vi kom fram till stolparna, då sa han; "Men sånna har jag hemma"... vi gick till grejjorna som ska hålla i stolparna och då sa han; "men sånna har jag"... vi gick till skruvarna..."sånna har jag"... vi gick till cementen och han sa..."sånt har jag... men ta en påse utifall"...

OK?
Om vi nu redan har allt hemma så varför åkte vi för att köpa staket? Och varför har jag väntat i över ett år på att det sätts upp, om vi har alla saker hemma, vart har han gömt det? Jag fattar ingenting, som vanligt när det gäller min sambo....
Han är en utomjording... jag svär!

Vi käka på McDonalds efteråt... men jag småstirrade på sambon under hela måltiden i skräck utifall hans kropp verkligen hade tagits över av utomjordingar och i vilken sekund som helst skulle dom äkla sig ur honom och försöka ta över världen.... en värld som då skulle bli helt utan staket...

men den gröna geggan uteblev... jag är rädd!Nu ska jag gå och glo på film... vet inte vad det blir för film men det finns popcorn...
(bara det inte är Aliens eller nån sån film.... då springer jag!)

Attans!

Jag var utråkad så jag satt och snokade runt i bloggträsket och hittade några fotosidor.... attans, vad länge sedan jag lade ut någon egen bild... måste ut och fota, nu när jag ÄNTLIGEN har fått igång kameran igen, puss puss och ses snart!

NÅGON!!!Hallå, snälla hjälp.... vi har såååå tråkigt idag.... kan någon, snälla vem som helst! Hitta på nåt kul till oss!!!GodmorgonJag känner mej uttråkad.... någon som har nån rolig ide om vad man ska göra en dag som denna? Tacksam för all inspiration ni kan kasta åt mitt håll!

Ha en underbar dag där ute!


Nattnatt

Sov sött där ute... det ska vi!


Ecstasydator?

Idag har Mumari varit och hälsat på... vi skulle försöka fixa lite photoshop till mej men min dator ville inte vara med... hon gjorde den dock snabbare, hon måste ha pillat in nå ecstasytabletter i nåt USB-utag eller nåt för jag är van att behöva vänta MINST 1 minut innan sidorna jag trycker på ploppar upp men nu går det på en halv sekund! Jösses Mumari... jag är så van att dubbelklicka hundraförtio gånger i ren frustration, hahaha, jag har ingen aning om vad som pågår, helt plötsligt studsar tre sidor förbi bara för att jag trycker för många gånger. Tack Mumari... tack, nu känner jag mej ännu äldre, jag hinner inte med datorn! Hahahah! Nej allvarligt nu... nästa gång du kommer måste vi ut och fota lite... om vädret vill!(Mumari med kameran i högsta hugg!)

Godmorgon!

Min hustomte är fortfarande inte nöjd... trots mjölk och kakor! Det tog mej en kvart att få igång internet imorse... vad är det här? Jag köpte batterier igår också.... som fortfarande inte är laddade, efter 12 timmar? Jag ska gå och koka gröt! Tomtejävel!

It's hard to make a comeback when you haven't been anywhere.

Jahaja... varför går allt sönder samtidigt? och varför är ingen hemma när man så desperat behöver hjälp?... I går på eftermidagen så brann min sladd till modemet upp... jag var så smart så att jag provade den i min externahårddisk så det sa "poff". Jag försökte i desperation ringa Tarcha, jag tänkte att hon kunde vara så snäll att skriva ett gästinlägg på min sida om att jag hade liiiiite datatrubbel.... så inte folk skulle tro att jag var död... men hon var inte hemma, nähäpp... så jag ringde Mumari, men hon ville inte heller svara, hmmmm? Alla hatar mehehehej, snyft! Hahaha. Jag lyckades få tag i Dollydott och hon skickade ett medelande till Mumari att hon skulle ringa mej.... men det var så sent på kvällen, så jag fick inte tag i henne förens idag... Min kära syster Bella i England var den enda jag fick tag i... i morse... jag låg och skaka med bloggabstinens heeeela natten! På morgonen innan min älskade syster traskade till jobbet så skrev hon iallafall ett litet medelande från mej... inlägget här under.... tack söta syster!

(Söta syster som konspirerar mot min mentala välfärd med Mumari i kommertarerna till mitt inlägg och som kallar mej för en "Mad cow"... ... sååååå galen va ja väl inte? Hehe...he... he.... Först kastar du in mej i spisen när jag var ett oskyldig litet barn och nu detta.... ?....Hehe.... Jag älskar dej!)

Nu har jag iallafall fått tag i en sladd till modemet och jag kan andas igen, hehehe... fy satan vad man blir beroende av den här burken, jag satt i går kväll som en fågelholk och kände mej helt bortkommen.... vad gör man utan dator? Jag hade inte ens kameran att leka med... för batterierna är spårlöst försvunna. Ring Efterlyst! Snacka om I-lands problem!

Jag tror vi har någon sorts Hustomte som är ond på mej... först pajjar den externahårddisken... och alla foton och videoklipp försvinner, sedan kommer det på något underligt vis kaffe i batteriladdaren till kameran... väldigt konstigt, för det var inte jag... och sambon nekar bestämt, men såvitt jag vet så dricker inte Malcom kaffe ännu? Iallafall så upptäcker jag sedan att jag fått batterisyra i kameran från nå jävla biltema-skit-batterier... men jag tror jag lyckades göra ren den. Sedan köper jag en batteriladdare, men då har jag tappat bort batterierna! Sambons mobil har gått sönder så han har snott min... och hemtelefonen gör konstiga ljud i 5 minuter efter man har lagt på, det är bara en tidsfråga innan den bryter ihop. Tv-dosan är mystiskt försvunnen... men det tror jag att Malcom är skyldig till inte Hustomten, men man vet aldrig! Vi kan ju ändra kanalerna med boxdosan men vi kan inte ändra volymen... och den är nästan på max! Vi kan inte ens sänka tvn, vad är det för skit tv som inte har knappar på sig?! Men det bästa kom igår... eftersom sambon kollade sladden till hårddisken med en multimeter och såg att det inte kom någon ström genom sladden, och eftersom det är en 12 volts sladd, precis som modem-sladden så tänkte "smarta jag" att jag kan ju prova ta modem sladden till hårddisken... det sa "poff"! Så där satt jag...


Jag måste ställa ut kakor och mjölk till min lilla Hustomte... han verkar vara fastligt arg över något!


Trasig sladd- Måste köpa ny!

Min sladd har brunnit upp...ska försöka fixa en ny ikväll så jag får igång internet-om jag inte hamnar på psyk för bloggabstinens!!!!!!!!

Under bart?

Vi åkte aldrig så jag och Malcom har glassat vid Blixter McQueenpoolen.... underbart väder idag.... varför säger man underbart? Under...bart? Är det för att det är "fantastiskt när någon är bar där under? Hmmm? Någon som vet?

Hehe

Regnet har ännu inte kommit för att stoppa vår framfart mot stranden.... men sambon kom istället, han ska till Uppsala för att skaffa bildelar...
Uppsala = McDonalds, hehe.... stranden får vänta!

Svensk sommar...

Härligt väder! Idag ska jag och Malcom ta oss till stranden... men det värsta med vår kära svenska sommar väder är att det luras. Medan man gör sig redo för färden mot stranden så lyser solen och fåglarna kvittrar... man hör nästan en liten melodi... som i en Disney film...men så fort man kliver utanför dörren så har solen gömt sig bakom en hop med regnmoln, fåglarna tar skydd i ren förskräckelse och hinner precis undan blixtrarna med livet i behåll... så... man går in igen.... och då lyser solen? 

Vi ska iallafall göra ett försök mot stranden, vi hörs senare.... få se om jag får igång min kamera idag, håll tummarna!

Goooodmorgon

Fy satan vad bra man sover i gästrummet, förutom att det inte finns nån rullgardin så det blir ljust där inne kl 6... men jag är väl vuxen innerst inne så då kanske man ska gå upp den tiden, hehe.....
Iallafall så har jag har köpt en ny sorts juice, nja jag vet inte om den är så ny i affären men den är ny för mej.... attans så go den var, jag brukar inte gilla juice...
Rekomenderas!
Äntligen en färskpressad bland-frukt-juice UTAN ananas... jag avskyr ananas!Ha en fin morgon därute!
Nu ska jag gå och dricka mitt kaffe till frukost och ta mej en cigg.... juicen tar jag till lunch :)

Barnrumpan calling!

Så... nu har jag varit sur hela dagen... precis som en liten barnunge! Men han kalla mej ju faktiskt för "sin morsa" och allvarligt talat så är det det elakaste jag någonsin hört.... Hans mamma... är ju min svärmor??!! Och att bli jämförd med den tanten vill jag INTE!!!! Nu menade han ju inte så... men endå! Mitt surande har iallafall givit resultat, han är snällare än en get på valium, hehe.... jag har fått hämtmat idag och han "smörar" som tusan, hahaha! Men... jag tänker demonstrativt sova i gästrummet En natt till... han kallade mej för "sin morsa" och sist jag hörde, så delar man inte säng, inte på det viset, med sin mor! HA!.... fy vicken barnrumpa jag är idag.... förlåt därute, hahahahaha!
Nattnatt på er!
hmmm...

Idag har jag ännu en sån där tråååkig dag, har ingen lust med nånting! Sambon fick utbrott på mej igår och sa att jag skulle sluta säga åt honom vad han skulle göra hela tiden..."du är min flickvän, inte min morsa"....?..... men, men, men? (Det jag bad honom om var att passa Malcom, för han satte i halsen och kräktes så jag var tvungen att torka spyor medan sonen försökte "leka" med geggan.... självklart behövde jag hjälp?) Efter sambon sagt sin lilla pik så tog han sonen och skulle "natta" honom.... med en smockfull blöja, smutsigt ansikte, en skitig tröja, sandiga händer, och ingen välling.....?...
behöver jag säga mer?Jag sov i gästrummet med Malcom i natt och jag tänker inte prata med honom idag!!!

Utmanad!

Jahaja... då är man utmanad.... att berätta mer om sig själv, gulp! Erika skickade denna utmaning till mej med motivationen "Whatthefuck: Du är stenball! Dig vill jag veta mer om" Hahaha... men det är ju mystiken som gör mej stenball, hahaha... tro mej, om du kände mej skulle du tycka jag var tråååååkig, hehehe. Näda, allvarligt nu... nu kör vi;
Mitt horoskop;Vågen-

Japp... det är jag det!


23 september - 22 oktober

Dina bästa sidor - ooooo sidan räcker inte till, dom är ju så många!

Din förmåga att komma överens med alla människor är verkligen beundransvärd. Du är född till diplomat, hittar alltid bra kompromisser och förstår båda sidorna i alla konflikter. Detta gör dig förstås till en omdömesgill och objektiv rådgivare. Du är alltid rättvis och blandar inte in dina egna känslor i allting. Charmen och förmågan att umgås med folk gör dig populär hos alla. Du har också ett utmärkt sinne för skönhet, för harmoni i färger, former och linjer, och kan skapa en behaglig miljö både på hemma och på jobbet.
(Här stämmer självklart ALLT! Men dom har utelämnat att jag även är perfekt på allt! Det finns INGET jag är dålig på, hehe.)

Dina sämsta sidor - va? några sådana har jag då inte!

Säg ordet velighet och alla Vågar känner sig träffade. (Nämen vafalls?) Du har rätt och slätt svårt att bestämma dig, (Nähä! ...eller?... kanske?) och när du blir tvungen att fatta ett beslut så lider du svåra kval (Nääää, det gör jag väl inte?) även om det bara handlar om vilken film du ska se eller vilken jacka du ska ha på dig. (Men fy nu blev det jobbigt!) Ett annat problem är din rädsla för konflikter. (Nääää, det är faktiskt inte sant...jag tycker bara om att vara anonym!) Du vänder kappan efter vinden eftersom du inte vill stöta dig med någon, (Sorry... men jag har ingen kappa på mej! HA!) och det gör att du oftast uppfattas som feg eller falsk. (men,men... vad taskigt sagt, snyft!) Allt måste vara trevligt i din värld, och det som inte är det stoppar du snabbt under mattan. (Vilken matta? Vaddå? Det behövs inte för allt ÄR trevligt i MIN värld, hehe.)

Relationer - ensam är bästa dräng, eller vad säger man, hehe!

Inget tecken är så beroende av relationer som Vågen. (Nej, här måste jag sätta stopp på riktigt... jag klarar mej UTMÄRKT själv!) Du måste leva i gemenskap och närhet för att känna dig fullständig, (Nej, igen! Jag älskar att vara ensam.) och du förstår vad en relation kräver i form av anpassning och ansträngning. En VÄDUR är ett intressant val för dig. Ni är mycket olika och det ser du som en utmaning. Dessutom fascineras du av deras rakt på sak-attityd och naturliga självhävdelse. (Vädur?....tillåt mej GAPSKRATTA!!!! Mwahahahaw ha!!! Min mamma är vädur, två av mina syskor är vädurar, jag skulle då ALDRIG vilja leva som ett par med en Vädur! Jag fascineras INTE av deras rakt på sak-attidyd!) OXEN delar din smak för fina middagar (En fin middag för mej är McDonalds!... har jag missat nåt!) och vackra saker men kan bli för trög för dig i längden - du vill ha mer spänning och stimulans. (Hahaha, känn dej träffad "Tetra-pack"... du är för trög, hehehe, ska vi titta på Pulp fiction?....nä fy, nu var jag ond, förlåt sötnosan!) Det får du av TVILLINGEN, som du brukar vara mycket förtjust i. Ni kan bli mycket lyckliga och leva i stor harmoni. Med en annan VÅG blir det lite för passivt, men LEJONET är en bra partner för dig. (Nej men jösses! Min far är lejon.... nån som han vill jag då inte leva med!!!! Skjut mej först!) Ni strävar åt samma håll och det finns ingen friktion mellan er. (Ingen friktion, HAHAHA!) Men KRÄFTAN och du brukar ha det svårt med varandra. Du förstår dig helt enkelt inte på Kräftan och det blir snabbt en olustig stämning mellan er. (Jag känner nog ingen Kräfta... detta kanske är varför, haha) Då är SKORPIONEN mer spännande. (Min sambo är skorpion...) Du söker deras sällskap och ni kan faktiskt få det bra tillsammans. Du fascineras av deras intensitet ( nån intensitet har jag inte sett på länge.... hmmm?) och att de vågar se allt i svart eller vitt. De behöver din objektivitet och känsla för nyanser. JUNGFRUN kan det också gå bra med. Det är inte din idealpartner, men ni brukar hitta fungerande lösningar om det finns en tillräckligt stark attraktion. (Det lär va en jävla stark attraktion i sådana fall, hahaha) En Våg och en SKYTT har ett naturligt samförstånd (Det har jag då aldrig märkt... samförstånd för mej är när folk ser allt på Mitt sätt, hehe) och även med VATTUMANNEN trivs du utmärkt. Ja, det är faktiskt ett av de allra bästa tecknen för dig. Ni har alltid mycket att prata om, är sociala och kultiverade och förstår att uppskatta varandras egenart. (Tycker vattumannen är lite trist ja? Som partner alltså....) STENBOCKEN och du är ett omaka par, det kan skära sig ordentligt och det ganska snabbt. Och så fort ni har rett ut konflikten så uppstår en ny, nej, det blir svårt att stå ut med! (Låter lite som sambon... han kanske är en stenbock i skorpionskläder?) FISKARNA är inte heller det bästa valet för dig. Visserligen är ni båda romantiska och idealistiska, men Fisken tycker ändå att du är kylig och du tycker att de är ryggradslösa. (Hahaha, vilken passande beskrivning av mej och min tonåring... hon är nämligen fisk... och det är ungefär så här vi tycker om varandra... ibland, hehe) Ni vill gärna närma er varandra men hur ni än försöker går det inte.

Så... det var mina svar... Tarcha... Mia... Lillan... Bella... Dolly... känn er utmanade!


Gå in på denna sida... hitta ditt sjärntecken, kopiera och skriv vad du tycker stämmer... och inte stämmer. Utmana sedan ett gäng till!

Söndag

Söndag... "min" dag? Den dag Jag inte bara är mamma utan även kan få lite "fri" tid att göra det Jag vill.... så är det tänkt iallafall. Jag hade planerat att träffa Mumari idag, och min mamma kommer på besök.... men sambon går och lovar andra vänner att vi ska hjälpa till med deras verandabygge, missförstå mej inte, jag hjälper dom gärna, men jag hade planer idag? Nu går han och lovar att vi ska komma dit och senare på dagen ska han jobba så då kan jag inte ut och fota iallafall.... eller jo visst kan jag, med Malcom på armen men jag vet av erfarenhet att det brukar sluta med att jag får 0 bra foton och en grinig unge.... varför kan inte min sambo tänka? Det är söndag.... det ska vara "min dag", då jag bestämmer jag vi ska göra...
Jag kokar!

Trött Lördag!

Nä fy vad jag har varit lat idag.... jag har inte gjort någonting alls.... jo, dammsugigt nerevåningen... men det var onödigt, för det är lördag, och lördag betyder popcorn...Känns som om jag liksom dammsög i onödan, hmmmm? Till lunch idag slängde jag in några grillkorvar i ugnen för jag var för slö för att laga mat... kvällsmat, har vi inte ätit... jo, Malcom käka pyttipanna... men vi orka inte... fy... får man vara så här slö och tråkig? Jag lovar att bättra mej, en tidig Nattnatt så ses vi imorrn.

Tjoho Mumari!Jag har hittat en sida som liknar Photoshop.... eller rättare sagt min syster bella var så snäll och hittade den först, hehe... och den är helt gratis... men jag förstår fortfarande inte riktigt hur man gör. Hahaha

whatthefuck tipsar...

MÅSTE!!!! Måste hänvisa till dom två roligaste klppen jag sett på länge, hahahahaha!

Bella`s web   och Sandras blogg

JÖSSES!!!!
Och jösses igen för att jag använder ordet jösses så jössenammen mycket... måste sluta med det! Jisses!

Jag förstår inte...

Vad försigår egentligen i det manliga släktets huvud?
När jag satt och försökte få tag i fästingen under Malcoms öra så kom min kära sambo hem, han hade handlat kattmat... jag reste mej för att gå och hälla upp torrfodret i skålen för missarnas mat tog slut igår och dom var väldigt hungriga. Men sambon säger då; "Nej, ta bort fästingen du, jag fixar kattmaten..." Ok, tänkte jag dåra men nu i efterhand så vet jag att jag egentligen vet bättre än att lita på att han faktiskt klarar av en sådan sak... att hälla torrfoder i en skål kan vara oerhört invecklat och komplicerat...?
När jag fått bort fästingen så har sambon åkt tillbaka till jobbet, jag går ut i köket för att ta mej en kopp kaffe och möts av 5 katter, på bänken.... ätandes... från bänken.Skålen står ca 40 cm åt vänster.... missade han skålen? Hmmm?

Jävla monster!!!!

FÄSTINGSJÄVLAR!!!!

JÄVLA PARASITER!!!!

Jag tror bestämt att våra öron måste smaka väldans gott i den här familjen!

Regn!

Suck, precis när vi skulle gå... så kom regnet... attans!

Fredag!!!

Ahhhhhhh, Fredag! Inte för att det borde spela någon roll för mej eftersom jag är "hemmamamma" för tillfället, men det är nåt visst med Fredagar ändå. Alla är så mycket gladare och det är nästan som om tillochmed solen lyser lite extra på Fredagar, haha.
Ha en Underbardag därute, jag och Malcom ska traska till stranden, puss och hej!


Tankeställare

Jag fick mej en liten tankeställare i dag när jag slog på datorn, Ann pratar på sin sida om saker man skulle kunna tänka sig fixa på sin kropp om man hade lite pengar över och jag måste bara säga att jag vill, jag vill, jag vill!!!! Jag är inte stor, 1.60 och väger 50kg men min kära son Malcom lyckades ta med sig mina bröst när han sluta käka mjölk. Jag brukade ha c-kupa, nu har jag en liten b... inte skojjigt! Jag skulle även vilja fixa till min mage lite, inte direkt bristningarna, det får ju alla som har fått barn men denna löshud??? Min mor sa att den skulle strama åt sig själv.... det sa hon efter ett halv år, sedan efter ett år... osv.... nu har det gått 2½ år? Malcom tog även min ämnesomsättning när han ploppa ut. Jag har tusen krämer... inget funkar... jag får nog ta min latmask i örat och börja göra lite sit-ups... men fyyy, det är ju jobbigt!  Någon som har något tips eller som vill sponsra mej och mina bröst ensisådär 20000kr? Hahaha. Ha en bra dag där ute! :)

Mental meltdown

Klockradion slog om til 03:00.... jag kastade mej upp ur sängen i panik över att jag glömt länka Mumari, men jag visste inte varför jag skulle länka, men jag visste att hon skulle bli vansinnig om jag inte länkade! Jag rusade till datorn och där stod Mia, arg som en gnu över att jag inte nominerat hennes blogg, Ann är också där och skriker..."du nominerade inte mej heller! Nu måste du ha klänning på dej resten av ditt liv!" Jag vände och rusade mot köket men där inne stod Sandra och mördade Mr.Potatohead med hjälp av min syster Bella som hånade mej över att jag lade kyckling på mitt Naan-bröd häromdagen... Bakom mej hörde jag då Lotta som sa att man skulle lägga "himmlen på pannkakan!" då kommer Erika in och säger "nej, nej... dom hääääär ska du ha på pannkakan" och slänger en burk med tvesjärtar på mej!!! Då vaknar jag på riktigt... vad är detta?

Jag tror bestämt att jag tillbringar för mycket tid vid datorn...hehe...he....he?


Allt på en gång!

Varför ska ALLT jämt hända samtidigt? Inte nog med att min externahårdisk har kollapsat... nu spillde sambon kaffe i batteriladdaren ochså så nu har jag inga batterier till kameran. det är nog inte meningen att jag ska ha några foton, envisas jag och köper batterier så tappar jag väl kameran eller nåt!

Biljäveln är trasig..... typ!

Jag skar upp handen också! På nåt jävla rostigt skit som jag hade i min sk trädgård... kommer säkert att bli infekterat, jag har även två myggbett under ena ögat så jag känner mej oooootroligt vacker! Sedan bestämde sig sonen för att göra ett nosdyk ner för trappen, så nu har han blåöga... och fläskläpp... Han ser totalt misshandlad ut så nu kommer tanterna titta snett på mej på mataffären! Men förhoppningsvis glor de på sambon istället, eftersom jag också är lite blåslagen så kanske de tror att det är Han som är den Onde, inte jag... man måste ju se lite ljust på det hela, hahaha. 

Svärfar har ringt också... han vill hälsa på... det vill inte jag... men jag vill inte vara elak... han är ju en go gubbe innerst inne... eller?

Svärmor ringde också.... det låter inte så positivt där borta, hon hade fått slänga ut tonåringens kompis klockan tre inatt för dom vägra vara tysta (skadeglädje hehe, ;p) Nu ville hon ha pengar till legitimation till tonåringen, hon måste ha det nu när hon ska ta moppekort... ok, jag har en viss summa som ska gå till moppekort och säng... vi får väl räkna in legitimationen i moppekortspengarna, men då blir det inte mycket kvar till en ny säng.... suck, jag orkar inte bry mej!

Stolt men skitig!

Näpp, hjärnan är fösvunnen, hehe... men allvarligt, fy attans va jag har grävit idag! Inte efter hjärnan dåra men det är meningen att mina grannar ska sluta kalla min trädgård för skrotupplag denna sommar... Därför gräver jag som en mullvad på speed!  Dom små busarna, grannarna alltså,  brukar kalla min gård för skrot när de cyklar förbi... dom tror inte jag hör, men det gör jag!!!! Normalt sett så brukar jag visa sånt här shit på min "trädgårdsblogg" men jag är så förbannat stolt att bilderna åker ut på den här sidan...

Före                              och nästan färdig :)

 

Fyyyyyyfan vad mycket stenbumlingar det finns där nere i jorden... eller så har alla bumlingar bestämt sig för att bo hos just oss!

Imorgon måste jag ta och laga Malcoms sandlåda... måste ha i mer sand så stolparna sitter kvar.. (Hur går det med din sandlåda då Mumari? Har barnen grävt färdigt åt dej ännu, hehe)


Det var jobbit idag... tur att jag hade hjälp ;)


Hahaha, nu ska vi hoppa i duschen och sen ska vi sova, sova, sooooova....djuuuupt!!!
Nattnatt därute!

Godmorgon

Jag har inte lyckats hitta min hjärna under nattens gång men Godmorgon på er iallafall, och hoppas att ni har tålamod med mej och min försvunna hjärna idag!

Uppdaterat

Jag har nu uppdaterat min andra blogg...Eden-The garden from hell! Jösses... jag hade inte uppdaterat sedan mitten av Juni och det patetiska är att inget har hänt... Gulp, och jag som lovade min syster Bella att min trädgård skulle se ut som Hampton Courts trädgårdar när hon kommer hem och hälsar på i höst..
(hon jobbar på Hampton Court)
Imorgon måste jag fanimej gräva...

(fanimej.. vad äckligt det lät... fan-i-mej.... det har jag aldrig tänkt på förut) Nej men hallå.... nu kom jag bort ifrån ämnet. Min trädgård... miiiiin trädgååååååård.... hmmmm
(Jag tror bestämt att hjulet snurrar, men hamstern är död)
Jag glömde bort vad jag skulle skriva... trots att jag läser vad jag höll på att skriva kommer jag inte på vad det var jag skrev....?.... äh, vi får höras imorgon när jag förhoppningsvis har hittat min hjärna!NATTNATT!

(och tack igen Erika för det fina du skrev i min nominering, Tack ni andra också :))

Ryskroulette.

Nu har jag officiellt ätit lunch... pizza blev det för jag är för lat idag för att laga nån mat. Malcom fick dock inte någon pizza med tanke på vad som hände sist, han fick äta lasagne istället...
Att köpa pizza här i vår lilla by är som att spela ryskroulette... ibland blir man skjuten i huvudet.
Idag blev jag bara lite lätt skade-skjuten. Ni förstår på vår lilla lanthandel finns en pizzeria med två eller tre pizzabagare. Ägaren gör supergoda pizzor och jag skulle lätt säga att det är en av dom godaste jag någonsin käkat men ibland bakar bagare nr 2......(rysningar).... pizzajäveln brukar vara en kvarts millimeter tjock, kolsvart och det rinner sås från den... skulle man tippa den i en hink skulle man fylla halva med nått rött-flytade-flott-guck. Jag brukar kalla den för "knäckebrödspizza med soppa". Idag måste det ha varit bagare nr 3.... för pizzan var normalt tjock, inte mer rinnande än normalt, normal fyllning med normal fördelning men.... den var vit.... vitare än Vannilla Ice! Och lika degig som Göran Perssons gubb mage! Blääää! Nästa gång ska jag faan se till att det är ägaren som bakar!... men det säger jag varje gång....


Nomineringsdags!


Ok, jag vet fortfarande inte vad det går ut på men tydligen ska jag kopiera denna logga och nominera 7 av mina favoritbloggare... men hjälp, jag har fler än 7 favoriter.... hoppas ingen blir arg på mej nu och söker upp mej med järnrör och basebollträ bara för att jag inte nämner dom, hehe, men jag tar mina sju som jag snokar på mest;

Bella´s web  Min älskade syster som har såååå roliga skämt på sin sida så jag nästan kissar på mej :) Eller så frestar hon mej med en massa mat!!!!
Lisen En dubbelarbetande 3 barns mamma som är toppen!
Mumari En "gamal" klasskompis som knäpper fina foton! En Väldans rolig "tant". ;)
Sandra Såååå rolig!
Sveriges snyggaste bonde Hittade honom genom mumari, skriver mycket intressanta grejjor!
Erika En cool skojjig mamma.... inte min mamma...
Tarcha Min sötnos som för det mesta sitter och längtar efter sin pojkvän :)

Så, nu är domen skickad!

Tack gode något för facebook!!!!

DET...trodde jag då aldrig jag skulle säga men vore det inte för Facebook skulle jag ha hamnat på psyk.... min fotohårddisk har ju pajjat.... i fredags och jag har varit nojjig hela helgen... om inte den går att fixa så har jag förlorat ALLA foton... för smarta jag har ju inte gjort några kopior. Trodde jag... hahaHAAAAA, jag hade ungefär 250 foton på facebook.... (i hårddisken har jag 2000 och 1000 videofilmer.) men JÖSSES!!!! Alla "bebis fotona" var på facebook..... då har jag iallafall dom kvar om inte hårddisken går att fixa.... jag kan andas igen....HAPPY HAPPY HAPPY!!!!!!

Hade jag förlorat mitt "Jean-Claud Van Damme-kort" så hade jag fått slagsida!!!! (kortet under.... i mitten)

Utflykt

Jahapp.... den externahårddisken har ju pajjat ihop så nu gäller det att ta nya foton, hehehe....(PS, får inte jag ut fotona när jag lämnar in hårddisken till dom som kan så döööör jag... på riktigt!) men, men... jag kan inte gör något åt det nu så här gäller det att tänka på annat.... för att inte bli en galen-deppig-mörderska... vilket är nära nu...Det var VIKTIGA foton...GHA!!!... hmm, ja.... iallafall så var Tarscha och hennes pojke här och lekte med oss förrgår kväll, det blev sent så dom sov över i mitt nya gästrum.... (Till tonåringen; oroa dej inte, jag har satt upp en liten tavla där inne där det står klart och tydligt att den som gör något filurigt i din säng bstraffas med döden) Iallafall, på morgonen tog vi en tripp ner till Untrabadet och lekte lite;  

Men jag tror bestämt att Tarchas pojke tog sig "vatten över huvudet"...
"hmmm... hur ska jag ta mej härifrån?"Bara så ni vet.... så står han där fortfarande, hahaha!

Nädå... så här graciös var han när han galloperade tillbaka till land;


Jag lever

Nej, fästingen dödade mej inte. Jag har bara haft väldans mycket att göra, men nu är jag tillbaka!

Vi har flyttat åt tonåringen och gjort ordning hennes rum till ett gästrum. Jag fick ihop åtta påsar med skräp från hennes rum? Hur kan man få ihop så mycket "junk" på två år? Bara en massa papper, det kanske var under sängen som alla läxor låg, hmmmmm?. Jag hittade även julsakerna bakom hennes skrivbord och en skål med nötter.... under hennes soffa låg det högar med godis papper och tomflaskor.... jag fick ihop 18 kr i pant... jösses! I fönstret bakom en väldigt död blomma låg påskägget. Jag tänkte lägga ut ett foto på hur det såg ut men min externa hårddisk har slutat funkat....Ghaaa! Måste lämna in den... jag har Alla foton i den, inkl foton på min son sedan han var ca 8 månader gamal, alla födelsedagar, julaftonar, påskar och midsommrar sedan 2 år tillbaka...ATTANS om jag inte kan få ur fotona. Jag har sån ångest över att jag inte har gjort några cd-kopior! Jag försöker andas tills jag har lämnat in hårddisken och fått domen, håll tummarna! Jag har inte tappat den eller något, den bara sluta lysa så jag hoppas att det är en säkring.... ångest!..... iallafall.... rummet, eftersom jag inte kommer åt mina foton så får jag nöja mej med att lägga ut "mellan" och "efter" bilderna för dom hade jag inte hunnit fått in i hårddisken.... så här lämnade hon rummet;och så här blev det;Men vi måste iväg och köpa gipsskivor för en av väggarna är inte såååå finHon ville ha den som "klotter-vägg" så vi gjorde aldrig ordning den väggen när hon flyttade in.... det är egentligen ett smart sätt att se vad som förigår i tonåringarnas huvuden... låt dom kludda på väggen; 

(Gubben har jag målat, så sååååå psykiskt rubbad är hon inte.... det är jag som är det!)
.... vi funderar även på att måla över det här;

         

Jag vet inte om det passar in i ett "gästrum, i ett tonårsrum, ok....men.... jag vet inte?
Vad tycker ni?

Fästing.... belsebubs polare!

Jag hade en fästing.... på örat.... örat hade en fästing!!!! Varför sög den sig fast i örat?.... i brosket?.... finns det ens blod just där.... ???.... BLÄÄÄÄÄÄ vad äckligt!!!!

snyft...

min tonåring har flyttat... på riktigt.... ursch vad det känns tomt just nu.... nattnatt därute...

RSS 2.0