What's love got to do with it?

När jag ser inläggen i bloggen så ser allt så ljust och trevligt ut... missförstå mig inte, det är ljust och trevligt i mitt liv. Ljusare än det varit på länge.... solen skiner ju förfullt ;) Men, jag har lite problem med vad jag vill och vad jag kan, får, ska, bör skriva för hur jag än vrider och vänder på det så skiner mitt privatliv igenom... men bloggen är ju "min dagbok" så det är ju egentligen som det ska vara... börjar jag bli snurrig?

Kortfattat: Sambon är ingen sambo längre, han bor i Drömkåken sedan 2 veckor tillbaka. Det är ingen stor grej egentligen, allt går bra, vi mår bra osv osv osv

När jag skrev "singel" (vilket jag gjorde i vredesmod mitt i natten med en liten självironisk kommentar: Vad är det första man gör -skriver på facebook som en fjortis) på min privata FB så fick jag en massa frågor om vad som hänt och en massa "kramar"... de tackar jag för men vill inte ha några fler, jag vill heller inte gå in på detaljer över vad som hänt... vill bara säga att efter nästan 10 år så är det jävligt skönt att bo själv (med Malcom förstås) Det var mitt val så därför känns det lite extra bra så inga kramar eller ledsna gubbar :( behövs, jag är inte ledsen.

Vill även säga att det inte är "skiten" som vissa tycks tro att jag har fått "stått ut med".. Jag har inte stått ut med någon sk "skit"! Jag är inte den lättaste att bo med heller och jag valde själv att bo i Drömkåken och att det tog 4 år (eller mer) för sambon att fixa saker visste jag långt innan så det är inte pga några sådana saker. Inte heller pga av alla råttbajsbilar eller kvastar, sånt uppskattar jag, tro det om ni vill... Jag tycker det är humor på högsta nivå och det förgyller min vardag ;) Skulle någon ge mig rosor eller ett halsband så skulle jag faan inte veta vad jag skulle göra med dom :O

Jag älskar Malcoms pappa av hela mitt hjärta, jag älskar hur han kan få mig att skratta genom att bara vara han... Den enda anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag fritt ska kunna skriva "Malcoms pappa" eller "Andreas" utan att få en massa frågor om "sambon". Jag älskar Andreas, det är under andra omständigheter detta har hänt för när vissa saker inträffar så måste man ta ett steg tillbaka och fundera: What's love got to do with it ;)

Kommentarer

Men..... Borgen du byggde i hans rum? Är den i drömkåken? Vore ju attans så synd att lämna den ju.... ;)

2011-04-30 @ 13:38:12

Nej nej... borgen är här :)... i hyreslägenheten (till hyresvärdens stora fasa ;)Det var två veckor sedan Andreas flyttade

2011-04-30 @ 13:41:19
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Har han slagit dig???

2011-04-30 @ 13:53:58

Känner du att du fattat rätt beslut så är allt som det ska vara. Det är bara du som kan besluta om ditt liv.

2011-04-30 @ 14:00:05
URL: http://www.lilith.se

@anonymNEJ! Verkligen inget sånt!Jag vill inte babbla om vad som hänt och inte hänt, det är "mitt" och jag väljer själv om jag vill prata och då väljer jag mina vänner, in real life, inte bloggen.Jag kan förstå om det här inlägget är lite kryptiskt och att ni som läser min blogg varje dag säkert undrar men det är en hårfin skillnad mellan att "bry sig" och bara vara "nyfiken"... Please don't piss me off. -Jag har sagt det jag vill säga.

2011-04-30 @ 14:02:50
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Ja, WTF! A girl's got to do what a girl's got to do. Så därav temat "På väg...". Jag ska ut och mocka hästskit och ta med kameran.

2011-04-30 @ 14:13:23
URL: http://kaxibraxi.wordpress.com

USCH! Vad jag tyckte det här var tråkigt! Men, jag ska inte skicka några kramar bara ett buhuuuu från min sida. Jag kommer sakna din serie (helt oegoistiskt ;-))

2011-04-30 @ 14:46:28
URL: http://e

Hahaha men han är ju inte heeeelt borta ;)Jag får ändra seriens namn till nåt annat helt enkelt...Höll på att skriva "Me and My Asshole" först... men det kan ju tolkas lite konstigt kanske ;)

2011-04-30 @ 15:18:36
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Man behöver inte veta allt... för mig är du den samma!Ha ha, ja, det kan ju låta lite väl personligt med assh... :-DKramar från mig <3<3<3

2011-05-01 @ 12:49:10
URL: http://pennelina.blogspot.com/

Folk drar ofta så märkliga slutsatser och hittar på egna anledningar till allt som händer. Som du skriver, man behöver inte dela med sig av allt bara för att man bloggar. Man väljer själv vad man vill skriva och vad man vill dela med sig av. Jag skulle t.ex. aldrig skriva något som jag inte skulle kunna prata öppet om i vilket fikarum som helst, och det är mitt val att ha det så. Vissa saker i mitt liv har inte hela världen med att göra, det bara är så.

För dig, Anderas och Malcom är ju huvudsaken att ni alla mår bra, det är det enda som räknas! Man kan älska varandra men ändå fungerar det kanske inte att leva tillsammans. Dessutom, vem har sagt att man inte får ångra sig!

2011-05-01 @ 14:10:35
URL: http://yvoeri.blogspot.com/

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-07 @ 10:46:54
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback