Aj som faaaaan vad mina händer gör ooooont!!!!

  
Nu har ja varit o köpt blommor till bron...piffade upp lite iallafall, behövde lite fina blommor som motivation för det är låååååångt kvar
 

Före

en bit på väg


Före
 
halvfärdig

Nu e det bara tisstlarna och brännässlorna som har bosatt sig i rabatten kvar...(på just detta ställe) dom ryker imorrn Mwahawhaw!
Jag har nu klippt av mej naglarna praktiskt taget nertill nagelbanden... jätte tjusigt, men det fastnade så mycket jord och fok började titta lite skummt på mej på affären, allra helst vid grönsakerna...
Ska du verkligen röra den där med om där händerna-blickar fick jag... så nu är jag nagellös... och så in i heeeelvete solbränd... jag var ute igår i ca 5 timmar... tänkte inte så mycket på solkräm förens jag kom in och såg mej i spegeln, oj va ja såg ut som en kokt kräfta, aj aj aj!

Det är ett hundgöra...

...men nån måste göra´t.. jag har blåsor i mina händer och dom är svarta av jord.... jag har tvättat dom sju gånger men det går inte bort!!! Men det börjar äntligen synas lite resultat. Min far har byggt två komposter till mej, en av dom är redan halvfull...
  
På tal om min far.... Det är illa, jag ska föreställa den "yngre" generationen och den generation som är sååååå medveten om vår miljö och jag trodde jag var det, jag trodde jag gjorde ALLT för att våra barn ska få en fin framtid på vår planet men endå fick jag världens utskällning av min far som är över 60 över källsortering och kompostering..... oj! Men nu jävlar vet jag vad som ska var... och om jag inte följer det han sa får jag säkert en utskällning till... jag trodde gubbar strunta i sånt där? och jag tyckte att jag var duktig som pantade, lämna glas och alluminium där det ska va me Oj vad jag hade fel! Det finns MYCKET mer än så att göra för att förättra vår värld.... det sa min far...BESTÄMT!!!!

Mina händer blöder...

25 maj Lördag
Sambon tog sonen på en biltur så jag fick lite tid i trädgår´n.... Fy faan vad detta e jobbigt! Och jag funderar starkt på om det verkligen är värt allt hundgöra med tanke på att skiten säkert e tillbaka om en vecka...måste skaffa ogräsmedel eller salt eller nåt!

  
 
Tyvärr e jag inte färdig än... inte på lååååånga vägar!!!
Det här var bara 0.001% av ogräset på grusgången och det tog tre timmar, det var 10 kg maskrosjävlar!!!
Maskrosvin anyone?

Det tar sig.. ogräset alltså

24 maj Lördag
Hmmmm.... jag börjar komma en liten bit på väg nu...
Före


En bit på väg...

fast jag kanske ska vara ärlig.... jag fick hjälp av min fars sambo...
Jag åkte och handlade...
Jag vet, jag skäms
Men det blev fint... och hon lyckades rädda alla rosbuskar utom en... den var stendö, hur död nu en sten är?

Gräs, tistlar och maskrosor!

23 maj torsdag
Nja, jag han väl inte sååå mycket igår...men jag har iallafall börjat...pust!

Före efter
Före efter
Före efter

Alla dessa grässtrån tog mej två timmar att få bort.... jag slår vad om att dom e tillbaka idag!

Min alldeles egna Eden... The garden from Hell!

22 maj onsdag
Jag tänkte så här; Om jag startar en blogg...om min trädgård, så kommer jag automatiskt känna mej TVUNGEN att göra någonting åt den. De som bodde här innan oss hade en jätte fin trädgård och under dessa 6 åren som vi bott här har vi total förstört den...genom att inte göra nånting! mmmmm lite har vi gjort, vi har ju faktiskt gjort gården till ett skrotupplag! Nej, om jag för blogg över min trädgård känner jag mej tvungen att fixa den, man vill ju inte skämas... och då har jag ju bilder att gå tillbaka till så jag ser mina framsteg... för det kommer att behövas som motivation för just nu känns det bara OMÖJLIGT! Eller vad säger ni?
Min såkallade rosrabatt 
Här har jag börjat rensat mina såkallade rosbuskar idag...
  
som ni ser så är dom ganska felklippta och något döda...
     
Det här ska alltså föreställa en grusgång... hmmm, är det någon som ser gruset?
 
Här är det meningen att det ska bli gräsmatta...
  
och det här ska nog föreställa en rabatt... men jag är inte säker.
  
Väderkvarnens vingar blev kasstade för två år sedan..varför väderkvarnen fick stå kvar vet jag inte, den är genom rutten... Humlen växer villt på min tvättlina.
   
Snälla, fråga mej inte om det här.... allt jag vet är att det ska bort bort bort!!!
   
Detta e ju patetiskt sorgligt... Hur många tror jag klarar det här iår... hahaha...räck upp en hand...nä, tänkte väl det!
Den som överlever får se!
Nu går jag ut och fortsätter!

RSS 2.0