Fredagspåminnelse

Temat var Rörelse och här är veckans deltagare.

1. Birgitta 6. Carpe Diem 11. Yvonne
2. Milla 7. Kaxi 12. Carola
3. Mad World 8. Pysselfarmor
4. Bittens bilder 9. Bella's Web
5. GITTAN 10. Maboe

Nytt tema kommer ikväll kl 22:00

Kommentarer

Min favorit är Pysselfarmor! :-)(En fråga... har du testat att lägga in bilderna direkt här på din sida... får för mig att det skulle bli supersnyggt!)(Och ja - jag är lite bra på att lägga näsan i blöt. Zoooooorrrrryyyyyyy!)

2011-04-01 @ 18:15:30

:) Jo det gör jag de gånger jag har tävling. Anledningen att jag inte gör det jämt är för en del har högerklickasskydd på sin blogg och en del vill inte att deras bilder ska visas på andras bloggar osv osv... det blir för svårt att fråga alla och be dom med hkskydd att maila bilden osv osv.. men den tanken har jag också haft, det skulle vara snyggt :)

2011-04-01 @ 18:33:20
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Mäh. skratt Fuck högerklickaskydd!!! Förstår inte att man orkar bry sig att lägga in det... Man är ju med i en tääääävling. Ju. Och länkar gör man ju hur som helst till sin sida. Länken till sin sida borde ju kunna vara i bildform istället för i textform? Det är ju inte så att man sen har har sin sida helt stängd för "allmänheten" och att det krävs lösenord för att komma in på den. Hmmmm.Du får skriva ett sjusidigt juridiskt dokument med villkor innan man får anmäla sig! Ett krav får vara att den visas på en sida på din blogg. Behöver ju inte ligga på framsidan - om du inte vill exponera så tungt...(Jag känner starkt för att anmäla mig - måste "bara" starta en blogg först. Känner du någon som vet var jag gör det smartast? blink, blink)Förresten. Av ren nyfikenhet gick jag nu igenom de foton som anmält sig till tävlingen denna vecka. Endast en hade högerklickaskydd. Men. Det stoppar ju inte en ens en usel hacker som jag... Visade helt enkelt källkoden och sökte på jpg. Hittade såklart en url som hette något med rörelse.jpg.I den bästa av världar går det att göra så att de som deltar i tävlingen lägger en url till sin bild istället för till sin sida, så slipper du fixa något.Som sagt. Snyggt skulle det bli med ett fotokollage. Absolut snyggt.Godmorgon, förresten. ;-)

2011-04-02 @ 08:54:34

JO, högerklicksskyddet är inte direkt "säkert" -det brukar även gå bra att bara dra bilden över till ett bilddokument så är det kopierat och klart ;)Men Show me yours är ingen tävling, bara en fotokedja där man kikar på andras idéer och får lite inspiration osv. Det är sällan jag har tävling... kanske dags för en snart igen... så fixa en blogg fort du ;)... och njaaaaaa... jag vet nog någon som kan hjälpa dig om du vill ;) :D

2011-04-02 @ 09:31:48
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Hej What-The-Fuck-Prinsessan ;-)

Kan jag som läsare av din blogg få e-post när någon svarat i samma tråd som jag postat på här på din site... eller ja... andra bloggar här på blogg.se? Funderar på om jag ska testa wordpress istället. Hmmm...

2011-04-02 @ 11:54:13

Nupp, blogg.se har ingen sån funktion (som jag hittat än i alla fall) så wordpress är bättre på det... kanske att det finns på blogspot (gratisbloggsida) men jag är inte säker

2011-04-02 @ 12:01:14
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Wordpress har det... och en annan smart funktion... jag kan ställa in att alla som fått en kommentar godkänd tidigare kan få sina inlägg publicerade med en gång utan att jag måste godkänna dem... hmmmm Kanske blir en blogg snart, då... hehe.

2011-04-02 @ 12:04:31

Hahaha det tycker jag!och jag har funderat på att byta till wordpress länge men min tid räcker inte till för det jag vill hinna göra med den innan jag byter... om jag "make any sense" nu :)

2011-04-02 @ 12:06:57
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Klicka här så slipper du fylla i namn nästa gång
Trackback