Country och Leksand...

Denna helg har varit stressig men kul, fredagen började med två besök ifrån miljönämden, vi har en liten grannfejd här så gubben bredvid ringde kommun angående våra bilar... löjligt, eftersom vi har egen brunn och vore då ganska puckade om vi skulle medvetet släppa ut något giftigt i backen. Miljönämden åkte dock härifrån med en liten notis om att dom varit här... men hittade INGET som var miljöfarligt, HA på gubben! Sedan for jag iväg för att skjutsa Min sambo, Mumari och äkta make på Countryfestival, det blev väldans sent men det var kul. Vi skulle avsluta det hela med McD´s men dom jävlarna hade ju stängt så vi fick nöja oss med Max. Mutter, mutter!

Det regnade katter och hundar på vägen hem och min fläcktjävel i bilen hade lagt av, så där körde lilla jag i bäcksvarta mörkret på en väg jag aldrig åkt förut, klockan tre på natten och det var v e r k l i g e n  ingen rolig väg för varenda lastbilschaffis i hela sverige hade bestämt sig för att åka j u s t den vägen... Jag såg inte ett skit genom rutan... ingen fläckt, regnar som fan och tre fyllon i baksätet... rutorna immade igen h e l a tiden! Vi kom tillslut hem klockan fyra. Det enda lilla problemet var ju att i skulle vara i Leksand och möta våra vänner klockan 10 på morgonen... Jag ställde inga klockor för Malcom brukar aldrig sova längre än till 10, så då kunde vi vara i Leksand vid 12-halv ett... men ungen sov ju till halv 12!!! Snacka om panik vi fick! Här är några "snapshots" ifrån bilen;

Det spöregnade i Leksand också, men det är ju ett "vattenland" och är det svensk semester så är det....
Malcom var väldigt skeptisk, jag hade glömt både byxor och regn skydd, så där satt lilla Malcom med stickad tröja... och s h o r t s? Vad är det för stil!

Mest skeptisk var han dock mot den här...

Men vem skulle inte vara det, grisen ser ju jätte läskig ut!

Vi fick helt enkelt stoppa tåget, min son är en liten "lort" men det går säkert över till nästa år. Leksand hade iallafall ett "lilleputttåg... som hette "tuff tuf tåget! Det tyckte Malcom iallafall var roligt, jag tycker faktiskt det är förståligt att han inte gillade grisen.... jag menar, kolla på den! (Mamma till försvar! Hahaha!)

Hemfärden gick bra, det är roligare att åka bil än gris...

Vi stannade på en mack och när sambon kommer ut i bilen säger han att dom hade "Sweeney Todd" därinne... men, men ... varför säger han det när han inte köpte den... vi stannade vid Hagaströms-macken också, men då fanns den självklart inte där.Mutter, mutter! Vi kom hem så attans sent men jag försökte svara på så många kommentarer jag orkade innan jag till slut säckade ihop och somnade med tangentbordet mot pannan, hoppas ingen känner sig glömd. Ha det super bra idag!

Kommentarer

haha fiina bilder ;)

2008-08-03 @ 11:44:14
URL: http://rebeccalowstedt.blogg.se/

Tacktack, det är bättre med både lillkillen och mig idag. :)

Jo, det är jobbigt när de små är sjuka.

Det låter som ni haft fullt upp i helgen. :)

Ha det bra idag!

2008-08-03 @ 11:46:05
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

åå va roligt det lät med Leksand! Synd på regnet kanske? Han är ju såå otroligt sööt lilla Malcom!!

Kram

2008-08-03 @ 12:00:08
URL: http://mioli.blogg.se/

Fan jag vet hur jobbigt det är, varför vara anonym om man vill vara snäll och berätta det? klarar oss bra utan att veta allt skits som skrivs om oss.Hos mig har det varit lugnt nu ett tag med anonyma länkar och kommentarer om att titta på d och d och det beror väl på att dom länkar dig istället :(

Fina bilder!

Jo men visst har hösten sina ljusa stunder men i allafall!

2008-08-03 @ 13:52:11
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

hahahahahaha...vilket race ni gjort...heheheh,tycker ju sonen är för rolig,,,,,heheheh,,,,bilen hem bättre än karusell-grisen...hahahahah...ååhh..jösses..

ha en bra dag...själv e jag sänkt pga vädret huvet gör så ooooooonnnnnnnnnttttttttttt....kram!

2008-08-03 @ 15:39:31
URL: http://jias.bloggsida.se/

Stackars liten,förstår att han blev rädd för den där grisen =O

Ha en skön kväll !!

2008-08-03 @ 20:02:33
URL: http://lisenj.blogg.se/

Max är faktiskt godare än McD!! :)Grisen såg fanimej påtänd ut...

2008-08-03 @ 22:05:42
URL: http://enarmad.blogspot.com

Stackars lilla Malcom...Han ser ju helt förstörd ut! Han har säkert men för livet nu och kommer alltid att rysa då han ser en stor, rosa, prickig(!?) gris...HUVA!

Jag vet hur JAG känner för storpotäten...Brrrrr!Nädå...Det såg himla mysigt ut gumman!Love You!xxx

2008-08-04 @ 09:06:28
URL: http://bellasweb.blogg.se/

På leksands sommarland var jag i lördags, det var sjukt kul fast det regnade!

Som du skrev så är det ju ett vattenland ;)

Hoppas ni hade det grymt roligt ni också!p.s söt son du har =D

2008-08-04 @ 15:13:43
URL: http://famousface.blogg.se/

Jasså var ni? Då kanske jag såg er :P

Tack detsamma :)

2008-08-04 @ 15:19:45
URL: http://famousface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback