Äntligen!

Mumari! Här är tröjorna jag pratade om, så jä-la bra! Hahaha!
Hahaha! Dom har asläckra toasittsar också!!!


Ojoj...

Mitt förra inlägg kommer att leda till bastning från Lisen ;) ... Hon gillar inte när jag bråkar ;) ...men jag ska ge mej, jag lovar.... jag ska inte älta i en vecka ;).... jag var bara tvungen ;) Tihi! ;)

Veckans bild


Mary-Kate Ohlsen

Mmmmmmhmmmmm, varför får ingen av er anti-rökar-mode-fjortis-fjollor utbrott på lilla Mary-Kate? Ni kan skriva kommentar efter kommentar om hur vidriga rökare är, ni kan hoppa på Kenza för att hon lägger ut bilder på sig själv med en cigg i sin egen blogg, ni kan kräka ur er avsky över hur motbjudande vi rökare är och hur vi inte är värda att andas samma luft som er som var så duktiga i skolan och aldrig började röka...
men när lilla Mary-Kate tar en cigg... då är det "veckans bild" ??? Jag fattar inte?

(INNAN ni kommenterar.. läs HÄR! först tack, så ni vet hela historien ;) och klicka gärna på länken i länken, Men har ni en kommentar till mej så kommentera i Detta inlägg ;) och INGA anonyma kommentarer publiceras ;) PUSS PÅ ER! ;)

Någon som vill ha svamp? Någon?

Vi är tillbaka från svampskogen... inga björnar sågs till och jag höll mej på benen i mina högklackade skor.... nja man kan väl få låtssas ;) Jag borde ha tagit gummistövlar!
Först så hittade vi bara flugsvamp.

Sedan såg vi nå konstiga "flytande" svampar... YUCK! Är det detta som händer när svampar dör? Vidrigt!

Men efter mycket snubblande så hittade vi tillslut några kantareller ;) Inte för att man direkt är sugen på svamp efter förra bilden men men....

Malcom hade iallafall jätte roligt, roligast var nog att se mamma försöka hålla balansen... om jag får säga det själv så var jag lika graciös som en... hmmmm... nä, vem försöker jag lura... jag var lika graciös som en flodhäst på stylltor!

På vägen hem så frågade jag sambon om vi skulle stanna och köpa lök, för jag har minsann hört att man ska steka dem med lök... då tittar sambon på mej lite förbryllat och säger; Äter du svamp?
Jag; Nej, jag menade till dej....
Sambon; Men, jag gillar inte svamp...
Mmmmhm! Så nu har vi svamp... men ingen som äter den... Det märks verkligen att jag och min sambo har varit tillsammans i över 7 år, eller nåt sånt....... komunikation, tror jag det heter... det har jag hört talas om iallafall, men jag har aldrig upplevt det.


Det ni!

någonstans här.... finns det nu ett foto på mej ;)
(där man NÄSTAN kan se mej, hahaha)

Nattrutin?

Godmorgon? Jag skäms, men jag måste berätta en sak... jag blev rädd igår... och inte bara en gång!.... jag!!!??? Jag är ju den som kastar mej ut i mörkret vid minsta lilla ljud bara för att se vad det är? Jag brukar sällan hoppa till för något! Men igår så somnade min sambo i soffan, så som han gjort många gånger förut... så jag gick upp för att fixa sängen för sängdags och upptäckte att lampan hade gått i taket, och eftersom lampan i hallen inte har funkat på tre år (dåliga sladdar) så jag trevade mej fram genom mitt mörka sovrum för att tända lampan i fömstret... men den funkade inte heller. Jag skulle gå ner för att hämta en ny glödlampa när jag råkade sparka till en av Malcoms leksaker, helt plötsligt så blev det världens kallabalik i det mörka mörka sovrummet. Då hade jag tydligen skrämt minst två av mina missar så dom tog en rivstart från sina gömställen i mörkret och siktade på dörren, med sig tog dom självklart allt som gick att välta.

Jag försökte få igång min andning igen och gick för att hämta en glödlampa i köket och när jag går förbi köksfönstret så flyger en av mina katter upp på fönsterbläcket... hon ville desperat in. Jag öppnade dörren och katten slängde sig, precis när jag skulle stänga kom en till av mina missar (jag har 4) springandes som om hon var jagad av självaste döden. Ögonen var stora som thefat! Jag kikade ut i mörkret men kunde inte se nåt som kunde ha skrämt henne, nu satt alla 4 missarna och stirrade ut genom fönstret. Jag måste bara säga att det är inte förens man är mitt ute i skogen som man inser vad mörker faktiskt är. Inte ens en gnutta månljus!

Nyfiken som jag är så klev jag ut på bron för att kika närmare.... som det pucko jag är, för är det svart ute så ser man inget, hur nära man en går! Jag gick ner från bron och tog några steg ut på grusgången och då... skuttade ett jä-la rådjur förbi mej! Mmmmm, jag stapplade in igen med hjärtat hängandes i halsgropen och gick upp för att byta glödlampan.... precis när jag skruvat i lampan och ljuset slår på så hoppar en av mina kära missar upp bredvid fönsterlampan. Jajani, jag hoppade minst sagt till och tog ett steg bakåt, för att trampa nästa misse på svansen som gav till ett urtidsvrål! Jag tog då ett skutt framåt och vände mej om för att se en mörk silluett stirrandes på mej.... det var Malcom som ställt sig upp i sängen för att se vad morsan förde för oväsen klockan ett på natten.

Jag fick honom att somna om och gick ner igen för att låsa och släcka, väl uppe igen så schasade jag ut missarna, stängde sovrumsdörren och gick mot sängen för att äntligen få lägga mitt huvud på kudden.... Då kom ett till uttidsvrål! Jag hade visst glömt en misse och den missen hade bestämt sig för att placera sin svans... under min fot! Jag vet bestämt att jag bara har 4 missar men jag svär, igår hade dom pyjamasparty med sina vänner, för det verkade vara minst 10 st här inne!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Bloggkoll

Grattis Rolf!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Nattnatt!


Sovsött därute ;)

Vittnen!

Nu, när sambon har fått i sig ett par öl så har jag blivit lovad svampplockning imorgon.
(inte dessa svampar... dom är giftiga ;)

Ni är mina vittnen! Imorgon SKA vi ut i skogen!... (efter vi har grattat Rolf... för han fyller år imorgon) Jag har dock fortfrande inte varit och köpt skor... så har ni tur så kanske ni får se en fallen whatthefuck i högklackat bland buskar och snår ;)


Tack tack!

Titta vad snällt :) seeyasoon 

(måste även lägga till detta, jätte fina sommarbilder :)

Min mor får mej fortfarande att känna mej som en tonåring ;)

Jag var nere i min mors källare och letade efter en gammal pärm... jag har mycket skrot liggandes i hennes källare. Hon tycker heller inte om när man är där nere och rotar, även om det är mitt "junk" så kan jag ju råka stöka till... hon försöker därför ge mej en låda, som jag kan lägga
"det jag ska ha kvar i". Jag försökte säga att jag kommer en annan dag och rensar, just nu letade jag bara efter en pärm. Detta följde;

Mor; jag ställer lådan här... (bakom min rygg)... Här, ställer jag lådan...
Jag; Men jag behöver inte den just nu...
Mor; Men jag ställer den här...
Jag; Mmmm...
Mor, Här...
Jag; Ja...
Mor; Här står lådan... Den står här bakom dej...
Jag; Ja...
Mor; Precis bakom... här är lådan... Här.... är lådan...
Jag; Ja mamma...
Mor ...den står här.... lådan...
Jag vänder mej då om och ser att min mor står och pekar frenetiskt på lådan...
Jag; Jag ser, men jag tar det på onsdag...
Mor; Ja, men här står lådan... (fortsätter peka som hon var besatt av pektrollen)... hääääär är lådan... här...

Båda stirrade på varandra en stund, sedan började båda asgarva....
Jag troooor hon vill att jag ska rensa bort mitt "junk" ;)
Jag älskar min mamma! ;)

Grattis till pensionen Rolf!

Jupp, idag går min mors sambo i pension, och vi ska dit och gratta honom. Rolf, som han heter är en grumpig stor gubbe, om man inte känner honom så kan man nog ta rätt så illa upp för han låter som en arg grizzlybjörn och han tänker inte direkt innan han pratar.. som igår så var vi och handlade med mor och Rolf, när vi kom fram till kassan så langade Rolf upp "ett sexpack" cola... grejen var bara att en hade ramlat ur och tjejen i kassan såg lite förbryllad ut. Hon hann knappt öppna munnen innan Rolf fräste "slå in den!". Hon såg ännu mer fundersamm ut och försökte fråga hur många det var hon skulle slå in, var det ett 6-pack eller skulle han bara ha 5? Men den stackaren hann inte. "Slå in den så jag kan lägga den i vagnen!" fräste han... hon såg ut att börja gråta så jag kastade mej in; "Det är 6st... Rolf! Du glömde leendet hemma!" ...Då, fick jag den ilsknaste blicken jag fått på länge, "Det är klart det är 6st!" morrade han... "men du har 5 på bandet söta lilla Rolf!" Då, fattade han kassörskans dilema men som surgubben han är så muttrade han fortfarande ända ut i bilen, kassörskan flinade dock lite försiktigt bakom kassaapparaten.

(Björnen Rolf har lovat åka pulka med Malcom när han gick i pension, jag tror inte riktigt han tänkte på att han gick i pension i Augusti ;)

På tal om björnar... ;) ... det här har jag gått med i, bara "2 paket cigg" i månaden".. och det tycker jag att det är värt (det tycker inte sambon, så det är en hemlis att jag nu har blitt fadder... han tycker det räcker med att vara "världsförälder"... men det är ju barn, det här är isbjörnar ;) Jag får helt enlkelt dra ner på ca två cigg om dagen, och det är ju ingenting!) Jag vill att isbjörnarna ska finnas kvar för mina barnbarn att se, men i den här takten kanske inte ens Malcom får en chans att se en. (jag kanske borde sluta med rökningen helt och skänka allt till isbjörnarna, då har barnbarnen en chans att se mej också ;) ...Visste ni att i år var första gången som dom hittat en isbjörn som faktiskt hade drunknat pga av att det var för långt mellan isarna. Dom behöver hjälp, och det nu! Bli fadder Du med! Det kostar bara 2 cigg om dagen resp 2 paket i månaden!

Det är ett av världens största landrovdjur och den blir mellan 2,40 och 3 meter lång. Hanarna väger upp till 725 kg och honorna upp till 225 kg. Magnifika djur som förtjänar en plats på vår jord.... det tycker iallafall jag ;)

Sussa sött!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Nattnatt därute ;)

Se den inte!


Se den inte.... titta INTE på denna film.... titta inte på den, ni är varnade.... blunda, skjut er i skallen, häll citronsyra i ögonen... men se inte denna film! Redbelt... en film att spy på! Man kan tro att det är någon totalt iqbefriad liten nyexaminerad filmstudent som tror han är Quentin Tarantino som har gjort den... den är hemsk... eller ärligt talat så går det inte att beskriva med ord! DOM SÄGER ALLA REPLIKER TVÅ GÅNGER... i en monotonisk stämma som om dom läser direkt ur manuset??? Galet! Nej, tack, ge mej heldre Arn, tjugo gånger om!
kopia-av-mike-w_11877177_14030255kopia-av-mike-w_11877177_14030255

Förklaring innan jag blir idiotförklarad

Angående mina gardiner... ja jag spikade upp dom en gång för länge länge sedan, vi hade precis köpt huset och vi hade inga gardinstänger... Det första alla, ALLA, sa som var hit var "va, har du inga gardiner än? .... men det var bara i ett av rummen, i ett rum som vi bara använde till datorn just då. Jag blev helt enkelt trött när nr 24 kom och sa "va, har ni inga gardiner än?" Så, ja... jag spikade upp dom, tillfälligt! Det var ingen som sa nåt ner om att jag inte hade gardiner iallafall, hahaha.

Och så till mattan.... ja, jag spikade fast en matta i golvet. Men det var en protest! Vi hade slitit upp golvmattan för att vi skulle lägga nytt golv, för fyra år sedan, observera att vi fortfarande inte har något nytt golv... iallafall så hade jag lagt en matta i hallen så att det obehandlade trägolvet inte skulle bli förstört, men min sambo har tydligen svårt att lyfta på fötterna för den där mattan låg alltid i en hög i ett hörn, så jag spikade helt enkelt fast den istället för att tjata om att han skulle räta ut den varje gång. Golvet skulle ju ändå bytas ut, så vad gjorde ett par spikhål? Vad jag inte visste då var att jag skulle leva med det där golvet... i all evighet? För den är inte bytt ännu och det har gått fyra år...
Mutter mutter mutter....

Så, det var min förklaring, NU kan ni idiotförklara mej ;)

OND!

Nu är jag arg... på sambon igen! Malcom har en pall som han brukar stå på inne i köket, nu gick den sönder för två veckor sedan och jag har tjatat på sambon att han ska laga den varje dag... idag ramlade malcom igenom den! Allt som hade krävts var en liten skruv! Är det så svårt att hitta tiden det tar att skruva i en skruv!!!

Innan ni nu börjar skriva att jag minsann kunde ha skruvat i den skruven själv så måste jag tillägga, till mitt försvar, att jag är inte betrodd med skruv och spik. sambon har gömt varenda hammare och skruvmejsel för mej... bara för att jag råkade spika upp ett par gardiner... för jätte länge sedan! .... ja, jag spikade upp gardinerna, inte stången, utan bara gardinerna! Jag har även spikat fast en matta i golvet en gång, hmmm, det kanske inte är så konstigt att jag inte får leka med hammare och skruvmejsel, hehe he...

Men han borde ha lagat Malcoms pall!!!

Godmorgon?


Idag har jag mjölk till kaffet.... men inget kaffe till mjölken!

Nattnatt därute ;)


Hektisk dag

Mmm, dagen började med att jag upptäckte att vi inte hade en enda droppe mjölk... och kaffe utan mjölk smakar urk, jag gick ut för att röka och såg då att jag bara hade en kvar, tjoho! Efter nån timme så dök smbon förbi och kunde då efter mycket hot om våld åka till affären och införskaffa de saknade varorna... jag blir ett monster utan kaffe och cigg, nja blir och blir... jag blir värre än vad jag normalt redan är. Dagen fortsatte med att en av missarna kommer hem med en stor sork, som fortfarande levde så jag kastade upp Malcom på köksbordet och började jaga den. Efter 5 minuter kunde jag inte låta bli att skratta. Alla mina missar var med i jakten så där kröp jag under möblerna med fyra missar medan Malcom stod och tjoade på oss från köksbordet, om någon kommit och knackat på då så skulle dom ju tro jag var galen, eller... fått bevis för att jag Är galen.

Efter sorken mördats av en av missarna och jag äntligen kunde kasta ut den fortsatte vi mot frukosten, som Malcom bestämt tyckte passade bättre på golvet än i munnen. Sedan gick vi ut en stund och Malcom bestämde sig då för att bada i min regntunna. Han blev minst sagt blöt så vi gick då in. Väl inne och avklädd så bestämde han sig för att kissa på golvet, på tre olika ställen... fram med golvmoppen.... är det inte bara hundar som markerar revir så... eller iåförsig så är Malcom ju en pojke.

När jag väl torkat upp allt och fått på honom kläderna så tar han sitt mjölkglas och häller... över huvudet, jag svär han var verkligen ute efter att jävlas med mej idag! Av med kläderna igen, in i duschen och sen på med nya kläder. Jag går för att lägga mjölkkläderna i tvätten och vänder ryggen till i en halv nano sekund.. Pang! En blomma mindre i fönstret! Fram med sopkvast och dammsugaren. När jag nästan är färdig så hörs ett nytt Pang! ifrån vardagsrummet, denna gång var det en stor vas med blommor. Fram med golvmoppen igen! När jag är klar går jag ut i köket och ser att min underbara lilla #¤%¤¤# har öppnat skafferiet och står och äter chips... en kvart före maten, tjoho!


Nu... har han somnat... under vardagsrumsbordet... jäkla busfrö!
Nattnatt därute... om vi inte hörs igen ;)

Samtal

Mumari gnager på en macka under ett av våra telefonsamtal...
Mu; Förlåt att jag smaskar dej i örat
Jag; Det gör inget, det var länge sedan någon smaskade mej i örat...

Vad i hela helve-e tänkte jag på? Dålig humor, jag vet!

Håller tummarna!

Jag hoppas nu att det fungerar för alla igen, försök annars med att uppdatera sidan, jag har tyvärr gjort allt jag kan nu. Puss på er därute! ;)

Lycklig igen

Lycklig...

Lyckligare...

Lyckligast ;)

Huh?

Dom ringde igen? Varför? Är jag så gammal? Har dom ingen kommunikation på det där stället? Jag sa ju Nej! Här sitter jag utan mjölk i kaffet och upptäcker till min fasa att jag precis har tänt sista ciggen i paketet... och jag har ingen bil idag så jag kan inte ta mej till affären... och då ringer dom där?! Va i hela mutter mutter mutter! Ni har ju redan sagt att jag har förlorat min ungdom, finns det något mer ni kan ta ifrån mej!!! Ghahaha ha! .... jag behöver kaffe..... kaffe... kaaaaaffe....

Godmorgon


Vi har slut på mjölk.... vi har slut på mjöööölk, hur ska jag få mitt morgon kaffe!!!!! GHA!

Latest news

Klockan är 23.22 och min blogg är nu totalt återställd till basmallen, om någon ser den konstigt så prova uppdatera sidan ;) En ny design är på gång men tiden springer ifrån mej... Mike Wasowski kommer tillbaka det lovar jag, det kommer bara ta lite tid ;) Så vi får leva med denna design en stund.... och nej, jag har fortfarande inte hittat mitt kvitto... mutter mutter!
Nattnatt därute! ;)


Knas!

Ok, någonting är tydligen fel... min sida har fungerat i firefox förut, sedan la jag in reklam och det slutade funka... för minst tre personer... nu har jag tagit bort reklamen och återställt kodmallen till gårdagen men det funkar fortfarande inte ??? Det är tomten... det är tomten!!! Tomtejävel!

Syns mina inlägg?


Kvittoätade tomte?

Hur kommer det sig att jag aldrig hittar det jag ska ha? Jag vet att jag alltid tänker att "jag lägger det här så vet jag vart det är"... tjomenvisst? Nu har min sambo äntligen ringt försäkringsbolaget om vår uppbrunna dator, men han måste ha kvittot.... jag har nu letat överallt. Det finns inte? Jag städade ju huset från topp till tå förra veckan, trodde jag iallafall... och ändå fick jag i hop två kassar med skit när jag letade efter kvittot... men inget kvitto... vi har en "kvitto-pärm"... tror ni det låg där? Näpp! Hur tänkte jag när jag tänkte att "jag lägger det här så vet jag vart det är"... istället för att tänka "jag sätter in det i kvittopärmen så vet jag vart det är"... det är ju ganska enkelt... "kvitto-pärm" = till för kvitton! Ibland vill jag bara slå mej själv! Men åandrasidan så tänker jag skylla på tomten, ni vet han som har haft sönder Alla mina elprylar dom senaste två månaderna... det är Han som har käkat upp kvittot!

Grattis på födelsedagen Bjarne

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Grattis på födelsedagen Bernt!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Utmanad!

Jag har fått en utmaning av Lisen ;) Här kommer den;

1.Vilken mat äter du ofta?

Mat?.... räknas kaffe och cigg?

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller du hjälper till och dukar ut ?
Sitter? Jag springer med disk i ena handen och mat i den andra.
3. Var sitter du helst när du bloggar ?
På en stenhård stol uppe i en hall bredvid en kattlåda... tjoho! (har INTE bärbardator ;)

4. Köper du ofta Triss ?

Varje gång vi storhandlar i hopp om att få tillbaka pengarna på allt onödigt jag nyss köpt. Hur kommer det sig att jag alltid kommer hem med tex makrill... ingen i detta hus gillar makrill?

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester ? 
Semester är när jag inte behöver dammsuga ;) Vilket aldrig har hänt, så jag väntar fortfarande på min bästa semester ;)

6. Vilken tv kanal tittar du på mest ? 
Vi har 3 månaders förbetald boxer.... som gick ut i måndags. Så 1an, 2an, 4an eller 6an? Hmmm svårt att välja mellan sådana toppenkanaler.... hmmmm? (Vi måste fasiken åka och köpa boxer! Jag blir galen utan Musse Pigg på mornarna!)

Det är egentligen meningen att jag ska utmana 4 andra... får se om jag gör det imorgon, NU måste jag sussa ;)

Så med detta säger jag Nattnatt för idag, sovsött därute! ;)
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Ok, ok... jag kan inte låta bli... tvångstankarna styr mitt liv ;)
Jag utmanar följande personer eftersom dom är relativt nya bloggvänner och jag inte vet så mycket om dom: Jen, Monica, Kaos och Pej!

Så här gör ni som blivit utmanade:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Nattnatt! ;) På riktigt ;)

Åldersnojjan smyger sig på med braksteg

En otroligt trevlig telefonförsäljare ringde mej nyss, Vital någonting... han hade två prudukter att erbjuda mej så otroligt rar och snäll som han var. Den första försökte han sälja så här; När man börjar bli till åren så måste man ju tänka på att huden blir lös och slapp, den blir även väldigt väldigt rynkig, den blir gul/grå och förlorar sin lyster. Ungdomens skönhet försvinner i rask takt, det går fort när man väl börjar bli gamal och det är viktigt att ta tillvara på sig själv, om det nu inte redan är försent... Dom är även väldigt små och smakar mintmynta för det brukar vara svårt att svälja piller när man blir gammal....Då behöver du det här pillret... Den andra försökte han sälja så här; När man kommer upp i åldern så försvinner ju oftast synen, och du vill väl inte ha glasögon. Även reaktionsförmågan försämras och du får svårt att gå. Du förlorar minnet bla bla bla... Då behöver du det här pillret!

#%¤¤#¤!!!!
Hur ska jag komma ihåg att ta pillret om jag har förlorat minnet och hur ska jag se det yttepytte pillret om jag börjar förlora synen? Och vad i hela helv-e är mintmynta?


Varför inte bara ringa upp och säga; "Du är gammal, inse faktum, köp det här så kan du åtminstånde inbilla dej själv att du försöker dölja det." Varför inte erbjuda en säng på ålderdomshemmet och en rullator medan han ändå håller på?
Mutter mutter!

Jupp

Jag har bloggtorka.... sov inte så mycket inatt... men ett godmorgon ska jag väl kunna pressa fram ;)
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Det är konstigt, jag får alltid bloggtrorka efter att jag fått nån utmärkelse eller nominering... jag får väl nån skum prestationsångest, hahaah!

Svamp?

Oooo vad vi kom hem sent, men jag är ledsen att göra er besvikna... vi har inte plockat svamp. Men vi har tittat på svamp-bob ;) Min mor ringde och behövde hjälp att instalera deras nya tv, så mina höftbrytningar och fotledsstuknngar får vänta tills imorgon. Då ska jag banne mej plocka svamp om jag så bryter lårbenshalsen! Vi har försökt komma ut nu i två dagar, först var det en vän med bilproblem och nu min mor med tvproblem, det kanske är dom högre makternas vis att säga åt mej att inte ge mej ut i björnskogen... iallafall inte förens jag har nya gympadojjor ;)
Lite jobbigt att skutta ifrån en björn i högklackat kanske?

Tack för alla kommentarer idag, jag har varit rutten på att svara... bättring lovas... imorgon, för nu måste jag sussa ;)
Nattnatt därute ;)

Katter!

Hur är folk som skaffar sommarkatter funtade? Tror dom alvarligt att missarna klarar sig själva på vintern när dom bara är 6 månader gamla? Om dom nu skulle överleva den kalla och matsnåla vintern så övergår dom till att bli avlingsmaskiner! Visste ni att en enda honkatt kan få upp till ca 16 kattungar per år? Det är ca 250 nya missar under loppet av två år som har skabb, är förvildade och som troligen kommer att svälta ihjäl. Jag kanske är ovanligt trög... men jag förstår inte hur en människa kan skaffa en katt på sommaren för att sedan upptäcka att dom inte längre vill ha den på hösten? Det är djurplågeri!

För att sedan övergå till mina skor... dessa jävla hankatter... eller ska jag säga, dessa jävla ägare! Har man skaffat en katt så får man ta det ansvar som följer med, vill man ha en okastererad hankatt så kan man hålla den innomhus tycker jag. Jag känner många dumma människor som säger; Men, min katt är inte kastererad och den har aldrig markerat revir... Nej, för man pissar inte där man sover... eller hur? 83% av alla hankatter markerar inte revir hemma... utan hos grannen!

NU! Ska jag ut och plocka svamp... i högklackat!!!!
Morr, mutter, morr!!!!
--------------------------------
Bloggkoll
Attans jag har tappat en prenumerant... är jag så elak ;)

Helvete!!

Vi ska ut i skogen.. och plocka svamp... jag har fyra honkatter, dom är sterilicerade men dom har ändå en förmåga att dra till sig hankatter! Mina gympaskor stod ute på bron i natt... behöver jag säga mer än att jag kommer få traska i skogen i högklackat! Morr!!!!

Ehe?


teh internets teh internets-lolz teh internets-zomg teh internets-o rly teh internets-roflmao teh internets-woot teh internets-noob teh internets-teh teh internets-ftw teh internets-rtfm teh internets-kthxbai teh internets-truck version04 bukkit 
teh internets-pwnd teh internets-omfg

Jösses..... jag fattar noll? Är jag gamal eller gamal? Dom två sista är dom ända som jag troooor att jag förstår?

Guldlock och dom 3 björnarna!

Fick detta E-mail av syster Bella, hahaha!;

A far more accurate account of the events of that
fateful morning...


Baby bear goes downstairs, sits in his small chair at
the table.
He looks into his small bowl. It is empty. 'Who's been
eating my
porridge?' he squeaks.

Daddy Bear arrives at the big table and sits in his
big chair. He looks into his big bowl and it is also
empty. 'Who's been eating my porridge?!?' he roars.

Mummy Bear puts her head through the serving hatch
from the kitchen and yells, 'For God's sake, how many
times do I have to go through this with you idiots? It
was Mummy Bear who got up first. It was Mummy Bear who
woke everyone in the house. It was Mummy Bear who made
the coffee. It was Mummy Bear who unloaded the
dishwasher from last night and put everything away. It
was Mummy Bear who swept the floor in the kitchen. It
was Mummy Bear who went out in the cold early morning
air to fetch The newspaper and croissants. It was
Mummy Bear who set the damn table.

'It was Mummy Bear who walked the bloody dog, cleaned
the cat's litter tray, gave them their food, and
refilled their water.
'And now that you've decided to drag your sorry
bear-asses downstairs and grace Mummy Bear with your
grumpy presence, listen carefully, because I'm only
going to say this once....

'I HAVEN'T MADE THE F***ING PORRIDGE YET!!!'

Förvånad

Jag och min sambo har varit tillsammans i sju eller åtta år, (vem orkar räkna) Självklart finns det irritationsmoment och småsaker som man alltid kommer att haka upp sig på och ibland funderar jag faktiskt om det är värt det... men så gör han något oväntat, något så förbryllande att jag inser att jag omöjligt skulle kunna lämna honom. Jag är helt enkelt för nyfiken på vad han ska hitta på för dumt nästa gång. Normala män överaskar sina utråkade hemmafruar med blommor... min överaskar mej med en bil på gräsmattan... som han kört över grannens tomt, genom 100 meter av skog och snår. Det ni! Här har vi aldrig tråkigt! ;)

Kiss svaren!

En sen Godmorgon, jag har haft lite problem med min kära dator, igen! Men nu ska den nog funka ett tag till... med hjälp av silvertejp, superlim, slag och sparkar. En del hot om en luftburen tur genom fönstret ingick även!


Ja, Varför kissar män utomhus?
Jag fick en del intressanta svar; Detta bubblade ur Jen´s pojkes mun;
"Vi kan inte vara lite eller mellan kissnödiga,
utan när vi är kissnödiga så är det panik.
Vi är dock ständigt pytte kissnödiga...
som övergår direkt till extremt kissnödiga."

Men det gör att jag ännu mindre förstår hur sambon kan gå förbi toaletten hemma för att gå ut, det tar ju ännu längre tid?
Men då kom Olle och gav mej svar på det;
För att det är skönt när vinden fläktar runt du-vet-vad...man känner sig så fri och blir liksom ett med naturen! :D Det är med andra ord någon sorts primitiv hund instinkt? Man vill bli "ett med naturen"... voff!


Kiss?

Vad är det för fel på pojkar?

Detta foto är taget utanför en okq8... som hade öppet! Varför inte gå in och pissa? Det var inga bilar och inga kunder så vida jag kunde se, så det var knappast kö. Jag har arbetat på just denna okq8 och jag vet att det finns en toalett, vi hade just varit in och tankat och jag såg då ingen "ur funktion" skylt. Och visst borde även ni män kunna hålla er i 5 minuter om det råkar vara upptaget?
(OBS; Det är INTE min sambo på fotot... det är nån annan slusk)
.
Nu vill jag ha ett svar på detta en gång för alla! Varför måste ni män kissa utomhus? Är det några primitiva lustar som spökar i era huvuden att ni måste markera revir? Är det någon uråldrig ritual som vi kvinnor har tappat under vår utveckling från neandertalare som ni har sparat? För ni har väl ändå utvecklats lite ni också? Ugh!

Ska då vi kvinnor kanske också börja med detta djuriska behov och gå och kleta runt våra dofter när det är den tiden i månaden, hur trevligt skulle det vara, eh?

När jag och min sambo tittar på dvd så pausar han filmen och säger att han måste gå och kissa... ok, inget konstigt med det... förutom att han går FÖRBI toaletten och går ut för att kissa? Lika när vi har varit någonstans och är på väg hem i bilen, då stannar han när vi är 5 minuter hemifrån på nån jädra skogsväg... för att han måste kissa? Men det roliga är att han inte vill kissa VID vägen, utan han måste långt in på nån skogsstig... och den tiden det tar att komma till "ett bra ställe".. på den tiden hade vi hunnit hem för länge sedan?

När man är ute och åker bil så ser man alltid minste en gubbe som står och pissar intill vägen, och vissa är så fräcka så att dom inte ens bryr sig om vi som kommer åkandes på vägen ser hela paketet. Det är vidrigt!
Tänk vilket ramaskri och vilka hemska olyckor det skulle ske om vi käringar började dra ner brallorna intill vägkanten och luftade våra lurviga?

Nu säger inte jag att man inte ska kunna lätta på blåsan om den håller på att spricka men utanför en öppen okq8? Att gå FÖRBI toan för att gå ut? Precis intill E4an? Jag förstår inte?
Finns det någon man därute, eller en upplyst kvinna, som kan svara på detta mysterium?
(Säg inte att jag ska fråga min sambo... honom får man inga svar av... aldrig någonsin)

Late newsDetta läste jag i fredagens Aftonblad... (ja, jag är lantis, jag bryr mej inte om nyheterna förens någon dag efter!) Men... det var då den underligaste lek jag någonsin hört talas om... att sticka varandra i magen med en potatisskalare för att visa att man är man? För det första så är man inte så mycket man... om man är död, och för det andra så är väl en potatisskalare lite väl fjolligt att använda? Det är ju ett "käringverktyg"?

Hört på Ica Maxi...

En farbror i mobiltelefon gapar högt i kassan på Ica Maxi.... "Ja, gör det du... och ta med dej barnen, med lite tur så kanske dom går vilse i skogen!" (och INGET skratt efter... man blir ju orolig?)


Sport?

Vi hade Lattjo lajban på i morse och Nicke och Nilla började sjunga, sambon sitter djupt försjunken i en rallysporttidning...
Jag; Nej! Nicklas är rolig men varför ska Pernilla Wahlgren vara med överallt, jag tycker hon låter sååå illa.
Sambon;  mmmmmm...
Jag; Tycker du att hon sjunger bra?
Sambon; ...vem?
Jag; Pernilla Wahlgren?
Sambon; ....... Njaaa, men hon är ju bra på skidor.
.
Jupp! Så mycket bryr vi oss om sport i detta hus ;)
 vs
Godmorgon ;)

(Till min sambos försvar så var han DJUPT inne i sin tidning! ;)

Känsliga läsare varnas!

Nupp, jag har inte blitt tagen av någon björn... idag har jag inte skrivit så mycket för jag har gjort något så otroligt roligt! Något sååååå underhållande så man måste göra det på en Lördag... jag har... håll i er nu.... Städat! Tjoho!!! Jag har skrubbat varenda vrå i detta hus, jag har tillochmed knäskurat!!! Det ni! ...Anledningen? :) HÄR! 
Jupp, jag hittade en jävel till! %¤##¤%!!! Så nu har jag vänt in och ut på varenda skåp och möblerat om i sovrum, kök och vardagsrum! Jag skrubbade så jag blev blå men till min förtvivlan så hittade jag inget lik, inte i nån garderob!
Så var i hela snusk helv-te kommer dom ifrån?

När jag var klar, när jag skurat huset så tapeterna nästan trillat av så satte jag mej förtvivlat ner på bron och rökte... Malcom följde med ut och började leka med sin fotboll nedanför trappan, bollen rullade då under... "vänta, mamma hämtar"... tjomenduvisst!!! Där under låg den största snusk-sork jag någonsin sett, jag trodde det var ett marsvin?! Jag försökte desperat backa tillbaka från skrymslet under bron och lyckades slå huvet i "taket" och som reaktion så tappade jag balanset för ett kort ögonblick när jag stod ihopkrypen i ett krypin på en halv kvadratmeter, så vad händer?...
Jag satte handen på sorkjäveln!
Den var väldigt.... mjuk.... och kletig... och den... luktade vidrigt. Det var "saker" som levde i den, runt den... under den! När min hand pressades ner mot den fömultnande sorkjäveln så myllrade det ut en massa små.... YICK!!!!!!
Jag ska sluta... innan nån spyr!
Men jag kan lova... jag kommer aldrig få ren min hand igen!!!! Buhuhuhu kloriiiiiiiin buhuhu hu!!!!

Men, men inget ont som inte har något gott med sig, eller vad är det dom säger...hrmpf!...  Jag hittade iallafall "baggkällan" och nu är den låååååångt ifrån huset!
Jääääävla kattjäv#¤%%¤... jag ska minsann... mutter mutter.... mutter!

NATTNATT DÄRUTE ;)

John Cleese


.
ÄNTLIGEN, så har jag sett en bra film, hahahaha!!!!
Underbar! Såg den igår... garvar fortfarande ;)
(Klicka på bilden för att läsa mer på Lovefilm)

Geni!

Jag; Hade grannen verkligen sett en björn här?
Sambon; Jo, men dom käkar bara björnbär... så det är ingen fara, hahaha! (fortsätter nynna på mors lilla Olle)
Jag; Jätte kul... (tystnad) ... kan man plantera björnbär här där vi bor?
Sambon; Var i landet växer det björnbär normalt?
Jag;... (tystnad).... i björnskogen?

Ibland har även jag mina ljusa stunder ;)

(jag har nu fått reda på att björnbär växer oftast neråt i landet... men varför heter det då björnbär... björnarna finns ju här uppe?)


Blåbär i björnskogen


Jupp, vi har plockat båbär ;)
Igår begav vi oss ut i den stora skogen för att plocka båbär, det började bra, med en sur sambo som körde på en sten. Som tur var så skrapade den bara i lite i underredet så plockningen kunde fortskrida. Förra året så var vi ut i september men i år hade jag hört att blåbären redan hade "mognat ut" men vi hittade en skvätt ändå, men dom var väldans små.

Sambon var elak som vanligt och nynnade på "mors lilla Olle" enbart för att förstärka min björnskräck! Jag vet att vi har både lo och varg här men jag hoppas vår kära "granne" har fel, han sa nämligen i början av sommaren att han sett en björn här i krokarna. Hua! Jag menar, kommer det en varg så kan jag graciöst hoppa upp i ett träd och kommer det en lo så har jag sett tillräckligt med naturprogram att jag på ett ungefär vet hur man skyddar sig på bästa sätt (om det blir fight så ska man tydligen försöka slå den i käften... jupp; "innuti munnen", för då kan man slita den i tungan och det brukar tydligen avskräcka de flesta fyfota bestar.) Men en björn? den kan man inte direkt köra in handen i munnen på... då har man ingen hand kvar! Hua!

Får jag bara ge ett råd till alla föräldrar där ute... låt inte era barn se Silver Fang i tok-ung ålder... Jag är livrädd för björnar och skulle allvarligt dö knall och fall om det skulle dyka upp en i skogen... jag skulle få en sådan hjärtsnörp att jag inte ens skulle hinna stamma fram "akakaboto" innan likstelheten tog över min kropp, tårna krullar sig när jag ser en björn på tv! Jag är även skeptisk mot hundar pga den filmen, kanske för den onde dobermannen Sniper som sprang runt och sa "ja schka döda däj" med en tysk dialekt genom hela filmen.... eller så var det för att jag såg Cujo i smyg när jag var 7 år, ryser!
.
Uppdatering! Jag har hittat på Google hur man ska skydda sig från brunbjörn;
"Det bästa skyddet är att undvika dessa möten. Som om man någonsin skulle möta en med flit??? Man kan även bära en bjällra för att varna björnen att man är i farten. Pling pling, här kommer jaaag! Vid ögonkontakt med en björn kan man lugnt och försiktigt prata och gå därifrån. Snääääll björn... inte döda... Man kan lämna exempelvis flugfiskespö för att avleda den. Men! Dom är ju dyra! Men ta inte av ryggsäck eftersom den kan fungera som skydd mot bett. Hua! Om man springer iväg kan björnen istället få impulser att anfalla. Man ska inte heller skrika eller göra hotfulla rörelser mot björnar i Skandinavien. Tur att jag inte mött någon, för det trodde jag (det funkar tyligen bara på svartbjörnen, den ska man anfalla tillbaka) Ofta är den första attacken en skrämselattack eller skenmanöver och björnen stannar några meter framför inkräktaren. Då skulle jag inte behöva lägga mej ner och spela död... jag skulle svimma på fläcken! Björnen vill skrämma iväg inkräktare. Om björnen börjat anfalla ska man lägga sig ner på marken i fosterställning och sträcka armarna över huvudet för att skydda nacken mot bett. Hur ska jag kunna göra det om jag redan har svimmat???"

Det är bara en smaksak?

Min sambo jävlas med mej idag!!! Vi åkte ner till "byn" för att handla, och vi bestämde oss för att äta på Sibylla... jag avskyr dressing, smaken får mej att kvälja som en misse med hårbollar! Sambon går in och beställer, kommer ut med burgarna och vi åker till en liten bäck för att äta... fåglarna kvittrar, trala lala fucking la! Då ser jag dressing på min burgare... efter mycket sura miner och högljudda morrningar åker vi tillbaka till Sibylla, men sambon tycker att jag är löjlig, det är ju bara att äta!

Nej, hade det varit för att det var för lite ost eller något sådant så skulle jag hålla med, då kan man käka ändå. Men är det nån geggig smörja över hamburgaren som man inte gillar smaken på så vill man ogärna äta den. Sambon traskar ur bilen och byter min burgare... löjligt, säger han... det är ju bara en smaksak!

Efter vi ätit så åker vi till systembolaget... sambon ska ha öl och sambon har tappat bort sitt leg så jag är tvungen att "köpa ut" åt honom.... Han ville ha ljuslager... hmmm, näpp vi tar mörk besk bärs!

Vaddå... det är ju bara en smaksak ;) 

Bränd frukost

Jupp, jag gjorde det igen... den här gången var det nudlar.

och för dom som undrar så Yes! Nudlar är en bra frukost ;)
Tur att jag har ett paket till... kastruller börjar det dock bli slut av!
Länk!

Yick!

Nej men fyyyyy faaaan, vad sambon ska få stryk när han kommer hem från jobbet.... Vi åt nämligen kyckling i onsdagskväll... jag och Malcom åt före sambon eftersom han kom hem sent så jag ställde in kyckling, currysås och ris i ugnen till sambon. När han kom hem så åt han och jag sa; ställ in maten i kylen när du är färdig, sedan gick jag och badade Malcom. Jag tänkte inte så mycket mer på det, förens idag! Jag tänkte baka och öppnade ugnsluckan... låt mej säga så här;
Det blir ingen bakning idag... det blir en sanering av ugnen!
.
Inte undra på att vi får Dödgrävare inne!!!Sambo = Ett till barn?

Är det så, eller är det bara jag i hela världen som har en sambo som beter sig som en tonåring?
Dagen börjar med att hans väckarklocka ringer klockan 6... då börjar mitt tjat; Gå upp nu, somna inte om, du måste gå upp, hallå, du har väl inte somnat om, du måste gå upp nu? Och det svar man får är; Grymt, stön, pust, Jaaaa! Nej jag har inte somnzzzzzz, mutter mutter, Jaaaa!!!! Va´ faaaaan!!!!

"what if this is as good as it gets?"

Arn... igen

Mmmm, många frågade om den var något att se, jag måste då säga att jag är nog inte den rätta att döma Arn, jag har aldrig gillat en svensk film i hela mitt liv + att jag har väldigt svårt för Mr Jan G Prutt. (Ja, jag kan inte stava till hans efternamn och jag orkar inte googla ;) Halva filmen kändes som en historie lektion och när filmen väl kom igång så var den bara tråkig i mina ögon. Sorry alla Arn-älskare men jag tyckte det var två bortkastade timmar som jag heldre hade tillbringat med att skala potatis ;)


(Godmorgon föresten ;)
kopia-av-mike-w_11877177_14030255

Nattnatt ;)


Arn.. .

Ja.... Arn... ?

Jag är stum... av förtvivlan... det första min sambo säger när den äntligen tar slut är; Ja, nu måste vi se 2an!

Jag har nog bara en sak att säga om Arn just nu....; Stackars, stackars häst... Arn får hästen när Arn är ca 6-7 år... och då har hästen gått ifrån Jerusalem...  jag gissar på ca 10 år senare... så måste den gå tillbaka... sedan när Arn har så vackert mördat i Guds namn så måste den gamla kraken traska hem igen... Vi snackar alltså om en häst på minst 15 år... som får springa runt halva jordklotet... fram och tillbaka... och fram igen? Stackars lilla pållen!  ;)

kopia-av-mike-w_11877177_14030255

Nu jävvlar!

Nu du Ann!!!
Nu ska Jag titta på Arn.... mot min vilja... men jag ska titta ändå ;)
(Återkommer om ca två timmar.... om jag inte somnat! Jag vill inte jag vill inte jag vill inte se den!!!!... Men sambon har tjatat i över ett år.... vad gör man inte för den man älskar???)

Godmorgon!

Sambon; Kan inte du gå förbi datorn utan att knäppa igång den?
Jag; Kan inte du öppna käften utan att säga nåt dumt?

Idag är jag ond!

Snabb inlägg!

Jag kokar!!!! Jag har suttit och fixat med foton och grejor i nästan två timmar... jag har hört sonen lullat runt och lekt nere i vardagsrummet (han sov en sen middag så han blev uppe väldigt sent) Dumma jag tar för givet att pappan leker MED honom för det låter så... men när jag kommer ner så sover fanskapet och sonen sitter själv på golvet och leker med Blixten fucking McQueen..... Sambo jävel från belsebubs boning!!!!!! Om jag inte är tillbaka på blogg imorgon så har jag åkt dit för mord!!!!! God jävla natt!!!!!! GHAAAA!!!!

Nattnatt därute i bloggträsket! ;)


whatthefuck tipsar!

Hahaha, här är tre inlägg som får mej att garva rumpan av mej ;) Ni är underbara!!!
Först Lisen, ja jag veeeet att jag länkade detta inlägg igår, men attans! Det är bra idag också!
Och sedan vill jag tipsa om detta; Missdecibel och hennes tankar om ordet Bom! Hahaha! Underbart! 
Sist men inte minst Bella.... till alla er som minns "Storpotäten", hehe he he!

Ehe?

Skulle kika in på bloggportalen och såg detta i min presentation;

OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Föräldraskap och barn: 48

Jag blev först glad, sedan lite fundersam och sedan vettskrämd... med tanke på att det var innom kategorin Föräldraskap och barn, om det hade varit i Humor och nån nisse skrev att jag sög "so fine".... men att läsa att någon tycker man suger som mamma är inte lika skoj, det blir för personligt. Inte för att jag bryr mej vad folk tycker, ;) jag VET att jag är en bra mamma! Så det så!

Jag skyndade mej dock att trycka på länken för att se Vem, Vilka och varför dom hade länkat mej..... jajadu... det var jag själv... hahaha!!! Jag hamnade där för att jag har länkat några gånger från ett inlägg på min egen blogg till ett annat i min egen blogg. Hahaha, jösses! (Lilla Mumari hade också länkat mej ;) tacktack) Nåja... det var ju ingen som hatade mej iallafall, hahahaha! Pust!

Nikon D60!


Men jösses vad jag vill ha denna.... buda buda buda!!!
(Klicka på bilden för info)
Behöver ju den till Snapshots!!! Kan nån ge mej den snäääääälla!!!!

Happt thoughts!


Gängspö av dyslektiker!

Ett förlåt till mina läsare för min barnslighet just nu... men jag tål inte anonyma fjantar som inte vågar stå för det dom tycker och jag tänker inte ta bort IP adressen eftersom det klart och tydligt står efter kommentars rutan att elaka anonyma kommentarer kan publiceras med IP nummer... men Kaptenen kanske har lässvårigheter...

ATTANS, snart kommer väl hela dyselexiförbundet att klå upp mej ;)

(för dom som är nya så hänvisar jag till ett annat bloggfjanteri där jag blev anklagad för att hoppa på folk med dyselexi... det gjorde jag inte... det var en enskild individ med läs och skriv svårigheter jag hoppade på... och det var INTE för att hon hade dyselexi, utan för att hon helt enkelt var.... ja...skit samma, let´s move on... annars får jag skäll av Lisen ;)

Jajadu!

Jag frågade 50 personer och hitills har 9 svarat... tack tack ;)
Så vad gör en blogg bra? Kapten Sanning blev ursinnig och tyckte minsann att Jag gjorde lika dant som fjortisarna,  mycket möjligt om nu 50 kopierade kommentarer angående en fråga som rör alla bloggare kan jämföras med 200 "Fin blogg" kommentarer, i så fall får jag be om ursäkt.... eller inte...

Länk till frågan!

Dom som svarade kunde inte riktigt definera (stavas det så Bella ;) vad en "bra blogg" ska innehålla... det är helt och hållet upp till betraktaren, men vi alla var överens... utom Kapten Sanning... om att det är otroligt frustrerande att få "Fin blogg" kommentarer... dom läser ju inte ens inlägget och vad nu Kaptenen här på Blogg nu än tror så är Blogg en "dagbok" inte en messenger. Nu är jag hemskt ledsen att jag inte läste erat inlägg innan jag så ohyffsat "spammade" men jag brukar göra så att jag går tillbaka på dom som svarar och DÅ läser jag bloggarna... om man vill få ut en fråga så hinner man inte läsa Alla bloggar, men man hinner läsa dom man får svar av. Jag tycker inte det är samma sak som att skriva "hej" på 200 sidor för att få leka messenger på Blogg och hamna på aktiva listan... vad tycker ni?

Oj då...

Kapten Sanning om Vad gör en blogg bra?:
Personer som du, din jävla spammare, är sånt som gör bloggar dåligt. Tycker du verkligen att det är bättre med kommentarer som enbart är till för att göra reklam för sin egen blogg?
Om bloggen enbart läses av personer i bloggarens närmsta krets är det väl självklart att kommentarerna består av interna "konversationer" Sen spelar det ingen roll vad fan själva inläggen handlar om. En bloggs värde ligger helt och hållet i läsarens ögon, precis som det är med all form av personliga uttryck. Denna kommentar är inte godkänd. IP: 81.172.185.11?

Någon som tog åt sig, hahaha!

Nåja, Kapten Sanning....  Låt mej förklara så du kanske förstår... en blogg handlar först och främst om inläggen.... sen kommentarerna, annars kan du hålla dej på messenger... det är det M E S S E N G E R  är till för. Varför skriva blogg om inläggen inte betyder nåt? Knas?

Hahaha! Och detta förstår jag inte ens..."Tycker du verkligen att det är bättre med kommentarer som enbart är till för att göra reklam för sin egen blogg?" ....Nej självklart inte... det är ju för faan reklamen jag klagar på ??? och självklart får man ha en konversation på bloggen, jag syftade på dom som vaknar på morgonen, sätter sig framför datorn och skickar "Fin blogg" till 200 pers...  Ledsen om du inte förstod vad jag menade... jösses!

Och du Kapten sannig... kan du inte läsa? Det står Inga anonyma kommentarer, stå för det du skriver eller hållkäften ;) Puss och heeeejdåda...

Uppdatering;
Jag fick nyss en kommentar av Kapten "Sanning"; Kul att du reagerar! Kan du berätta vad det är för skillnad på den reklam du gör och den reklam-banners gör? Dessutom, ta bort min IP från bloggen, tack. 

Öhm... Reklam-banners har jag aldrig klagat på... vet du överhuvudtaget vad reklam-banners är???
Skillnaden är att jag har en fråga, det tycker jag är ok, jag skrev även i min kommentar VAD jag ville. Är man inte intresserad så behöver man inte gå in. DET är skillnaden mellan min kommentar och "Fin blogg" på varenda sida. Jag vill något och jag tycker att jag har något att säga.... du kan på allvar inte tycka att "fin blogg" är värd att säga till 200 pers... när dom ser lika ut ??? Och jag tar bort ditt IP nummer när du vågar lämna din url.

Uppdatering... igen;
Min Kapten sanning säger att han inte har någon url...   om han nu inte har någon Url... hur i hela helskotta kunde jag då "spamma" honom... löjligt och det luktar lögn!

Vad gör en blogg bra?

Vad är en "bra blogg"? Man kan inte titta på aktiva listan för att se det för där ligger numera sommarlovsbarnen som har spamat runt och använder bloggen som en chat... det är det messenger är till för, ehe? När man kikar i bloggarnas kommentarer så ser ma detta; Sv; Tack, du då? Sv; Jo det går bra Sv; Tack detsamma ;) Sv; Godmorgon på dej med :) Sv; Ja. Händer det nåt kul idag.... öhm läs bloggen så ser du om det händer nåt kul idag, ehe? Är det någon poäng med att vara på aktivalistan när man ändå inte har något att säga? Det är allvarligt ett inlägg med en bild på M-K Ohlsen och sedan 36 kommentarer där det står; Sv; Jo tack, sj da? whatthefuck?

Det är alltid en massa prat i bloggvärlden om vilkens blogg som är bra och vilken som är värdelös... så låt höra,
Vad ska en blogg innehålla för att vara "bra"?
och vad tycker ni om dom som chatar sig upp på listan utan att ha en enda sak att egentligen säga?


Tillbaka!

Jajadu, en tröskel till dörren blev det, vi böt ytterdörr för säkert en månad sedan... eller två ???? NU har jag äntligen en tröskel.... om den kommer på plats vill säga, sånt brukar ta tid för min sambo.... jag har väntat på en ny kran i badrummet i två år. Vår nuvarande sätter man på med hjälp av en skiftnyckel ;) Den nya står på golvet...

Det slutar nog med att jag får sätta dit tröskeln själv.... men kranen får han banne mej ta och fixa snart!!! Skiftnyckeln börjar ju bli rostig!

Godmorgon!Nu drar vi HIT!!!

Underbara!

Ni är super!!!!! Alla som skriver kommentarer här är så underbart gulliga så jag tror jag får dåndimpen, jag har nog lyckas fått grepp om dom underbaraste människorna i bloggträsket!... eller så har ni grepp om mej, äh pettitesser ;) Tack för att ni är så goa när jag är upprörd på svärmor ;) Super Tack!

Ett extra tack måste jag ge Lisen.... för det här inlägget KLICK! ... jag KAN inte sluta garva! Hahahaha! Tack för att (ni alla) visar att det finns roliga saker där ute även när allt verkar kiss! ;)
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

NATTNATT DÄRUTE!

Bantning?

Länk till Lepigen!
Brukar verkligen denna metod  med piller funka? Någon som provat?

Uppdatering;
Fick en kommentar ifrån företaget i fråga; Lepigen Kampanj  om Bantning?:
Om man köper Lepigen från följande sajt så så innehåller den INTE Efedrin - Måste kolla att du köper från rätt ställe!


Tack Lepigen för er upplysning ;)

Blött!

Vi vågade oss tillslut ut igen efter att ormen förts bort....
det märks att hösten är på väg med stormsteg. Det är blött och ruggit!!!


Men kul! ;) Det slutade med att Malcoms gummistövlar hamnade på tork och han själv stoppades ner i en handduk... han var totalt genom blöt... men fick han bestämma skulle vi vara ute fortfarande ;)

Not happy!
.
.
(Måste bara tillägga att jag har nu 5 hela prenumeranter...
igår var det bara 4... ;) Tack tack! Puss på ER!)
Bloggkoll

Min katt försöker döda oss!

Mmmm, jag har en ond misse.... vi var ute och lekte... vi ser en katt i ögonvrån... som kommer springande... med något hängandes i munnen! Hon springer fram till oss och dumpar något i gräset bredvid oss... tre nanosekunder senare så var jag och Malcom inne igen... det var en jävla huggorm!!! KATTJÄVEL!


 


Elak elak misse!!!!!!!


Länk till varför hon är elak!!!

Morgonkaos!

Varför... Varför ligger frukostmackan bättre på golvet, varför är det bättre när juicen är över hela bordet istället för i glaset och varför... ooooo varför Malcom, är det bättre att ha yougurten över tröjan istälet för i skålen? Den som klurar ut hur barn tänker borde på ett nobelpris!

(kaos.... vicket lustigt ord.... nån som vet vad det kommer ifrån?)

Varför?

Min son somnade redan halv 7 igår... sen när jag skulle gå och lägga mej så bestämde han sig för att vakna. Det är ingen katastrof eftersom jag inte har någon tid jag måste upp men sambon driver mej till VANSINNE!!!! Han ställer väckarklockan på 6... sen går han ner och lägger sig och somnar om på soffan?!? VARFÖR??? Då kan han ju lika bra ge faan i att ställa väckarklockan? Jag svär... han gör det BARA för att väcka oss! Morr morr morr.... morrrrr!
.
Godmorgon föresten ;)
.

Nattnatt!


FÄRDIG!!!

Nu kryper jag över mitt rena golv till min rena säng och lägger mej på min rena kudde!
Fy attans nu får det vara slutstädat!!!
.
Jag känner mej utstädad!
.


(Sorry för skärpan... har fortfarande bara paint!
Jag har uppdaterat Snapshots lite idag om nån känner sig manad till att glo, lämna gärna en kommentar ;)

Dagens tröja!


En sån här ska jag banne mej köpa till Malcom... (på Stayhard Fashionline)... en AC/DC tröja som man tydligen blir glad av.... Ungen på bilden såg ju så attans glad ut så jag höll på att skratta ihjäl mej! Hahaha! Jag tror bestämt att den ungen INTE gillar AC/DC! Stackars barn!

Städa!


Suck!

Bella!!!

Det här med tidsskillnader mellan länder har visat sig vara ett allt för stort problem för min hjärna att uppfatta... jag har en förmåga att ringa min syster Bella liiiiite för tidigt på mornarna, eftersom min hjärna har bestämt sig för att England minnsann SKA ligga en timme FÖRE sverige...men...
Jag tror jag äntligen har löst mitt telefonproblem.... NU kan jag bara inte ringa fel tid!!!! Detta borde tillochmed min morgontrötta hjärnsubstans klara av att koppla!

Hoppas jag ;)

Så vad tycker du Bella?.... he he he hehe

Dagens outfit!

Detta.... händer när pappa ska klä på sin son utan någon vuxens uppsikt...


Malcom har storlek 92.... dessa byxor är 76?
.

(Nu ska jag fortsätta städa.... vi höres.... mina tår krullar sig fortfarande!!!)

En sen godmorgonTältet hade gömt sig i skogen.... tack till Alla som hjälpte mej hålla utkik! ;)

Nattnatt!

På grund av baggar sover vi nu mera i bilen!

Nja, bra nära att jag går ut i bilen med täcket iallafall, YICK!!! Jag har städat som en tok igen sedan jag fick svar av Ann-sofie vad min bagge var... SÅ JÄVLA VIDRIGT!!! Men jag har Inte hittat några fler så jag hoppas att det var något som katterna släpat in... Fy attans, det kryper i hela kroppen och mina tår krullar sig!!! Men jag har dammsugit och skurat varenda vrå i detta hus.... fem gånger!!! (jag fick ihop fyra kassar skräp, gamla papper och shit ;) Men inga baggar. Det måste ha varit missarna! Det måste vara missarna, det måste vara missarna, det mååhåhåhåhste vara missahahahahaharna!!!!
.
Nattnatt!

Färgglatt tält efterlyses!

Sågs senast flygande söderut med väskorna packade för varmare bräddgrader!
.

Oj vilken storm det var ute... jag var på väg in i köket när jag såg Malcoms leksaks tält flyga förbi! jag hade lagt en stor sten innut i så det måste blåsa bra för att den skulle ramla ut! Jag drog på mej skorna och skulle ut och fånga tältet... det är tur att vi inte har några grannar i närheten för jag måste ha sett bra skojjig ut... tältet fastnade nämligen i ett träd.. och det var inget litet träd heller! Jag är inte speciellt lång, bara 1.60, så där stod jag och hoppade efter ett gul/rött/blått tält, snyggt! När jag väl fick ner det så började jag tänka efter... tältet bestod från början av tre delar, hmmm? "Tunneln" hittade jag i skogen men den tredje tältdelen är fortfarande borta....

Är det någon som ser den blåsa förbi så hojjta till!
Förra året kom vår "granne" som bor en mil bort med vårat löfbergslila-parasoll.... (vi dricker för övrigt gevalia... men parasollet var fint ;) ...Det blåste bort förra hösten... och landade i grannens trädgård! Pinsamt om samma granne får tältet på sin gård också... han höll fan på att bli spetsad av parasollet.... jaja, tältet är ju mjukare iallafall, hahaha!


whatthefuck tipsar!

Vad mycket jidder jag slänger ut idag... är det någon som har en sida där man kan bli "Veckans tråk-blogg" ? Kanske ska starta en sån, hahaha... jag skulle vinna lätt!
Ett litet tips kommer iallafall här... skulle ha tipsat om detta för länge sedan men, men.... här kommer det;
.
Ann-sofie! Dagens outfit för omorderna!
Underbart... nu finns det en dagens outfit för mej med! ;)
Länk!
.
Nej nu ska jag gå och buda lite, hahaha! Jag VILL ha den där förbannade bilen!!!


Vad härligt!

Mest sökta termer senaste veckan

#Term%
1 (1) - sexnovell +6%
2 (2) - sexblogg +3%
3 (3) - carolina gynning -7%
4 (4) - blondinbella +9%
5 (5) - sex +6%
6 (7) -kissie +33%
7 (8) -linda rosing +60%
8 (11) -gummistövlar +57%

Gummistövlar klättrar uppåt! Hahahaha!
Länk!

Månförmörkelse

Vet inte om ni märkte det i går natt, men det var månförmörkelse...

Synd bara att min kamera suger och att jag inte har nåt redigeringsprogram!!! Det här var den bästa bild jag lyckades få, suck!

Aktivalistan för snackablondie

Hahaha, jag måste bara göra en liten uppföljning på det här.... såg nu att hon nu skrivit etthundrafemtioelva inlägg om totalt INGENTING och skrivit en miljon "hej".... och nu är hon ÄNTLIGEN på aktiva-listan!!!! Tjoho för henne... grattis!!! Nu kan alla se hur meningslös din blogg är... lika meningslös som detta inlägg, hehe!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Släpp och gå vidare, släpp och gå vidare, släpp och gå vidare!!! Varför, ooo varför, hakar jag upp mej på pettitesser??? Hahahaha!

"Anonymadu" glömde url?

Fick denna kommentar....
.
Anonym; hur tar man bort ett inlägg?!

Men jag kände inte igen IP adressen och token glömde Url....
.
Inlägg tar du bort genom att gå in på arkiv, inlägg... markera inlägget med ett kryss i rutan... gå längst ner på sidan och tryck Ta bort. Lycka till, vem det nu var ;)

VILL HA!!!!Jag ska minnsann buda på det, sen skiter jag i om sambon klagar på att dom är alluminium och svåra att laga.... det är väl bara ge faan i att krocka? ;)


Snacka blondie... snacka!

Hahaha, jag hade lite tråkigt så jag snokade runt lite i bloggvärlden. Denna kommentar kom upp på nästan varje blogg; Hej! ifrån Snackablondie, jag kunde inte låta bli å jag gick in och skrev; Att bara skriva "hej" måste nog vara höjden av fjanteri när det gäller att ragga siffror, löjligt, men ha det bra! ;). Jag fick detta till svar; Jag skrev hej på din sida för att jag gillade din bakgrund. Hahahaha! Bruden hade ju inte ens skrivit Hej på Min sida!!!! Nollkoll och en massa fjant! Varför ragga röster för att hamna på aktiva listan? Det är ju bara folk som tex snackablondie som är där... som spamar runt och skriver hej... löjligt! Har man inget intressant att skriva så behåller man ju inte läsarna.... varför spendera timmar med att ragga röster? Jag fattar inte?

Var är fjant? .. på snackablondie´s sida!

Nej jag är inte död...

Men bra nära var det... jag vaknade i går morse av att det kröp en bagge på mej!!! Nej, inte en get, en skalagge! Nu är jag relativt säker på att den snuskiga saken kom uteifrån men det blev en stor saneringsdag igår. Jag har aldrig städat som jag städade igår! Jag hittade dock inga mer baggar... men det är bra att vara på den säkra sidan! ;)


Baggen finns på Eden... Ann-sofie... hjälp!!! Vad var det som kröp på mej!!

Nattnatt!

Gjorde ett litet test... men jag vet inte om jag gillar resultatet;
Du är 68% ond!
Visst är du ond men ännu har du en bit kvar innan du vill erövra världen!
 
Jag vill ju ta över världen NU!!!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Nattnatt allehoopa!

Jag vann!!!!

Sensation!!! Jag brukar ALDRIG vinna något och normalt så tycker jag att Bingo är SKIIIIT tråkigt. Jag kikade runt lite i reklamerna och hittade MariaBingo... man fick 50 kr att spela för så jag provade... och vann 643kr!!! Tjoho!!!
Rekomenderas starkt!!!

Klicka här för 50 kr

25 frågor!

Hittade denna hos Ann-sofie... och stal den, hehehe!

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Jag har inte tittat än... jag samlar mod fortfarande!

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
3kr... det har varit semester!
.
3. Vilket ord rimmar på "test"?
.... mest
.
4. Favoritplanet?
Jag har bara varit på Tellus.. så jag får väl välja den. Men Det verkar vara varmt och skönt på Mercurius.. kanske ska åka dit en sväng?

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Jag har ingen mobil... sambon tog min för att han hade sönder sin! Mutter mutter

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Men... jag har ingen?
.
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Hur så?... pervo!

8. Sätter du etiketter på dig själv?
Nja... ibland... men det är ju så jobbit när klistret från etiketterna fastnar i håret!

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Jag är barfota... som jag sa så har det varit semester.. allt av värde är sålt och resten har vi använt som brasved.

10. Ett ljust eller mörkt rum?
Det beror väl på vad jag ska göra.... pervo igen dåra!
.
11. Vad gjorde du vid midnatt?
Men! PERVO!
.
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Igen.... Aj hav noooo fon!
.
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Jag är lantis... vad är seven Eleven... oh, det var där Mauro Scocco väntade på Sara!

14. Vilket uttryck använder du mest?
Jösses!
.
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Malcom
.
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Min misse... kommer inte ihåg vilken, det är ett gäng... det är för många och dom springer som vilddjur runt benen!

17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Droger?... räknas koffein och nikotin så är det väl dom dåra?

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Etthundratjugifyratusen + två
.
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
Jag slutade räkna vid 25!

20. Din värsta fiende?
Min dator... det är en hatkärlek som kommer vara förevigt!
.
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Malcom... och en massa popuppgrejjor om virus?

22. Vad var det senaste du sa till någon?
Ät gröten...snälla baaaaarn, Ät gröten... nej den ska inte vara på golvet... nej, vi ska inte måla väggarna med gröten... Nej, man kan inte ha gröt i dvdn!!!! (till Malcom)
.
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Pengar... jag har höjdskräck!
.
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Min grötätande son så klart!
.
25. Senaste låten du lyssnade på?
Imse vimse spindel?

Godmorgon!

Jupp, nu har vi äntligen fått en tid för hörseltest på vår son, 2/9. Det är inte så att han inte hör ett skvatt... han förstår allt jag säger men han har en förmåga att bara härma ljud... och inte ord. Så vi misstänker att han har nå vatten i hörselgången eller något. Vi har varit in två gånger tidigare men vår lilla skrutt var så blyg så han började tjuta båda gångerna, och det är svårt att göra piip-test på ett skrikande barn... hoppas det går bättre denna gång. :)

Nattnatt därute ;)

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Hancock


Mmmmm, vad ska man säga... efter chocken med Sweeney Todd så har jag väl inte riktigt återhämtat mej för jag brukar inte gilla sådana här filmer men jag måste säga att det är ju den bästa "superhero-filmen" jag sett. Det var min typ av humor helt enkelt, hahaha! Men att se denna film som en action är nog fel inställning... jag skulle kalla den för "en komedi med en poäng."
Värd att slösa någon timme på helt enkelt ;)
mike-w_11877177_14030255mike-w_11877177_14030255mike-w_11877177_14030255mike-w_11877177_14030255

Tetra-pack!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Jag kom på att jag inte har grattat dej ORDENTLIGT! Så... grattis, grattis! Jag älskar dej och du kommer bli en underbar mamma! ....
om inte annat så snor jag ungen!!! ;)
.
Ultraljudsbilderna var jätte fina ;)

Blommster-marodören Malcom!

Den här dagen blir ju bara bättre och bättre... tjoho!!! Den här gången gav han sig på 2 blommor!


Nåja, man ska väl inte gå och bli hel-pessimist... halva blomman lever ju faktiskt ännu! Varför... oooo varför förstår inte min sambo konceptet "Passa Malcom" ??? Är jag verkligen tvungen att sätta mej ner och titta djupt in i sambons ögon, ta honom i handen och säga... "Håll ögonen på Malcom nu medan jag går och duschar så att han inte river ner alla blommor i köksfönstret"... ska det vara så? Vad är det han inte förstår med "Passa Malcom" ??? Nej, det är nog lättare att lära Malcom att ge attans i blommorna... normalt är han jätte duktig, men av någon konstig anledning så tror Malcom att den regeln, om att Inte slita av vart enda blad, Inte gäller... när mamma inte är där! Morr!

(Calling Ann-sofie till Eden for creepycrawlies ;)

Fakta ruta...

Boil-in-bag ris luktar mycket mer bränt än vanligt ris...

En perfekt start på en perfekt dag ;)
Jajadu... things can only get better?! Så vad säger du Tetra-pack... tycker du fortfarande att jag har den perfekta ungen? Hahaha!.... Klart som #%%¤ jag har!!! ;)

(och Ja... jag har fortfarande inget redigeringsprogram... bara paint!... TJOHO!!!)

Godmorgon!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Har man taskig humor så har man, hahaha! Nej allvarligt, nu går vi mot mörkare tider och ljusare inlägg. Jag vet inte varför jag hakar upp mej på pettitesser, det här förklarar väl det bäst; I'm really easy to get along with once you people learn to see it my way... (ärligt snattat från syster Bella!) Ha det bra idag... jag ska försöka leva lite så jag har något att skriva om ;)

Ett litet kommentarsvar...

Sedan släpper vi det här och springer vidare tycker jag ;)
.
MY;... om Kenza röker!!!!!: euh. vadå, ni skadar inte oss icke-rökare? passiv rökning kallas det!
.
MITT SVAR TILL MY;
Hej My, du lämna ingen url så jag svarar dej här. Passiv rökning drabbar bara den som är i samma rum eller innom samma område... hur drabbar det då dej, om jag röker? Jag går inte fram och blåser på folk och jag röker inte där det inte är tillåtet... Är du orolig för passiv rökning? Sitt då inte i knät på den som röker. Tack ändå för ditt svar men att passiv rökning skulle drabba er icke rökare är löjligt att komma med, ok förut när man fick röka på bio och restauranger, men man får inte röka vart som helst nu. Det ska krävas MYCKET innan någon oskyldig liten icke-rökare fick i sig passivrök nu förtiden.  (Slut på kommentarsvaret...)
.........
Tänk att en sådan sak som en liten cigarett kan reta upp folk till vanvett... finns det inte större och viktigare bekymmer i världen än att det faktiskt finns vissa människor, jag inkluderad, som faktiskt är så dumma så att vi fortfarande blossar... varför denna häxjakt? Vi är förvisade från befolkade områden, troligen med all rätt, eftersom rökning är väldigt skadligt, men måste vi få så mycket skit? Passiv rökning är farligt, Ja. Men med dessa regler som finns nu för tiden så är oddsen extremt små att ni icke-rökare ska drabbas... det är ingen som tvingar er att vara i ett rökrum? Och om ni då syftar på röken ute i det fria så skärp er... ni måste allvarligt talat stå inom en meter för att få i er några giftiga gaser. Ta ett kliv åt sidan om det är någon rökare som är dum nog att slänga upp en cigg mitt i nyllet på er... eller ännu bättre; Säg åt Dom. Vi rökare har också ett ansvar att faktiskt gå åt sidan när vi vill röka, vilket jag alltid gör. Tyvär så gör inte alla det, men det ska inte gå ut över Alla rökare, vissa av oss är faktiskt ganska snälla ;)
...
Mitt Kenza röker inlägg handlade faktiskt inte bara om cigaretter, (det var från ett tidigare inlägg)... och jag försvarar Inte en 16 åring med en cigg i käften... mitt inlägg handlade först och främst om att folk blev så fasligt upprörda av att Kenza rökte... medan INGEN reagerade på att 16-åringen var ute och drack alcohol... mitt inlägg gick ut på att jag tyckte att det var konstigt att det var mer acceptabelt att ungdommar dricker än att dom röker. Jag personligen tycker att det är en oroväckande tanke om våra värderingar och dom normer som vi sätter till våra barn.
.
(oj vad jag använde ordet "faktiskt" mycket... jag får nog faktiskt ta och köpa mej en synonyms bok eller nåt sånt, Hahahaha... Nej faktiskt, nu måste jag faktiskt sova...  NATTNATT på Er alla därute, ha en mysig natt och jag hoppas ni sover underbart! Faktiskt! ;)

Kenza kenza kenza

Kan vi gå vidare nu?

Ok... ni kan sluta skicka anonyma kommentarer angående mitt Kenza röker inlägg... anonyma kommentarer publiceras inte, har ni något att säga så stå för det! Jag skrev ett inlägg (Klicka här) om Mina synpunkter och jag står för dom, ska Ni ha synpunkter på Mitt inlägg, så stå för det med Ert namn och Url. Och allvarligt talat... hur faan kan ni tycka att det är ok att en 16 årig tjej super... men INTE att hon röker, det är ju löjligt? Klagar ni inte på liiiite fel grej? Eller om ni måste klaga... så klaga på båda? Det är ju sanslöst hur cigaretter kan reta upp folk så frenetiskt, hahaha!

Grattis Linda!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Hoppas du får en underbar födelsedag trots allt som pågår just nu, jag har inte alltid varit en bra vän och jag har gjort dej ledsen många gånger. Ibland undrar jag varför du fortfarande är min vän när jag har varit en sådan idiot allt för många gånger när vi var unga, men jag vill att du ska veta att även om det inte alltid verkar så, så betyder du oerhört mycket för mej, och det har du alltid gjort och jag skulle göra vad som helst för dej. Jag är alltid bara ett telefonsamtal bort om du, motförmodan, någonsin skulle behöva en sån som jag ;) Puss på dej Linda och jag älskar dej! Förlåt för unga dumma år, jag är vuxen nu, jag lovar ;)
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Skicka vidare... visa att ni bryr er!

Hittade denna hos Lisen, skicka den gärna vidre...

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhetNattnatt alla därute ;)


Förlåt sverige...

Jag tror botten är nådd... det kan inte bli värre än så här och för det, ber jag så fruktansvärt mycket om ursäkt. Jag har svikit kung och fosterland, jag är en skamfläck på var och ens läppar, jag är förlorad... försiktigt kryper jag till korset med svansen mellan benen och hoppas på förlåtelse...

Jag drunknar i ett hav av ångest och förtvivlan, hur ska jag någonsin kunna överleva detta mörker som omsveper mej? Hur ska jag någonsin kunna bära mitt huvud högt igen? Förlåt mej... snälla, förlåt mej...

Ooooo denna skam förtär mej inombords som en likmask!
Jag vet... och jag ber om ursäkt...
.
men...
MIN BLOGG SUGER DEN HÄR VECKAN!!!

En liten uppdatering..

På whatthefucktipsar fronten...
Klicka här

Godmorgon!

Jag har "rensat" lite i "mina favoritbloggare"-lista... och flyttat några av er till favoriter... det blev för många helt enkelt, hoppas ingen tar illa upp, jag sparade mina 10 första resten stoppade jag in i favoriter... längst upp i hörnet ;) Jag ska nog banne mej ta och rensa mina kategorier lite också... det är på tok för många! ;)

Ha en jätte fin dag ;)

En tidig Nattnatt..

Det behövs ibland ;)

Nattnatt därute! ;)

Bloggportalen... full med skummisar?

Mest sökta termer senaste veckan

#Term%
1 (1) - sexnovell ±0%
2 (2) - sexblogg +17%
3 (3) - carolina gynning +31%
4 (4) - blondinbella +6%
5 Ny -080808 -
6 (5) -sex ±0%
7 (7) - kissie +14%
8 (9) -linda rosing +27%
9 (16) -sverigedemokraterna +97%
10 (8) -swingers -31%
11 (13) -gummistövlar +27%

Hmmmm, jag har registrerat mej på bloggportalen men jag vet inte om det var någon bra ide.... det verkar vara skummisar där.... 
vem i attans namn söker på "Gummistövlar"?
(Vanliga stövlar ligger på 44e plats, hahaha!)


Kenza röker, kommentar svar...

Länk till Inlägget "Kenza röker!!!"

Postat av: Olle

Vill inte leka moraltant.... Men tänk så här: om du betalat så många hundratusentals kronor i skatt för ciggen... PLUS den delen som inte är skatt...antagligen hundratusen till... då är du uppe i i runda tal ca 4-500.000 kr tills du är 40 alltså... Dom pengarna har du eldat upp...bokstavligen!! Du stoppar pengar i truten och tänder eld på dom...flera ggr/dag...till vilken nytta kan man fråga sig?! Bättre hälsa? Luktar du gott? Nääää.... :)
Tänk va många fungerande värsting-datorer du kunde köpt för den halvmiljonen som du istället eldat upp i truten!!
Makes sense huh??!! :)

2008-08-11 @ 00:18:53
URL: http://enarmad.blogspot.com/

Jäkla Olle! Jag behöver ju en ny dator.... och tuttar, silicon är dyrt...  (Malcom snodde mina tillsammans med min ämnesomsättning)... jag kanske borde sluta röka... hehe he he...hmmmmmm...?
-imorgon... jag är för röksugen idag! ;)

Södertälje...


Sena som vanligt slet vi åt oss en bulle på statoil (en väldans torr bulle) och for iväg mot Södertälje... vi skulle hit;


Skönt att se någon med fler bilar än oss på gården... men detta var ju iåförsig en skrot... men endå! Sambon skulle hämta en bakskärm till en Jeep wrangler som han håller på att rustar. det var en lång bilfärd och jag fick reda på att min sambo hade "tunnelskräck", något jag inte visste trots att vi har varit tillsammans sedan senaste istiden... oj, vad han svor över dom onödiga tunnlarna, "kunde dom inte bygga väger Över berget istället!" Han har nog sett "Daylight" med lilla Rambo för många gånger, hahaha! Vi fick inte äta i bilen heller... för vi lånade sambonsbrors bil... broderns ögonsten.. jag trotsade som vanligt och tog mej minsann en knäckebrödsmacka!... (men jag dammsög bilen efteråt, hahaha!)


Det blev ju även självklart McDs.... Vi satt ute först men vi var tvungna att rymma till bilen, det var tusentals med sömniga och hungriga getingar! Det var ju iallafall skönt att sträcka på benen... även om det fick bli innuti bilen ;)


Ja, intressantare än så här blir det nog inte idag... det har varit en tråkig dag!
Men vem vet, dan är ju inte slut ännu!

Ha det bra därute!


Godmorgon

...nu drar vi till Södertälje... sena som vanligt... skulle åka kl 8.... vi hörs senare ;)

Nattnatt!

Tänkte bara medela att min sambos skor... är nu döda. Nu Måste han köpa nya! Hehehe!

Nattnatt därute!
;)

Kenza röker!!!!!

Vart jag än vänder mej på blogg.se idag så har det handlat om Kenzas rökning... varför? Jag är inte ett dugg intresserad av modebloggar men nu var jag ju bara tvungen att gå in och titta... jupp, bruden röker... och? Jag vill hänvisa till vad min syster kommenterade i detta inlägg; "Postat av: Bella; Då kan ju icke rökarna skylla på att rökare kostar staten så mycket pengar i sjukvård och dylikt...men hur mycket av pengarna vi betalar för ett paket cigaretter är egentligen skatt? (ca 70% faktiskt!!!!) Jäklar...Om alla slutar röka blir det en jädrans förlust...eller?!!! xxx http://bellasweb.blogg.se/  och till min fina uträkning... som faktiskt tog ganska lång tid, hahaha; "Postat av: whatthefuck; Måste bara säga att om jag får följdsjukdommar av mitt kära rökande när jag fyller 40 så har jag betalat 319375kr i skatt bara genom ciggköpen...(+ att jag faktiskt betalar vanlig skatt också, som normalt folk...) har då inte jag betalat mina egna sjukhusräkningar?"
På vilket sätt skadar det Er icke-rökare om Vi rökare röker? Lämna oss ifred och gå och klå upp nån fredlig buddist för olaglig utdelning av blommor eller något! Det är lika löjligt det! Det är vår egen kropp vi skadar, inte eran? och hur kommer det sig att alla klagar på att "förbilden Kenza röker"... ingen sa något om att hon var ute och söp. Sen när är det hemskare att röka än att supa... menar ni på allvar att det är ok för förebilder att supa men inte att röka... jag fattar inte?

Vad en sthlmare INTE bör göra när han åker vilse på landet...

 1. Tala inte om vart du kommer ifrån, det kan ha oanade följder såsom skrattanfall som leder till magknip.
 2. Fråga inte åt vilket håll tunnelbanan ligger, då hamnar ni i Lumbalumba grottorna!
 3. Om du har en bil av nyare modell, så var försiktig, här på landet så tror vi att alla bilar äldre än -86 är UFOn som är här för att göra ringar på våra åkrar. Hagelbössan brukar då åka fram relativt fort!
 4. Gå inte in i närmsta lada och fråga efter vägen, vi har hundar för en, och bara en, anledning. Go for the throat boy!!!
 5. Förvänta er inte att se asfalt, det är svårt att så vete igenom det. Vi har provat... det gick inte.
 6. Var inte uppkäftig på något vis, Bubba är troligen kusin med Entandade Sally som i sin tur har åtta grisfarmar-bröder som var och en har barn med Bubbas syster, skallige Bettsy, som även är syster med Sally.... hängde ni med?
 7. Öppna inte bildörren, håll rutorna uppvevade... ni har varit till Kolmården eller hur? Samma regler gäller här. Sthlmare är "öppet byte" året runt... inte bara på älgjakten.
 8. Om ni mot förmodan skulle hitta någon som vill hjälpa er så kan ni förvänta er att vi tror att ni känner Kungen personligen... ni bor ju i samma by?
 9. Glöm inte gummistövlarna, det är lerigt här... ni vet sånt där som ni har i ansiktet och tror att ni blir vackrare... sånt har vi på marken.... Gummistövlar? Sådana som man har på fötterna, dom kan även vara gjorda av latex, ni vet sånt som ni har på er på hegerna... sånt har vi på vardagen.
 10. Om ni ser någon av följande skylltar, läs noga... det är INTE ett skämt!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Länk

Godmorgon!

Jupp, så får det bli.... det blev ju inte hel svart iallafall, om någon hittar någon bra sida med färger och mönster så hör av er ;)

Gha!

Nu struntar jag i detta och har det inte kommit in nåt bra imorgon så gör jag den helt enkelt svart, det är väl endå texten som ska vara det viktiga ;)
Puss och nattnatt där ute i bloggträsket! ;)

Design!

Ok, nu blir jag snart helt galen... jag avskyr min bakgrund och jag KAN BARA INTE HITTA NÅGON BRA SIDA!!! Nu låter jag som en desperat modebloggare, en sådan där varelse som jag har lovat mej själv att aldrig bli... men hjälp... hjäääälp!!!! Kan någon... NÅGON!!!!! skicka över en länk till någon bra sida eller ett e-mail med någon bakgrund!!! whatthepiipdotcom@live.se 

Hjälp hjäääälp hjälp.... min hjärna har tagits över av modebloggarviruset! Jag kan inte tänka sjääääälv!!!
Kom igen nu, jag har endå en skvätt med läsare enligt min statistik, NÅN av er måste väl veta någon bra sida? Du får tillochmed skriva anonymt, jag skaaaaa inte anfalla! Tvinga mej inte ragga runt som en blogghora, jag är inte redo att erkänna att jag är en sådan redan! Beroende, ja... blogghora, nej! ;P

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Regn, regn, regn!


och åter regn.... varför kan aldrig vädret vara som Jag vill! I blame the Gods! ;) 
På tal om Gudar... vi var iväg en sväng för att titta till sambons farfars grav, så att den inte hade blivit översvämmad av ogräs men grundskötselskylten hade äntligen kommit på plats så det var jätte fint. Nja, på hans farfars grav iallafall... jag förstår fortfarande inte hur svenska kyrkan kan låta sina kyrogårdar se ut på det där viset, vore jag prästen i den kyrkan så skulle jag säga upp mej! Länk till tidigare inlägg om detta, klicka här!


Ingvar Hedlund...


Ingvar, Ingvar, Ingvar.... igår demonstrerade minsann Ingvar hedlund i Expressen hur vi "lantnollor "skulle bete oss om vi (o så gärna) ville låtsas vara stockholmare... finns det någon som allvarligt vill låtsas vara stockholmare, nu menar jag INTE att det är något allvarligt fel med att vara det men varför, o varför, skulle någon vilja LÅTSAS vara en???

Snälla Ingvar?

Vi kan börja med nr 1;... Vadå till väster??? Vad är en rulltrappa... En sådan har jag aaaaldrig sett?
Nr 2;.. Vad faan är Kungssången?
Nr 3; Är det någon som behöver en textremsa så är det bratsen i sthlm!
Nr 4; Behöver jag säga mer än att om barnen blev uppfostrade på rätt sätt skulle busschaufförerna få vara ifred och ni kunde då ta betalt kontant på bussen! (Nu säger jag INTE att ALLA sthlmare är dåliga föräldrar, jag känner bra föräldrar i sthlm också, och dåliga finns det gott om här också)
Nr 5; Tror ni verkligen att vi lantisar hoppar ur trosorna när vi ser en BigBrother medlem??? Kolla bloggarna här på blogg.se tex, är det Någon som "stirrar" efter kändisar så är det 08-bloggare!
Nr 6; O ja, sånt gör baaaaara lantisar! Helst står vi även kvar en kvart till bara för att bestämma om vi ska ta höger eller vänster fot först... sedan måste vi förstås klura ut vilken som är höger och vilken som är vänster, förlåt om det tar tid!
Nr 7; Bra att skryta om att köra MINST den lagliga hastighetsgränsen... självfallet gör jag det men det är ju dumt att uppmuntra en iq-befriad lantnolla till att köra fortare, visste du inte att vi alla får körkortet i Kellogspaketet?
Nr 8; Hahahaha! Jag skrattar ihjäl mej genom mina galonisar och gummistövlar!!! Hur kunde Ingvar veta att ALLA lantnollor äger minst en ko!?!

Nej du Ingvar, där skojjade du till det så smöret blev till grädde på moset!
och jag vet att mina "nyheter" är gamla... jag är lantis, här bryr vi oss inte förens dagen efter ;)

Puss på er! ;)
(och kom inte och gnäll.. jag VET att det var menat som ett skämt, det här är mitt sätt att hälsa Ingvar; Hey "funnyman", keep up the funnywork!) Mer svar till Ingvar, finns HÄR!


Fortfarande suddigt!

Näpp det blev inget redigeringsprogram så ursäkta mina suddiga bilder... jag måste spara ihop till en bättre kamera! ... eller en ny dator som inte bryter ihop så fort man ska ladda hem något!

(Frågan till Ann-sofie är flyttad till Eden!)

Whatthefuck tipsar!

Nu har jag inte hunnit läst den själv eftersom min dator bråkar men det lilla jag såg verkar lovande;

JB om Fortfarande sommar?:
Besök anti-modebloggen
http://www.modebloggarsuger.just.nu/
och vinn en gucciväska för 4 900 kr

UPPDATERING;
ok, nu har jag läst den.... att dissa modebloggar kan vara kul... men den här killen går nog ett steg för långt för min smak... det blir lite smaklöst med få inlägg med roligheter... ungefär vart tionde... hmmm? Vet inte riktigt om jag ska tipsa eller dissa? Det lutar åt det senare ju mer jag läser. Det blir tjatigt och uttråkat, det är ju samma sak hela tiden? Maybe that´s the point... men jag ser inte det roliga i slutändan, sorry JB. Men det var skojjigt första gången jag var in! ;)

Hans blogg är lika tjatig och tråkig som en modeblogg. Vad är det för ide att dissa modebloggar... om man är lika själv?

Kermit...


Fy! Vad jag saknar mitt redigerings program! Jag kan ju inte ens ställa in skärpan! Min dator har ett eget liv som skär sig som sur grädde med mitt liv! Så fort jag försöker ladda hem Picasa, photoshop eller något annat program så kommer den fruktade "blue screen of death" fram och jag är tvungen att göra en systemåterställning! Men, skam den som ger sig... jag ska prova igen.. om jag försvinner så betyder det att jag har slängt ut datorn genom fönstret!!!

Puss på er så länge, wish me luck!!!

Fiolvägrade?

Hrmpf!.... Jag tror ingen missade dom enorma löpsedlarna med Gardell på Expressen igår... STORBRÅK OCH KATASTROF!!! Jajadu... jag var bara tvungen att köpa tidningssaten för att se vad som hänt, det lät ju som om Gardell hade försökt mörda någon... men han hade fiolvägrat! Fiolvägrat? All denna uppståndelse för att någon insett att det bara var löjligt att försöka lära sig att spela fiol på tre timmar? Varför sitta och gnida på en fela i tre timmar? Jag håller med Gardell, det var ju löjligt! Min första tanke går genast till att Mr Schejas antingen är en väldans tråkig person som inte kunde komma på något roligare, eller så ville han helt enkelt förnedra sina slottskompisar, det Går inte att lära sig spela fiol på tre timmar och det hade bara låtit förjäkligt! Men, men... Slottet går väl ut på att var och en av deltagarna ska få bestämma vad som ska göras på Sin dag, så jag måste väl säga; Fy på dej också Gardell som inte var en teamplayer.... men... jag hade också vägrat! ;)

Vad hade Ni gjort?

Cityfesten


Foppatofflor, krimskrams och en massa käk.... Det var första gången jag var på Cityfestivalen i Gävle, trots att jag bott i närheten hela mitt liv... när jag var ung (fy, där lät jag gammal) så åkte vi alltid till Uppsala, Gävle låg "åt fel håll". Cityfesten var kul, men det bästa måste nog vara när min sambo gick in på systembolaget för att köpa några öl till kvällen.... han hade inte leget med sig, hahaha! Han fick gå ut från systembolaget med svansen mellan benen! Ironiskt nog så såg hon som satt i kassan såg ut att precis ha fyllt 20... så min snart 29 åriga sambo såg ut som en fågelholk när hon bad om leg, hahaha! Ingen öl för älsklingen, men han kan ju gotta sig med att han ser ung ut!

Det fanns ju självklart en massa karuseller också men efter missödet med dom vidriga grisarna så nöjde vi oss med att bara titta idag.... kanske nästa gång! Om modet behagar ;)


Vi köpte lite skrot, lekte i rutschelkanan på McDs, såg asläskiga dockor och käkade massa mums, karuseller är ändå överflödiga.. i Malcoms värld! ;)
Får jag bara fråga... VEM i sitt rätta mentala tillstånd sätter på sig en sådan här?

Är detta dagens mode så är jag jädrans glad att kalla mej själv gammal och stengrå!!! ... det där kan man ju bara inte sätta på sig? Inte om man är frisk!!! Men... jag kanske inte är vid höjdpunkten av mitt eget mentala tillstånd med tanke på när jag såg detta....

så tänkte jag.... att det var en förening som räddade och rehabiliterade Älgar... ÄLGAR! Hur dum får man bli! Hahaha! Jaja... nu tänker vi aldrig mer på det igen! ;)
Tillbaka till Cityfestivalen... vädret? Jag blev nästan besviken, varje gång vi har åkt någonstans så har det spöregnat, och vi har inte haft med oss ett enda sorts regnskydd.... Idag kom det bara lite lätt duggregn! Och vi som för engångsskull var förberedda med paraplyer! Hmmm, blött var det iallafall!

Dom där elgrejjorna såg liiiite farliga ut, och jag tror bestämt att en av tomtens renar är på vifft...

Han hade även glömt sina mandlar... är det inte Augusti? Jag vill inte bli påminnd om tomten redan... han kommer bara när det är kallt, och jag är inte redo för kyla ännu! (Nej fy och ursch... nu är jag trött! Måste sooova!)Japp, det var Cityfestivalen... Tack snälla M, B & lilla E för Basketbollen, han fick åka i framsätet hem ;)

Nattnatt därute!

Dröm sött... och inte om hemska griskaruseller så hörs vi imorgon ;)

Fredag!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Fredag! Dagen alla Svenssons väntar på, dagen då Svensson spenderar mest pengar, på skräp.... Fredag, dagen då alla Svenssons pekar finger bakom sin chefs rygg och försöker desperat smita hem tidigare.... Fredag! Dagen som Svensson skapar sin bakfylla på och dagen Svensson plötsligt får hål i plånboken...

Tur att jag inte heter Svensson ;)
Vi drar till en regnig Cityfestival! Ha det bra idag!

Puss!


Nu skiter jag i min bråkiga dator för idag och hoppas att den är på bättre humör imorgon!

Nä jag blir ju galen!!!
 
Nattnattpå er därute, sussa gott!


Spanska??? Jag kan inte spanska!

Gha ha hahaha!!!! Sambon åkte iväg med sonen till vänner så att sonen skulle få leka lite med deras barn och jag skulle få lite "ensam tid" så jag kunde redigera lite foton ifred... men vad händer!!! Ja skulle ta bort messengern för min dator är skit och om jag har messengern så tar det tre år att starta datorn... men... jag råkar slinta med musen och något skumt händer... datorn får inte längre kontakt med nätverkskortet... efter två timmar lyckas jag göra en systemåterställning... jag lyckas ta mej ut på internet och upptäcker att mitt virus program är nu på spanska!!!???!!! Jag kan inte spanska!!! Jag hatar datorer... hatar, hatar, haaaaatar.....nä föresten! Det finns inte Ord som beskriver min avsky och mitt brinnande hat mot denna burk! .... och endå sitter jag här.... kan det bli mer ironiskt än så här.... snyft! Jag vill ha tillbaka min nya dator.... fan ta åskan och fan ta blixten, fan ta min sambo som aldrig får rumpan ur gungan och skickar in datorn till försäkringsbolaget.... och medan vi endå håller på... fan ta idioten som uppfann datorn! Mutter, mutter, mutter! Och jag som precis tänkte börja vårda mitt språk... #¤%%&!!!


Bored!

Jag vet inte om det är möjligt att ha tråkigare än vad jag har just nu... det är ruttet väder och sonen badar med sambon.... jag är totalt uttråkad och till råge på allt så sätter sig kattjäveln och bajsar på kattlådan... hon kan väl gå ut! Eller så kan jag kanske flytta kattlådan, lite dumt att ha den på den toalett som är bredvid datorn... jag har 5 katter så när det är dåligt väder så är det skytteltrafik (heter det så? Hahaha?) Iallafall... så är jag grymt uttråkad... någon som har några ideér? Allt är välkommet! Om ni tycker er höra en smula desperation i min röst så är det det.... jag vill inte gå och skura golvet!!!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Hopper!

Ann-sofie! Fram me boken!!!

Är det en vanlig tråkig gräshoppa eller har även denna modell några partytricks? ;)
(För partymalen Björn... klicka här!)

whatthefuck tipsar!

sampaguita

Väldigt intressant inlägg... Vart går gränsen för att vara bortskämd?

Gorillor i kylen!

Ibland blir jag förvånad över mej själv.... jag öppnade kylen och skulle ta mjölken och gav ifrån mej ett ramaskri! Ett sådant där hjärtskärande skrik som man hör i skräckfilmer men säger att Jag skulle minsann Aldrig skrika så där....
Detta stirrade nämligen på mej....

Men vad var det egentligen jag blev rädd för, trodde jag på allvar att jag hade en gorilla i kylen? Ibland kan man bli förundrad över ens eget beteende, speciellt när det faktiskt var Jag som ställde in kartongjäveln igår!

The death of a flower...

Jag; Har du Malcom så går jag och duschar?


Sambon; Ja, ja... gå du...


Jag; Men han sitter i köket... och han leker med blomman...


Sambon; Jag passar honom...


Jag; Men han har sönder blomman om jag går... du måste komma och hämta honom....


Sambon; Men lyft hit honom då?


Jag gör det... och går upp och duschar....
Detta möter mej när jag kommer ner igen;


Det ser inte så farligt ut men det var mycket mer på golvet... jag hann inte knäppa mer för sambon slängde sig över det i rädsla av att hamna på bloggen... tji fick han! ;)


Dagens outfit... the followup!

Jag bara MÅSTE!!!

Jag fick så många roliga kommentarer till mitt "Dagens outfit" inlägg så jag garvar ihjäl mej! Tack, varje gång jag är på ruttet humör så kan jag nu gå in på denna länk... och bli glad igen, hahaha! Men jag måste bara säga att den som fick mej att garva högst var den här;

Postat av: Olle

Hallå...hej..oo..hohohoo...hoppar-upp-å-ner-och-vinkar-frenetiskt..titta..titta..ooooo...se mig!!!
Det var nåt jag skulle säga oxå...vad var det? Hmm...äh, jag syns iaf! :D

2008-08-06 @ 21:04:33
URL: http://enarmad.blogspot.com/

KLOCKRENT!!!

Ni är ju UNDERBARA!!! :D

Godmorgon

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Underbart!

Hahaha! Jag har haft lite småångest halva dagen idag över mina inlägg idag. Jag har haft en bitter och tvär dag och det har speglats grovt i mina inlägg, så... på vägen hem i från Uppsala (handlat bilgrejjor) så tänkte jag att jag måste nog minsann ta och skriva en liten ursäkt för mitt dåliga humör och förklara att jag inte alltid är en sådan sur-#¤%%&...  men.... när jag läste alla underbara kommentarer så förstod jag... Ni är precis som jag! Hahaha! Så därför tänker jag fortsätta vara sur och tvär...

Så God Jävla Natt På Er Alla Därute Och Sov Så Jävla Gott Ni Kan!
;) ;) ;) ;) ;)
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Dagens outfit?

Hmmm, det här börjar ju bli liiiite irriterande... så fort man lägger ut ett inlägg så kommer det tre fyra reklam grejjor, det märks att barnen har sommarlov? Nu säger inte jag att ALLA som skriver så raggar siffror men snälla, Varför... varför gå runt och skriva "Hej, haft en bra dag" för att ragga siffror? Troligen... om Ni läser bloggen... så står det hur min dag har varit! Kom tillbaka om ni har något speciellt på sidan som är intressant... någon fråga eller utmaning? Eller lämna en kommentar om ni faktiskt har läst inlägget och tycker att ni har något att bidra med... Lämna inte kommentarer om att jag ska glo på dagens outfit! Då spyr jag! Eller när ni desperat söker hjälp för att ni inte kan välja vilken sko som ska sitta på höger! Kan ni inte välja kläder själva så sök hjälp!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Missförstå mej INTE, jag älskar kommentarer, har man något att säga,fråga, har en tävling eller vill visa något som faktiskt betyder något så "spama runt"! Men med vissa är det så genomskinligt att dom bara vill hamna på "Topplistan" så det är patetiskt! Man ska väl förfaan ha något att säga också... inte bara "heej titta på meeeeeej"... Intressant? Näpp, inte i min värld, jag kan klä på mej själv!

Jajadu

Ibland kan även katten skita ner sig och sätta dragspelet i munnen.... men jag tycker det borde vara lag på smileysar, iallafall före morgonkaffet! Idag är det Cityfesten i Gävle... någon som ska dit? Vänner till oss ringde och fråga om vi skulle med men som det låter på sambon så har han för mycket att göra, bummer! Idag har jag en riktig städadag! Normalt när sambon beger sig mot affären så ber jag honom köpa en cola och cigg... idag blev det maskindiskmedel, ajax och disktrasor.... fy faan vicken tråkdag!


Förlåt mej Anders men lägg till en smiley...

Oj... jag fick nyss denna kommentar av Anders; Självklart var det en sarkastisk kommentar med glimten i ögat. Det förvånar mig att du inte var så begåvad så att du insåg det.
Ha en bra dag!

Nu känner jag mej lite dum, men till mitt försvar så är man ibland på sitt defensiva humör. Tack, för att du trodde jag var begåvad nog att förstå att det var sarkasm men ibland har även solen sina mörka fläckar, jag kan inte vara perfekt jämt.... ;) Jag såg bara din kommentar och att du var bonde, jag förväntade mej en inbiten bitter liten man... ibland är jag för snabb att döma folk, jag lovar bättring på den delen! Sätt dit en liten smiley nästa gång så min morgontrötta hjärna förstår.... och inte går till attack, den fungerar inte före morgon kaffet. Det där var faktiskt ganska omöjligt att se som sarkasm... eftersom det är skrivet och jag kan då inte höra tonfallet i din kommentar.... nä, ingen sarkasmkommentar utan en smiley tack ;)

Attans! Jag som tyckte att det var jätte roligt att jag hade fått en mansgris på min sida... om det finns några därute på riktigt så kan dom ju höra av sig ;)... Förlåt igen Anders.... men lägg på en smiley.... om jag går in på din sida och skriver "Dina inlägg suger ju" .... skulle Du då ta det som sarkasm? ....Näpp det tror jag inte, inte utan en smiley! ;p

Postat av: Anders 

Vilket otrevligt och ouppfostrat språkbruk du har mot svärmor och svärfar. Vågar inte din sambo sätta dig på plats?

2008-08-05 @ 22:46:09
Någon som tog detta som sarkastiskt? Det gjorde då inte jag?.... var är smileysarna?

Vågar inte din sambo sätta dig på plats?

Godmorgon.... idag när jag knäppte på datorn möttes jag av den mest underhållande kommentaren jag någonsin sett. (i inlägget I don't know what your problem is, but I'll bet it's hard to pronounce.) Det kom från Anders angående mitt språkbruk mot min svärmor och min svärfar och Anders tyckte att min sambo minnsann skulle "sätta mej på plats"... jag bara gapade... sedan asgarvade jag... finns det sådana människor fortfarande? Jag kan hålla med om att det kanske var att gå för långt att kalla henne kärringjävel (men inkompetent står jag för) men tydligen så har inte min käre Anders läst hela historien. Det har krävts MYCKET för att jag ska komma till denna punkt där jag kallar henne kärring, och vad befarar mina ord om svärfar så skulle jag bara vilja erbjuda Anders att ta sig an min svärfar en vecka... få se vilka ord han skulle använda sedan. Nej du min lilla Mansgris-Anders,

Välkommen till 2000-talet, här sätts inga flickor på plats!

 JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

(Jag hade fel... upprättelse för Anders finns här över... jag skäms en smula, men han kunde ju ha lämnat en smiley?)

Nattnatt därute!

Detta är vad som händer om man lämnar korvbrödspaketet obevakat i detta hus.. jäkla busfrö till unge!

Nja, han har ju varit duktig och hjälpt mej lägga i småpengar i "sparbössan" idag iallafall.

Nattnatt därute och sov sött...


Björnspinnare! :) :) :) :) :) :)

Ibland får mina frågor svar!!!! Tjoho!!!! Tack snälla Ann-sofie! Nu kan jag sussa gott i natt... nu vet jag åtminstånde vad djuret som kravlar omkring på min veranda heter... det är väl inte en köttätare? ;) Den var väldans vacker för att vara ett nattdjur tycker jag, men då var den ju även en partypingla! Dressed for success helt enkelt!Postat av: Ann-Sofie

Naturnörden i mig vaknade direkt av din fina bild och krypboken åkte fram. Det visade sig att din fina insekt var en björnspinnare, en nattaktiv sak som gillar ultraviolett ljus. Ett kryp färdig för att gå på disco, därav dess vackra klädsel kanske...

2008-08-05 @ 20:41:08
URL: http://pz2.blogg.se/

Ny dotterblogg....

Är man utråkad så är man...
>Snapshots<
Lämna gärna åsikter om foton, färg och upplägg ;)

(anonyma kommentarer publiceras inte, stå för det ni tycker eller låt bli att kommentera, PUSS på er!)

Vad?

Det här måste vara den stiligaste mal jag någonsin sett, jag trodde alla var grå eller bruna... detta är skumt, varför är ett nattdjur så färgglatt? Eller har jag fel... det är väl en mal?


Det är väl inge kul att leka i bajs?

Vilken dag det är idag! Jag skulle ut och röka och jag svär att jag såg ett hus flyga förbi! Det är ju orkan!?! Men som den bittra rökare jag är så klamrade jag mej fast vid stupröret och blossade, fy faan vicket väder (Och JAAA ,jag vet att vicket stavas vilket... jag tycker om att skriva "vicket"!) När jag krypigt tillbaka in så sitter min son och roar sig i kattlådan... min första kommentar till honom var då; "Aj aj... det är väl inge kul att leka i bajs!!!" Men sedan tänkte jag efter... han såg ju väldans road ut så vem vet, jag har aldrig provat det själv så det kanske är jätte kul? Hmmm? Bums in i duschen och ut med skiten, normalt sätt så brukar jag ha kattlådan bakom lås och bom men jag skulle rensa den efter jag rökt... barn är på tok för snabba!


Grattis Emma!!!

Och massor med pussar på dej! Jag har ingen bil som går att köra idag men jag kommer till helgen med present och kramar!!!! Jag älskar dej!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Grattis Mumari!!!

Grattis grattis, hur känns det! ;) Har du tagit fram "rullatoren" än? Hehehe!


Hjälp...hjälp... hjäääälp...

Nu har jag haft den här frågan på min blogg länge... kan N Å G O N snälla ge mej ett svar så jag kan få sova... hur många sömnlösa nätter måste jag uthärda innan någon talar om för mej.... VAD ÄR T R A C K B A C K S ? Snälla, hjälp mej! Min själ kommer aldrig finna ro om inte denna fråga besvaras, jag kommer vandra som ett tomt skal i resten av mitt liv!

Uppochner?


Nja... så här tittar Min son på tv....

Nu, går vi vidare med raska fotsteg!

Nej det är ju så patetiskt så man nästan får krupp... nu andas vi lite och sedan går vi vidare och låter småbarnen leka själva. Jag skäms över att jag sänkt mej till deras fjortis nivå, jag hoppas mina läsare förlåter min barnslighet denna gång, men ibland blir man bara så otroligt frustrerad när vissa människor med lågt iq försöker vara smarta, och ännu mer arg blir man när dom går på ens vän. Det hela blir så genomskinligt.

Idag har vi varit till vänner och planerat ännu en tripp mot Leksand... om vädret vill! Leksand sommarland verkar ju otroligt underbart när det är fint väder, jag måste ha gjort vädergudarna något... vart vi än åker så är det ruttet väder? Jag får försöka dansa nån solskensdans... finns det? Men om vi nu får sol och vi åker tillbaka till Leksand så får vi nog låta bli grisarna... dom var ju en gnutta läbbiga, hahaha! Ha det jätte bra därute!

Så himla löjligt...

Nu får det banne mej vara nog med fjanterierna... Nu påstår en tjej att jag har skrivit om henne utan att talat om det för henne... ???... liiiite trög må jag påstå, eftersom jag lämnade en kommentar i hennes inlägg "vädra du dina åsikter så vädrar jag mina"... E X A K T så skrev jag... nu skriver hon att jag INTE har sagt något... hjärnsläpp??? och när jag skrev en kommentar tillbaka så tog hon bort den och sparade sina så att det ser ut som om jag har värsta dubbelmoralen, det är ju skrattretande.... dom som känner mej och läser MIN blogg VET att jag står för det jag skriver... så Lie och B.... Lämna mej ifred eller skriv ut HELA sanningen! Inte bara det som passar er! Töntigt att radera det som får Er att se löjliga ut, tro mej, det gör ni endå!

I inlägget som hela tjaffset började om är det INTE hennes åsikt i sig jag har problem med utan det är att hon inte vågar stå för Vem hon skriver om och INGENTING annat!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Bloggens oskrivna regler?

Finns dom? Jag rättar mej iallafall efter vissa som jag tror mej ha uppfattat.
1: Som att INTE vara anonym när man lämnar  en negativ kommentar.
2: Eller att om någon skriver om en viss person som också finns på blogg så borde inte den personen då medela personen dom skriver om så att dom har en chans att lämna sitt försvar eller sin åsikt.

Skriver man något negativt om någon så ska man väl stå för det... med sitt namn OCH Url.... eller helt enkelt hålla käften?

Finns det oskrivna blogg-regler? Vad tycker Ni?

Sweeney Todd

Ja, vad ska jag säga, hahaha. Jag visste inte att det var en musikal! Jag måste ha levt under en sten när dom promota den filmen.... hur faan kaunde ja missa det! Hahaha! Jag tyckte den var ok, det var en Tim Burton film och man fick det man förväntade sig. Jag har sett andra versioner av Sweeney Todd och det här var ju iallafall den bästa, troligen för att det just var Tim burton, hans filmer är ju otroligt vackra! Sedan skadar det ju absolut inte att Mr. Depp var med, hehe! ;) Att höra någon så vacker sjunga med engelsk dialekt gör filmen definitivt värd att se igen ;)

Gissa min enorma chock när dom började sjunga, hahaha! Nä, jösses, jag skäms!


mike-w_11877177_14030255mike-w_11877177_14030255mike-w_11877177_14030255 + mike-w_11877177_14030255 bara för att det var mr Depp ;)

Godmorgon?

En väldigt sen Godmorgon därute! ;)

Vilket jävla väder!

Misse?

Nu tror jag banne mej att jag har sett den sötaste... och skummaste missen i världshistorien! Detta är min svärmors misse... Tissan!

Jösses!

(Jag har fått min "Sweeney Todd" film nu :) Ibland lönar det sig att se ut som en ledsen hundvalp, nu gäller det bara att barnet somnar nån gång så man kan titta på filmen också, inte bara på fodralet... är det någon som sett den?
Vad tyckte Ni?)

Country och Leksand...

Denna helg har varit stressig men kul, fredagen började med två besök ifrån miljönämden, vi har en liten grannfejd här så gubben bredvid ringde kommun angående våra bilar... löjligt, eftersom vi har egen brunn och vore då ganska puckade om vi skulle medvetet släppa ut något giftigt i backen. Miljönämden åkte dock härifrån med en liten notis om att dom varit här... men hittade INGET som var miljöfarligt, HA på gubben! Sedan for jag iväg för att skjutsa Min sambo, Mumari och äkta make på Countryfestival, det blev väldans sent men det var kul. Vi skulle avsluta det hela med McD´s men dom jävlarna hade ju stängt så vi fick nöja oss med Max. Mutter, mutter!

Det regnade katter och hundar på vägen hem och min fläcktjävel i bilen hade lagt av, så där körde lilla jag i bäcksvarta mörkret på en väg jag aldrig åkt förut, klockan tre på natten och det var v e r k l i g e n  ingen rolig väg för varenda lastbilschaffis i hela sverige hade bestämt sig för att åka j u s t den vägen... Jag såg inte ett skit genom rutan... ingen fläckt, regnar som fan och tre fyllon i baksätet... rutorna immade igen h e l a tiden! Vi kom tillslut hem klockan fyra. Det enda lilla problemet var ju att i skulle vara i Leksand och möta våra vänner klockan 10 på morgonen... Jag ställde inga klockor för Malcom brukar aldrig sova längre än till 10, så då kunde vi vara i Leksand vid 12-halv ett... men ungen sov ju till halv 12!!! Snacka om panik vi fick! Här är några "snapshots" ifrån bilen;

Det spöregnade i Leksand också, men det är ju ett "vattenland" och är det svensk semester så är det....
Malcom var väldigt skeptisk, jag hade glömt både byxor och regn skydd, så där satt lilla Malcom med stickad tröja... och s h o r t s? Vad är det för stil!

Mest skeptisk var han dock mot den här...

Men vem skulle inte vara det, grisen ser ju jätte läskig ut!

Vi fick helt enkelt stoppa tåget, min son är en liten "lort" men det går säkert över till nästa år. Leksand hade iallafall ett "lilleputttåg... som hette "tuff tuf tåget! Det tyckte Malcom iallafall var roligt, jag tycker faktiskt det är förståligt att han inte gillade grisen.... jag menar, kolla på den! (Mamma till försvar! Hahaha!)

Hemfärden gick bra, det är roligare att åka bil än gris...

Vi stannade på en mack och när sambon kommer ut i bilen säger han att dom hade "Sweeney Todd" därinne... men, men ... varför säger han det när han inte köpte den... vi stannade vid Hagaströms-macken också, men då fanns den självklart inte där.Mutter, mutter! Vi kom hem så attans sent men jag försökte svara på så många kommentarer jag orkade innan jag till slut säckade ihop och somnade med tangentbordet mot pannan, hoppas ingen känner sig glömd. Ha det super bra idag!

Godmorgon


Regn regn regn! Svensk sommar när den är som bäst?

Ok

Jag är fortfarande vaken så En bild får det väl bli...

Countryfestivalens stjärna och min Älskling!
Nattnatt på er... igen ;)

Sluta

Tack men nej tack till den som skickar mej anonyma kommentarer med länkar till vissa personers sidor hela tiden om att dom skriver om mej eller mina vänner.

Jag publicerar aldrig sådana anonyma kommentarer, så om det här är något fjantigt försök att få siffror på era bloggar så ge upp. Det är så löjligt att vara "anonym". Fattar ni inte att ni lämnar ett IP nummer efter er, så det är ganska lätt att se vilka ni är.

Låt dom skriva, låt dom hålla på. Jag och mina vänner är inte intresserade över vad dom har att säga, dom kommer endå aldrig att förstå dom oskrivna bloggreglerna, det krävs minst en grodas intelligens för att förstå dom. Så sluta skicka över länkar om att vi "bara måste gå in och titta" vad dom har skrivit om oss... det måste vi inte, vi är inte intresserade. Nu får det vara nog med detta fjanteri, vi har lekt länge nog nu. Tack men nej tack!

Nattnatt!Nattnatt på er därute!

Pust!

Vi är hemma igen... men aptrötta, så fotona och kommentarssvaren får vänta tills imorgon ;)
Nattnatt därute!

oj

Fan vad vi är sena.... vi har försovit oss rejält... personligen skyller jag ALLT på Mumari!.... Vi skulle ha varit i Leksand klockan 10... vi höres i kväll!!!! Måste åka!!!!! Kollar och svarar på kommentarer när vi kommer tillbaka,,, puss och hej!

Kom igen nu Mu!

Nu drar vi!!!

Yiiiihaaa!

Utmanad!

Jag fick en utmaning av Erika...


3 SAKER JAG ÖNSKAR...

 • Att bilen håller nu när jag ska skjutsa Mumari till Countryfetivalen
 • Att vissa patetiska människor ska våga stå för det dom skriver... skriver man om någon så ska man vara ärlig och TALA OM DET för personen i fråga... det är väl inte så svårt, det kan väl t.o.m lågintillegenta ting förstå? Det är enkelt... gå in på bloggen och skriv... jag har åsikter om dej.... det är den ärliga och rak-ryggade saken att göra.
 • Att datorn blir lagad fort....

 • Det är vad jag önskar mej denna minut... fråga mej om en kvart så är det säkert något annat, hahaha!

  3 PERSONER JAG UTMANAR...

  Tarcha... för att jag vet att hon älskar utmaningar
  Mumari... fast jag vet att hon inte kommer att göra den
  och Bella... för att jag vet att hon hatar utmaningar

  sen kan jag ju passa på att utmana alla som känner sig manade också...

  Ha en fin dag därute alla blogggalningar!


  Glapp?

  Nu har jag fått domen på min dators upphakande... det är något som sitter löst och den åkte iväg på lagning. Hoppas det går fort för den här gamla datorn gör mej galen... I-lands problem, jag vet!

  Cigg, cigg, cigg!

  Röker jag för mycket... eller städar jag för sällan? Mmmmmmmmm det kan man fillelura på?

  Godmorgon?

  En väldigt sen godmorgon... datorn krånglar igen, vad är detta? Kan det onda data-spöket lämna mej ifred snart. Nu sitter jag med min gamla dator IGEN och det enda den duger till är att skriva blogg... nja, det är väl inte så fy skam, men jag skulle ju villja kunna göra liiiite mer än att bara skriva inlägg... det går inte att redigera eller ens lägga in foton här utan att det tar 10 år per foto! Nej... J och L, kom hjälp mej!!!

  RSS 2.0